Jump to content

iioiio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by iioiio

  1. http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/xp130?cc=global&lc=en μπορει κανεις να μου πει που θα βρω αυτο το πακετο?
  2. http://semcblog.com/2010/09/13/x10-mini-gets-blue-and-pink-colours/ ξερετε που θα βρω το συγεκριμενο κινητο σε αυτο το χρωμα(ροζ)? δεν ειναι το ιδιο ροζ με αυτο που κυκλοφορει.. το βρηκα τυχαια στο google..δε το εχω δει ομως σε καποιο καταστημα.. ευχαριστω:)
  3. ΝΑΙ!αυτο ειναι!σε ευχαριστω..:) και κατι ακομα..ξερει κανεις το κομματι που παιζει σε αυτο το video http://webtv.antenna.gr/webtv/lovebitesvideo?cid=3k_d_qu_sydh_p_m%3d γυρω στα 24:30 λεπτα? ακουγεται μονο μουσικη να πω οτι το πρωτο τραγουδι που ζητησα πρωτο και δε βρεθηκε, που λεει you such a beautiful girl παιζει στο ιδιο video γυρω στα 25:50.. επειδη στο video καλυπτουν οι φωνες τη μουσικη θελει λιγο ενταση και λιγη προσοχη παραπανω...:p ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!:O
  4. Μηπως αυτο? http://www.youtube.com/watch?v=FcPgvp74k7g&feature=youtube_gdata
  5. ξερει κανεις ενα κομματι ξενο που παει καπως ετσι? "you such a beautiful,you such a beautiful girl".. σχετικα καινουργιο..και σχετικα χαλαρο
  6. παιδια ψαχνω ενα ξενο κομματι εδω και πολυ καιρο... επαιξε χθες για λιγο στο Love bites. λεει κατι σαν "....you such a beautiful,you such a beautiful girl...." ισως να ειναι καινουργιο... και ακομη ενα που ειναι καινουργιο και λεει "flyyyy highhh flyyyy highhh" thank u!
×
×
  • Create New...