Jump to content

heloo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by heloo

  1. θα σου προτεινα να κανεις τον πρωτο τροπο στο πρωτο ποστ του τρεαντ οπως εκανα κ εγω για να μην μπλεκεις με εφαρμογες και εγκαταστασεις ,απλα θα πρεπει να περιμενεις 12-24 ωρες να σου στειλουν τα αρχεια.Πιστεψε με ειναι πολυ ευκολο.
  2. Tελικα τα καταφερα με τον πρωτο οδηγο σου.Ευχαριστω για το ενδιαφερον!Τα σπατε!:wink:
  3. Δοκιμασα με το δρακκαλιους αλλα δυστηχος εχει βγει νεο firmware απο την νοκια και πλεον δεν γινεται να αποκτησω προσβαση στα κρυφα αρχεια συστηματος.
  4. Καλησπερα παιδια,δυστυχως εβαλα το νεο update της νοκια στο Ε71 π εχω και δν μπορω να "χακαρω" το κινητο μου με το χ-plore και τα συναφη.Ο οδηγος του balantiσ7 στη πρωτη σελιδα θα δουλεψει με το νεο update?Επεισης μπορω να κανω downgrade το firmware?Eυχαριστω εκ των προτερων!
  5. To διαβασα το παραπανω τρεαντ αλλα αυτο που δν καταλαβα ειναι πως αν π.χ εχω βαλει Garmin και θελω να δω που βρισκομαι μονο μα μονο για μια φορα θα χρειαστει να "κλειδωσω" τους δωρυφορους και να χρεωθω τα 5kbτς, και μετα δν θα χρεωνομαι? η για καθε φορα που ανοιγω το gps θα πρεπει να χρεωνομαι αυτα τα 5 kbts?
  6. Καλησπερα παιδια,μολις απεκτησα το Ε71.Επειδη δν εχω χρονο να διαβασω ολα αυτα τα ποστ μπορειτε να μου δωσετε μερικες συμβουλες και χρησιμα προγραμματακια για το κινητο?(Κατι ακουσα και για bugs)Ευχαριστω :)
×
×
  • Create New...