Jump to content

imode

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

imode's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τα αρχεία 3gp είναι βίντεο κλιπς, συμβατά με τους video players των κινητών τηλεφώνων. Αποστέλλονται και με MMS, klp
  2. Όπως έχω εξηγήσει και παλιότερα, το μενού του Vodafone Live, δεν είναι τίποτε άλλο από μία σελίδα στο Internet. Και βέβαια, δεν μπορείς να αλλάξεις την σελίδα, κατά τα προσωπικά σου γούστα. Την βλέπεις, όπως θέλουν να την βλέπεις...
  3. Μπα, μάλλον έκρινε ότι δεν συνέφερε να πληρώνει την Cosmote και την TIM για τα SMS που κατέληγαν σε σθνδρομητές τους, χωρίς να έχει τα ανάλογα έσοδα... Φαντάζομαι τί χρήμα ξόδεψαν γι' αυτό τον λόγο :p
  4. imode

    TIM Imagine

    http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=24457
  5. ΟΚ ρε φίλε, μην ταράζεσαι. Δεν σου είπε κανείς ότι είπες ψεμματα! Απλώς λέω, ότι η υπηρεσία κάνει ό,τι μπορεί για να σου δώσει καλή ποιότητα. Το bottleneck είναι η ποιότητα της φωτογραφίας, λόγω κακών καμερών στα κινητά. Όσον αφορά βελτίωση φωτογραφιών μέσω software, προφανώς και κάτι αποδίδει, αλλά επίσης φυσικό είναι να μην γίνεται ανα πελάτη.΄Όπως άλλωστε γίνεται και με τα κανονικά φιλμ, σε κανονικούς φωτογράφους (κανένας δεν ανοίγει το Photoshop για σου βελτιώσει κάθε φωτογραφία που εκυπώνεις).
  6. Για σταθείτε ρε παιδιά... Εγώ ακόμη και φωτογραφίες 640x480 από κάμερες κινητών, τις βλέπω σε οθόνη υπολογιστή και γελάω (θολούρα, χρώματα, κλπ). Κι εσείς θέλετε άψογη εκτύπωση σε φωτογραφικό χαρτί? "Ήμαρτον", που θα έλεγε και ο Γεωργίου... ΥΓ. Έχω εκτυπώσει φωτογραφία από Ιντερνετ στον συγκεκριμένο εκτυπωτή και έχω πάθει πλάκα... Αυτοί είναι ημι-επαγγελματικοί εκτυπωτές (3 στρώματα με χρώμα και 1 προστατευτικό) και είναι μακράν ανώτεροι από τις δυνατότητες των κινητών... Μην τα ρίχνουμε, λοιπόν, στην υπηρεσία :)
  7. Μου κάνει εντύπωση που δεν το ξέρεις, και ακόμη μεγαλύτερη που δεν το έχει αναφέρει και κανένας άλλος! Φυσικά και έχεις πρόσβαση στο freemail και σε οποιονδήποτε άλλο POP3 mailserver !!! Απλά χρησιμοποιείς τον internet APN και όχι το wap . Το κάνω εδώ και χρόνια :)
×
×
  • Create New...