Jump to content

ovius1981

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ovius1981

  1. δεν ισχυει το 6ωρο που διαβαζω εδω ετσι???? 14 μερες εχω για υπαναχωρηση...... εντω μεταξυ παιδια προσοχη.... μαζι με το συμβολαιο η cyta μου εστειλε να υπογραψω και ενα χαρτι οτι παραιτουμαι του δικαιωματος υπαναχωρησης εντος 14 ημερων. φυσικα δεν το υπογραψα και τους εστειλα μονο το συμβολαιο....
  2. λοιπον ειμαι στο cosmote60 με 36ε. ληγει το συμβολαιο σημερα... αφου πηρα την κοσμοτε και μου ειπανε για κατι τιμες κοντα στο 50αρι για να συνεχισω, αποφασισα την φορητοτητα. πηρα τηλ στην cyta μου εστειλαν και την καρτα sim και σημερα μου εστειλαν μην. οτι το αιτημα υποβληθηκε.... ακομα τπτ απο κοσμοτε.... τι κανω??? τους περνω εγω????:wacko::wacko::wacko::wacko:
  3. sorry που σας ζαλιζω παλι....μου ειπατε να κανω hard format για να λυθει...ειδα τις οδηγιες και οτι πρεπει να κανω save τον τηλ. καταλογο....να ρωτησω και κατι αλλο (αν και το γραφει στις οδηγιες) αν κανω h. format τα δεδομενα απο την καρτα μνημης π.χ. garmin, χαρτες, hack, τραγουδια, θα ξαναχρειαστουν περασμα???? (αν και το γραφει ξαναλεω απλα θελω να ειμαι σιγουρος επειδη πρωτη φορα θα το επιχειρησω.....)
  4. γεια σας και απο εμενα....εχω το 5800 σχεδον ενα χρονο χωρις το παραμικρο προβλημα....μεχρι την τελευταια αναβαθμιση..... απο τοτε δεν μπαινουν οι συντομευσεις στην κεντρικη οθονη και δεν πιανει το πρασινο κουμπι για συντομευσεις κλησεων.....(για απαντηση κλησεων το πρασινο κουμπι δουλευει κανονικα) ξαναπερασα το καινουργιο update απο πανω αλλα παλι τα ιδια..... τι να κανω????καμια προταση?????
  5. κατ΄αρχας το garmin στο 5800 μου παει πολυ καλα...εβαλα και τους τελευταιους χαρτες autodrive v1.7 αν θυμαμαι καλα...... επισης βρηκα και τους τελευταιους χαρτες τουρκιας μιας και θα παω τον επομενο μηνα.... να κανω μια ερωτηση....... προσπαθησα να τους δοκιμασω...ανοιγουν κανονικοτατα οι τουρκικοι....βαζω μια περιοχη στην τυχη μου την βγαζει μαζι με ποσα χλμ μακρυα ειναι, παταω υπολογισμο διαδρομης και στο τελος δεν καταφερνει να το υπολογισει.....γιατι??? μηπως πρεπει να φθασω τουρκια για να βλεπω αυτον τον χαρτη????
  6. γεια σας και απο εμενα........καινουργιος ειμαι στο φορουμ και θα ηθελα μια μεγαλη χαρη....φευγω για τουρκια για f1 και δεν μπορω να βρω να βρω χαρτες τουρκιας για το 5800....καποιος ας μου στειλει με pm....και απο εμπειρια...σε οποιον κολλανε μεχρι αηδιας οι χαρτες garmin στο 5800 σβηστε ολα τα poi...ετσι και αλλιως δεν χρειαζονται πολυ....σας το λεω γιατι κανω συνεχεια ταξιδια..με το που τα εσβησα, παει σφαιρα....
×
×
  • Create New...