Jump to content

stom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stom

  1. Έχω πακέτο δεδομένων. Στον αναλυτικό λογαριασμό υπάρχουν χρεώσεις για παράδειγμα σε ένα λεπτό 7 mb και ταυτόχρονα αποστολή μηνύματος και τηλεφώνημα. Να κατεβάσω τι με 7 mb!!!!Τέλος πάντων ευχαριστώ για τη βοήθεια απ' ότι φαίνεται θα τα πληρώσω αλλά το σίγουρο είναι ότι θα διακόψω και τη συνεργασία
  2. Καλημέρα σας, Έχω ένα πρόβλημα με την cosmote. Μου ήρθε ένας λογαριασμός με υπέρογκες και λανθασμένες χρεώσεις internet. Έστειλα τεκμηριωμένη διαμαρτυρία και μου απάντησαν τηλεφωνικά να κάνουμε κάποιο διακανονισμό, με λίγα λόγια μου έκαναν διάφορα παζάρια. Εαν αρνηθώ να πληρώσω το λογαριασμό, πέρα ότι θα μου κόψουν τη σύνδεση, τι άλλο μπορούν να μου κάνουν?
  3. stom

    system restore

    Μη με μαλώνεις!!!!!!!!υπάρχει περίπτωση να χαθούν αρχεία?έχω κάτι φωτογραφίες που με ενδιαφέρουν και μουσική
  4. stom

    system restore

    Επανέρχομαι!!έκανα ότι μου είπατε κατάφερα να κάνει boot από το cd. Μου έχουν δώσει ένα cd erdf commander αν δεν κάνω λάθος για να μπορέσω να κάνω από εκεί το system restore αλλά δυστυχώς δεν γίνεται διότι είναι απενεργοποιημένο. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω μήπως τελικά πρέπει να φωνάξω τον γιατρό!!!!!!!!!!!
  5. Έχω windows vista και το κεντρο ασφαλείας είναι απενεργοποιημένο, όταν πάω να το ενεργοποιήσω μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της λειτουργίας. Ξέρει κανείς γιατί?
  6. stom

    windows vista

    Έχω windows vista και το κεντρο ασφαλείας είναι απενεργοποιημένο, όταν πάω να το ενεργοποιήσω μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της λειτουργίας. Ξέρει κανείς γιατί?
  7. stom

    system restore

    και πως μπαίνω στο BIOS?:D
  8. stom

    system restore

    Δυστυχώς δεν μπαίνει στο safe mode, βάζω το cd των xp αλλά δεν κάνει boot από το cd. Στη συνέχεια πάω στο set up για να του ορίσω να κάνει boot από το cd αλλά προφανώς κάτι κάνω λάθος και δεν το καταφέρνω
  9. stom

    system restore

    Καταρχήν θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου για΄αυτό το forum είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο και ειδικά για αυτούς που δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα για τους Η/Υ. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: ανοίγω τον υπολογιστή και βγάζει το μήνυμα ότι δυστυχώς δεν μπορεί να τρέξει τα windows (xp) διότι είτε ο υπολογιστής δεν έκλεισε σωστά είτε έγινε διακοπή ρεύματος κλπ. Μου δίνει επιλογές να μπω με safe mode ή με κανονική εκκίνηση των windows ή με προηγούμενες ρυθμίσεις, αλλά και πάλι δεν μπαίνει. Πως μπορώ να κάνω system restore? Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)
×
×
  • Create New...