Jump to content

akis236

Members
  • Δημοσιεύσεις

    446
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by akis236

  1. Aποτι έχω ψάξει το θέμα μπένει απο yamaha mate η αλλιώς v50.
  2. Ο στρόφαλος άρχισε να γίνετε μικρά κομματάκια από υπερστροφια. Το πήγα σε μια κατηφόρα τάπα και ανέβασε 9.650 στροφές μετα άρχισε να κάνει ενα μεταλλικό θόρυβο και σταμάτησε.
  3. http://img716.imageshack.us/img716/8375/dsc00368w.jpg Uploaded with ImageShack.us"]http://img716.imageshack.us/img716/8375/dsc00368w.jpg Uploaded with ImageShack.us[/url] http://img266.imageshack.us/img266/1299/dsc00369c.jpg Uploaded with ImageShack.us"]http://img266.imageshack.us/img266/1299/dsc00369c.jpg Uploaded with ImageShack.us[/url] :X:rolleyes:
  4. Aυτό είναι σίγουρο:p Ενοω από που προήλθαν τα μετελλάκια που στη συνεχια έφεραν το κόλημα.
  5. http://img819.imageshack.us/g/dsc00360r.jpg/ Οπός βρει τι προκάλεσε το πρόβλημα κερδίζει το μισό ελατήριο της φώτο:lol:
  6. http://img809.imageshack.us/img809/485/dsc00344u.jpg Uploaded with ImageShack.us"]http://img809.imageshack.us/img809/485/dsc00344u.jpg Uploaded with ImageShack.us[/url] :love::love:
  7. Καλορίζικο φίλε να το χερσεσε και καλές βόλτες.
  8. Τι έγινε το έφτιαξες η ακόμα?:O
  9. Όταν σβήνει οφείλετε στο οτι πνίγεται απο τον πολύ αέρα ή βενζίνη.
  10. Λογικα θα πάει πολύ καλύτερά τωρα.
  11. Ρε παιδιά εγω έχω μπερδευτεί:wacko:. Αυτό http://www.mototuneusa.com/break_in_secrets.htm το άρθρο λέει ακριβός το αντίθετο απο αυτό που κάνουμε εμείς. Εχω ρωτήσει και ενα μηχανικό εδω και μου είπε ακριβός τα ιδια για το στρώσιμο του κινητήρα.
  12. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια ζάντα:lol: Τώρα τι θα το κάνεις απο πλευρά μηχανής?? Θα το ανεβάσεις και άλλα χιλιοστά??
  13. Πιστεύω προλαβαίνεις άνετα αν είναι μονο να βάλεις το μοτερ πάνω και να το ρυθμίσεις:cool:.
  14. Αυτά είναι ρε!!!! Και γ@μώ τους συνδυασμούς κάνεις!!
  15. Δέν μου αρέσει και ιδιαίτερα άλλα τι να κάνουμε δεν μπορώ να βρω πουθενά άπο 80αρι που είναι με συμπλέκτη 4τάχητο για να γουστάρουμε και λίγο.
  16. Tώρα μαζεύω λεφτά για να πάρω τον κύλινδρο για να φτιάξω της θυρίδες στα κάρτερ και της απαρέτιτες κολήσεις που θέλει. Μετά βλέπουμε τι έχει σειρά...
  17. Θα το βαρεθεί γρήγορα το 50αρη με άλλα 200 πέρνει αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/751179/.
  18. Σκέφτομαι να μπει κύλινδρος αλουμινίου από σκούτερ και θα στροφάρει μέχρι 10.000rmp και έχω στόχο τα 10 άλογα τροχό. Τα καινούρια γρανάζια είναι 2mm φαρδύτερα απο τα μαμα και είναι καλύτερη ποιότητα το μέταλλο. Το ratio παραμένει ίδιο.:)
  19. Nαι χειροποίητα γιατί τα μαμα δεν θα αντέξουν...και δεν ταιριάζουν από κανένα άλλο μηχανάκι
  20. Τα χειροποίητα γραναζάκια για το σασμάν είναι έτοιμα 3 βδομάδες περίμενα:rolleyes: πρωτεύον http://www.bikepics.com/pictures/1996077/ http://www.bikepics.com/pictures/1996076/ δευτερεύον http://www.bikepics.com/pictures/1996074/ Πολύ καλή δουλεία φαίνετε αύριο θα δούμε αν κάνουν και πάνω στο σασμάν:cool:. Το project προχωράει με αργούς ρυθμούς μια και λεφτά πολλά δεν παίζουν:mad:.
  21. Δεν πιστευτώ να συμφέρει να το φτιάξεις αυτό:blink:. Άσε από λεφτά και εγώ προσπαθώ να μαζέψω για να πάρω τίποτα για το μηχανάκι γιατί το έχω στη αποθήκη και έπιασε αράχνες:(:(.
  22. Πιστεύω βιδώνει χωρίς πρόβλημα πάνω στο μπουζοκαλώδιο αλλά πριν το βάλεις κόψε 1-2εκ. απο το μπυζοκαλώδιο μπροστά που βιδώνει μήπως έχει άλατα μέσα απο βροχές και δεν κάνει καλή επαφή μετά:).
  23. Μπορεί κάποιος να μετρήσει την απόσταση μετάξι των μπουζουνιών του runner 50?:O:O
×
×
  • Create New...