Jump to content

stouris4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stouris4

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

stouris4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. γεια σας παιδια.. εδω και 3βδομαδες ταλαιπωρουμαι με ενα δεμα απο αμερικη..εσταλει μεσω usps ειναι iphone και επιτελους την παρασκευη που μας περασε εφτασε ελλαδα..ενω περιμενα σημερα να το παραλαβω εκανα τηλεφωνο στα ελτα και μου ειπαν οτι βρισκεται στο τελωνειο θεσσαλονικης(νομιζα πως ηδη ειχε περασει τελωνειο οταν ηταν στην αθηνα) plus (εχουν απεργια!@$%#^#^%&) τωρα τι κανω?απλα περιμενω μεχρι να το παρουν τα ελτα και να μου ερθει ειδοποιηση κτλ κτλ...η μπορω να το παραλαβω απο το τελωνειο ?(βεβαια ολα αυτα εφοσον σταματησει η απεργια των τελωνειακων..) --> φιλε mοl δεν πειραζει που ειναι uncomfirmed βεβαια μπορεις να το αλλαξεις αυτο αν ακολουθησεις τις οδηγιες μεσω paypal - απλα περιμενε τωρα ,οσον αφορα για συσκευη απο χονγκ κονγκ ψαξε καλυτερα στην ευρωπαικη αγορα για πιο γρηγορη αποστολη ,συνηθως να αποφευγεις αγορες που δεν εχουν να κανουν με ευρωπαικη κοινοτητα για να μην εχεις μπλεξιματα οπως εγω με τελωνεια κτλ :) αν και για τα τελωνεια ισχυουν τα εξης αν το δεμα ειναι μικρης αξιας και κατω των 2 κιλων περναει χωρις φορο οποτε εισαι καλυμμενος ;)
  2. μετα διαβασα κατω κατω οτι το δοκιμασες ..
  3. και λειτουργει? πφφ με αδειασες αψογο reply επιτελους !
  4. αν διαβασεις σε προηγουμενες σελιδες θα καταλαβεις ... οτι και να κανεις ειναι ματαιο...περασα καμια 20φορες τα service book με χιλιους 2 τροπους...κανεις δεν πετυχε ¨( ενω γινετε παλι register κτλ κτλ δεν εμφανιζεται με τιποτα ο internet broswer *δεν εχω ιδεα αν βγηκε καινουργια beta απο εκεινη που δοκιμασα να περασω εγω , παντως απο οτι ειδα πιο πανω και οι υπολοιποι αποτυχαμε...μακαρι να τα καταφερεις .
  5. πως ειναι δυνατον ολοι οι χρηστες bold με wind να εχουν προβλημα στα service book?σκεφτειτε λιγο δεν φταιει καθολου το λογισμικο beta καθως σε συζητηση που ειχα μαζι τους τελικα, ανεφεραν οτι υποστηριζουν μεχρι την 4.6 . * εκτος και αν και σε υπολοιπες εταιριες τα bold εχουν το ιδιο προβλημα αλλα εδω μονο με wind εχει αναφερθει βλαβη**
  6. carlito - εχω ακριβως το ιδιο προβλημα στο blod μου ,φαινεται η wind δεν υποστιρηζει ακομα την 5ρα...
  7. θα ξαναπροσπαθησω να περασω την 5ρα ..πφφφ :( μονο εγωω εχω προβλημα με τα service book τελικα σε αυτη την εκδοση??!! (οσες φορες και να τα στειλω η να τα περασω απο back up δεν εμφανιζεται ο internet browser!)κλαψ ελπιζω η wind να κανει κατι συντομα..
  8. τωρα κανω install στο bb οταν τελειωσει θα σας πω αποτελεσματαα ελπιζω να μην εχω προβλημα με τα service book αυτη την φοραα!! v5.0.0190 platform 5.2.0.11 αλλα ακομα προβλημα με service book... :(
  9. βγηκεε επιτελους official???!κατεβασα dm 5 και εψαξα available updates και ειχε ταα πανταα ολαααα!!!!:DDD
  10. για το bold η 5 εκδοση λειτουργει αψογα ,οσοι εχουν wind ομως καλυτερα να την ξεχασουν καθως τα sercive book που στελνει η wind δεν περιλαμβανουν τον internet browser στην 5o.s. (μετα απο αρκετο λιωσιμο στο site & καμια 20ρια φορες battery pull , αποστολη των service book + αρκετα λεπτα χρεωσης χωρις λογο στο 1231..)
  11. την εκανα εγκατασταση στο bold μου ολα λειτουργουν αψογαα πλεον και το msn και το facebook το μονο προβλημα μου ειναι το εξης: με την αλλαγη λογισμικου εξαφανιστηκε ο internet browser με αποτελεσμα ως default πλεον να ειναι ο wind plus browser και να χρεωνομαι :S καποιαα λυση??
  12. γεια σας παιδια ξερει κανεις καποιο τροπο ωστε να μαθαινουμε ποσα megabyte μας μενουν για το υπολοιπο του μηνα?ωστε να μην ξεπερναμε το οριο?
  13. αν καποιος εχει link για software με offline maps ας το δωσειιι!!:D
  14. !!τι αλλοοο θα σκαρφιστει η wind για να μας κλεβει??!εχω ενεργοποιημενη την υπηρεσια bis + wind non stop με εταιρικο προγραμμα (6euro τον μηνα) εκει που λεω ολα καλα αψογη η κατασταση ... κοιταξτε τι εκανααν για να βγαλουν χρημα...ενω μπορω να surfarw κανονικα παντου .. msn + facebook κτλ !Δεν μου επιτρεπουν να κανω streamin video δηλαδη αν μπω youtube η συσκευη βγαζει μηνυμα switch to wap for streaming :S τους ρωτησα τι συμβαινει κ μου ειπαν ισχυει εξτρα χρεωση κτλ κτλ...:S εφοσον εχω non stop ξερει καποιος εφαρμογη unoficial για streaming μηπως αποφυγω το wap ? (blackberry bold 9000) γιωργο δες τις ρυθμισεις του broswer σου ποιον εχεις σαν default?δεν διαβασα τις προηγουμενες σελιδες οποτε αν σου εχουν απαντησει σε αυτο ignore me χεχεεεχε μηπως εχεις deafult browser wind plus και οχι hotspot?
×
×
  • Create New...