Jump to content

antcharmed

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by antcharmed

  1. καλησπερα παιδια. ευχαριστω για την αμεση απαντηση. ο θορυβος στο ακουστικο ειναι κατι σαν "τσακ" καθε δευτερολεπτο. καταλαβαινεις τι λεει ο αλλος αλλα φουλ σπαστικο. μαλλον φευγει για service μια κ η μπαταρια συνεχιζει στα ιδια οποτε νομιζω μονοδρομος
  2. παιδες καλησπερα! εχω το κινητο εδω κ κανα μηνα κ εχω κατι θεματακια. ηρθα απο το G που ολα λειτουργουσαν αψογα κ με παραξενευει. καταρχην το ακουστικο κανει κατι θορυβους σαν να χτυπαει απο μεσα. ενα ψηλο lag το εχω κ η μπαταρια μου βγαζει μιση μερα με το ζορι. 25% τρωει απο το βραδυ μεχρι το πρωι. το G με το ζορι να ετρωγε 5% κ το ειχα συνεχεια κ σε 4g. το gps δεν ετυχε να το δοκιμασω ακομα γτ λεω τοσο γκαντεμης θα εχω κ εδω θεμα. να το στειλω για επισκευη η εχετε καμια λυση?
  3. καλησπερα φιλε μου!! νασαι καλα. τωρα ειδα το μνμ σου λυπαμαι για την καθυστερηση. ναι 6GR εγραφε. το εχεις χτυπησει κ συ?
  4. παιδες εμενα μου ηρθε απο birdphone πριν μερικες ωρες. ολα αψογα. ελληνικης αντιπροσωπειας σφραγισμενο με ταινια ασφαλειας κ ολα. δεν ξερω πως το βρηκαν κ το εδωσαν τοσο φθηνο για ελληνικο αλλα δεν με χαλασε καθολου!
  5. το 16αρι ναι. περιεργος ειναι ελληνικης εισαγωγης μου ειπε γιαυτο κ το εκλεισα. τα μαυρα που ηταν ευρωπαικα ειχαν τελειωσει. αυριο θα κανω επιβεβαιωση κ λογικα τεταρτη θα το εχω. ειχα ξαναπαρει απο αυτους κ ηταν αψογοι αλλα αντε να δουμε κ απο εδω!
  6. κ εγω το σκεφτομουν γτ η προσφορα τα σπαει αλλα δεν εχουν σε ασπρο οποτε ακυρο για μενα. Το χτυπησα απο birdphone μια κ στο mobile14 το αυξησαν στα 420 με εξοδα αποστολης.
  7. Κ γω ειμαι ξυνισμενος αλλα θα κανω μια ακομα προσπαθεια. Δεν μπορεσα να βρω κ πουθενα αλλου το ασπρο σε 16αρι εκτος απο προσωπικες αγγελιες που τις φοβαμαι πιο πολυ. Θα τους παρω αυριο ξανα να ρωτησω παλι τα ιδια κ να τους πω οτι το θελω μεχρι παρασκευη αλλιως ακυρο ξανα. Σηριαλ αυτο το κινητο...
  8. Antonio27 κ στα seven ειναι ευρωπαικα μην τα φοβασε. Εγω θα ψαξω ebay μπας κ βρω τπτ κ ας αργησει
  9. Ίσως να έχουν άλλους σαν προτεραιότητες. Εγώ ειμαι από σέρρες κ θα πήγαινα από εκεί να το πάρω για να το ελεγξω . Μπορεί να έστελναν πρώτα σε αυτούς που το πλήρωσαν με πιστωτική η τραπεζικό λογαριασμό. Τι να πω. Λίγο ντόμπρα πράματα κ ειλικρίνεια κ θα ήταν όλα καλά. Αναζήτηση κ γω. Αν βρεις κατι σφύρα!
  10. Ειχα παρει απο birdphone το προηγουμενο κ ειχα χαζεψει απο την εξυπηρετηση κ την αμεση ανταποκριση. Κ γω ψηλιαστικα οτι θα εχει πολλες παραγγελιες, αλλα πες σε δυο βδομαδες θα το εχω διαθεσιμο λογο ελειψης κ αν κατσει κ πιο πριν ενημερωσε με. Κ γω πωλητης ειμαι κ λεω την χειροτερη περιπτωση πρωτα αν δεν εχω κατι για ναμαι καλυμμενος. Το να το καθυστερουν απο μερα σε μερα ειναι που μου την σπαει. Το 16αρι ειχα πει σε ασπρο. Ελπιζω harry_green να στο στειλουν την δευτερα κ ναναι ολα καλα
  11. Παιδες κ γω το παρηγγειλα απο mobile14 αλλα μου την σπασανε με την διαθεσιμοτητα κ το ακυρωσα. Απο την προηγουμενη βδομαδα μου ειπαν για τριτη, μετα παρασκευη κ τωρα δευτερα. Τεσπα σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι κοροιδευουν απλα εφοσον σκαμε λεφτα κ μαλιστα αρκετα θα ηθελα μια ενημερωση ξεκαθαρη
  12. παιδες καλησπερα. ενδιαφερομαι για το κινητο κ το βρηκα στο mobile14 στα 400. το γνωριζει κανεις το site ειναι αξιοπιστο? κ τι εκδοσεις φερνει?? απο βδομαδα λεω να το χτυπησω!
  13. με χαλαει μονο τα 10gb που δινει, αν κ με το g μονο 2 gb χρησιμοποιουσα σε εφαρμογες
  14. παιδες καλησπερα κ χρονια πολλα! πηγα διακοπες για χριστουγεννα κ μου σουφρωσαν το g οποτε ετοιμαζομαι για νεο. απο το κινητο ημουν φουλ ικανοποιημενος δεν ξερω τι αλλο να ζητουσα απο μια συσκευη αλλα σκεφτομαι να χτυπησω το g2 μια κ η τιμη ειναι κοντα. μετραει η αλλαγη? 16 η 32gb?
  15. παιδες καλησπερα κ χρονια πολλα! πηγα διακοπες για χριστουγεννα κ μου σουφρωσαν το κινητο οποτε ετοιμαζομαι για νεο. απο το κινητο ημουν φουλ ικανοποιημενος αλλα σκεφτομαι να χτυπησω το g2 μια κ η τιμη ειναι κοντα. γνωμη σας?
  16. νασαι καλα ρε!! το ειχα αγχος πολυ. κ μια γρηγορη συμβουλη... το αφηνω να ξεφορτισει η το γεμιζω με την μια??
  17. παιδες καλησπερα! σημερα ηρθε κ το δικο μου απο birdphone. η εξυπηρετηση ηταν απλα απιστευτη, αλλα εβαλα πριν το imei κ εβγαλε οτι εγινε για NLD. ειναι Netherland η μηπως εχω παραισθησεις? για το κινητο δεν το συζητω τα σπαει απλα!!
  18. εντάξει με έπεισες το πήρα!! ευελπιστώ από βδομάδα να το έχω στα χέρια μου για να πω εντυπώσεις!
  19. καλησπέρα παιδιά. ειμαι ψημένος να πάρω τώρα το κινητό απο Kaizer Shop. ξέρει κανείς κριτικές για το κατάστημα? να προχωρήσω η να περιμένω από άλλο??
×
×
  • Create New...