Jump to content

hdkeys

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by hdkeys

  1. hdkeys

    ZTE V975 geek

    Καλησπερα σε ολους ψαχνω την τελευταια Β06 αλλα δεν τη βρισκω πουθενα ,δεν δουλευουν τα link . ξερει καποιος απο που μπορω να την κατεβασω ή υπαρχει περιπτωση να την ανεβασει καποιος και να μοιραστει το link ? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  2. Καλησπερα σε ολους Ειμαι κατοχος του Tab e (560) εδω και 2 μηνες περιπου Προχθες μου παρουσιαστηκε προβλημα με την φορτιση του Ενω οταν βαζω το βυσμα του φορτιστη βγαζει τον κεραυνο στην μπαταρια δεν φορτιζει καθολου. Δοκιμασα και με αλλους φορτιστες αλλα τιποτα. Καπου ειδα οτι η Samsung ειχε αποστειλει κατα λαθος φορτιστες στα 5v ενω χρειαζεται 5,3V .Μπορειτε να τσεκαρετε ποιον φορτιστη εχετε παιδες? Ευχαριστω
  3. hdkeys

    ZTE V975 geek

    Ευχαριστω.καμια φορα τα απλα ειναι τα ποιο δυσκολα .
  4. hdkeys

    ZTE V975 geek

    Καλησπερα προχθές έβγαλα την sd για να δοκιμάσω μια άλλη η οποία δεν δούλευε. Στη συνέχεια ξαναεβαλα την δική μου ,αλλά απο τοτε σώζει τις φώτο και τα downloads (και αλλα αρχεία μάλλον )στην εσωτερικη. δεν εχει κάποια ρύθμιση απο την κάμερα .Εκανα επαναφορά στις ρυθμίσεις της κάμερας αλλα δεν άλλαξε κατι.Ξέρει κανείς κάποιο τροπο?
  5. hdkeys

    ZTE V975 geek

    Συνφορουμιτες καλησπέρα Εχω βάλει την μαλαισιανη εχω κάνει root και ολα καλα Προσπάθησα να το κανω με τον οδηγό του guideman αλλα ειχα κάποια προβληματακια π.χ. στην εντολή sideload μου εδινε closed ,επρεπε να το ενεργοποιήσω πρωτα απο το cwm για να δουλέψει , αρα χρειαζόμουν volume buttons(θυμίζω το προβλημα ηταν οτι ειναι χαλασμένα και τα δυο). Αναγκάστηκα να το ανοίξω και να βραχυκυκλώνω τις πίστες της καλωδιοταινιας πανω στην πλακέτα για να μετακινούμαι στα μενου. Ειδικά το Cwm μου έβγαλε την παναγια... Το root αρχειο με SU του guideman δεν το δοκιμασα ,ειχα φτασει ξημερωματα και δεν ειχα χρονο θα το κανω καποια στιγμη. Ευχαριστω για τη βοηθεια guys
  6. hdkeys

    ZTE V975 geek

    Και ετσι πρεπει να μπω σε Recovery. 4 Boot your device in recovery mode (Android logo with a exclamation mark) and connect your device to PC 5 Hold down "power" button first, followed quickly by "volume up" button. You should now see the recovery menu δεν κανει update απο το μενου. το ανοιξα και καταφερνω να μπω σε recovery. Προσπαθω να περασω custom cwm αλλα δεν με παει σε Droidboot.Τι σας βγαζει σε αυτο ?Σ εμενα σταματαει στο logo Intel οταν το ανοιγω με Power vol+ Vol- Edit Καταφερα τελικα και μπηκα στο Droidboot (δεν ειχα root οταν προσπαθουσα πριν) οποτε εβαλα cwm Ερωτηση το Cwm με touch δεν μπαινει στο 975? -περασα το Rom manager εβαλα την μαλαισιανη οποτε ειμαι οκ και fm radio . Ακολουθω τις οδηγιες για root αλλα δεν γινεται,μου κανει abort μολις πατησω για update. Εχω μπαταρια 60% περιπου οποτε δεν ειναι απ αυτο.Εχετε root στην μαλαισιανη?
  7. hdkeys

    ZTE V975 geek

    Οκ θα το ψαξω τωρα.Ευχαριστω εδιτ http://android-revolution-hd.blogspot.gr/2013/12/how-to-copy-rom-zip.html αυτος ειναι οκ?
  8. hdkeys

    ZTE V975 geek

    Ευχαριστω παιδια. Μια χαρα ειναι αλλα δεν εχω πια το fmradio . Εκανα factory restore . Το adb τι ειναι ακριβως?εψαξα στο store αλλα ειχε πολλα app ,δεν μπορεσα να βρω ποιο να βαλω
  9. hdkeys

    ZTE V975 geek

    To έχω ακόμα με την έκδοση V9751.0B03 . Προσπάθησα να περάσω το fmradio από την Μαλαισιανη έκδοση αλλά δεν το έκανε install με τίποτα.Αφού έκανα backup την παλιά έκδοση με το RootUnistaller ξαναπροσπαθησα αλλά και πάλι τζίφος και μάλιστα δεν μου παίρνει ούτε την παλιά έκδοση του fmradio τωρα. Δοκίμασα κάποια πράγματα με το Titanium αλλά δεν κατάφερα τίποτα παραπάνω. Χθες προσπάθησα να περάσω την Μαλαισιανη B06 αλλά ουτε αυτή μου κάθεται. μόλις πατάω για update μέσω sd μου βγάζει upgrade package bad or incomplete. δοκίμασα ξανά με titanium Clear cache for user & system apps και Wipe data for user & system apps ξαναπροσπαθησα να βάλω το fmradio και την μαλαισιανη ξανά τζίφος. Πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω για να περάσω την μαλαισιανη εκτός από αυτά που λεει στο pdf απο την zte? Υπάρχει αλλη έκδοση B06 που θα μπορούσα να δοκιμασω? Υπ όψιν οτι έχω πρόβλημα με τα κουμπιά του volume και δεν μπορώ να μπω recovery
  10. hdkeys

    ZTE V975 geek

    μετά απο 15 μέρες με το 975 μπορώ να πω μερικά πράγματα minideal και εγω ,root δεν ηταν οποτε μπηκα στον “κοπο” να το κανω μονος. Καταρχήν με δυσκολεύει λίγο το μέγεθος του ,ειχα το nexus s και λόγω του μεγέθους και του σχήματος του το ειχα άνετα στην τσέπη του τζιν ,αυτο αν το βαλω και κανω οτι σκύβω παει … βεβαια δεν ειναι πρόβλημα του συγκεκριμένου αλλά όλων των 5’ . Οσο ειναι χειμώνας το βολεύω στο μπουφάν αλλα το καλοκαίρι θα το έχω στο χέρι ? Με βλέπω για την θήκη http://www.tvc-mall.com/details/Black-Baseus-Wonderful-Forest-Wood-Texture-Leather-Stand-Case-for-ZTE-Geek-V975-MLC-V975-01A/ Από μπαταρία είναι μια χαρά για μένα ,πανω από μέρα με wifi και σκάλισμα. Το ακουστικό στο τηλ . μου μετα την δεύτερη -τρίτη μέρα άρχισε να τριζει.Εχει κανείς άλλος το ιδιο θέμα? Επίσης το FMradio ειναι για τα σκουπίδια ,δεν έχει ακρόαση μέσω του (πίσω) ηχείου , και δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο στο play store .Εχει κανείς υπόψιν του κάποια άλλη εφαρμογή?
  11. hdkeys

    ZTE V975 geek

    guideman και εμένα 21/1 έφτασε αλλά βλέπω να το παίρνω από βδομάδα… Καλοριζικο kxanthop καλες φορτισεις
  12. hdkeys

    ZTE V975 geek

    Έχω απο το Σεπτέμβρη χωρις τηλέφωνο ψάχνοντας για κινεζια οπότε δεν πήγαινε άλλο. Το παράγγειλα απο minideal και ξεκινάω το ψάξιμο
  13. δοκιμασα διαφορα ,ποιο πρεπει να βαλω το στοκ η το all other? https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AntDDKv-lS6IdEt6NWVkX01vNmpfbEh4MHo4eDRCbXc#gid=0 EDIT: ok τα κατάφερα .Το all other βεβαια. το wifi δεν πιανει σε σημεια που πριν δουλευε κανονικα.Δεν το εχει αντιληφθεί κανείς αλλος?
  14. βαζω την ΑΟΚP 4 κανονικά αλλά όταν περνάω marmite kernel δεν φορτώνει στη ρομ , σταματάει μετά την οθόνη με την ανοιχτή κλειδαριά ,η οθόνη ανάβει χωρίς να δείχνει κάτι και δεν φορτώνει ποτέ . Κατά την διάρκεια που βάζω την marmite Installing update... Making marmite... Extracting from yeast... Seeking help... UNUNDERSTANDABLE MESSAGE 3... Lid is licked. μου βγάζει το παραπάνω . απ οτι είδα δεν είναι κάτι κακό άλλα παρόλα αυτά δεν φορτώνει η ρομ . κάνω και wipe cache partition + wipe dalvik μόλις την περάσω άλλα τίποτα . τι τρέχει ρε παιδια?
  15. καλησπερα παιδια οταν λαβεις ενα mms που αποθηκευετε το περιοχομενο??? δεν το βρισκω πουθενα.
  16. κατεβασα καποια poi απο εδω http://index.pois.gr/index.asp αλλα μου βγαζει στο μενου του destinator την ιδια κατηγορια 2 φορες .την μια χωρις εικονιδιο "._parking" και την δευτερη κανονικα με το εικονιδιο. σε καποια αλλα που περασα απο ενα αλλο destinator δεν το κανει αυτο.πρεπει να κανω κατι αλλο? EDIT-- ηταν ενα αρχειο που δημιουργουσε το mac .
  17. ευχαριστω φιλε.για το μενου 1 οκ. για το μενου2 πιο ενοεις το ιδιο το μενου ή το destinator να φταιει? αν εννοεις το μενου το κατεβασα απο εδω.υπαρχει και αλλου? αν ενοεις το destinator εφοσον δουλευει στο μενου1 υπαρχει περιπτωση να μην δουλευει στο μενου2? κανενα λινκ με p.m ?
  18. γεια σε ολους . εχω το vector 390 και προσπαθω βαλω το Destinator_7.0.0.588.11[(περιεχει τους φακελους destinator (οπου μεσα βρισκεται το destinator.exe) και slideplayer και το setupDll.dll. Περασα κανονικα ακολουθωντας την διαδικασια το μενου2 σε μια καρτα 2gb και αφου ειδα οτι δουλευει κανονικα την αφαιρεσα για να περασω και το destinator. δεν βρηκα το φακελο destinatorapps kai ετσι φανταστηκα οτι πρεπει να τoν φτιαξω εγω.ετσι και εκανα λοιπον .εβαλα το φακελο που ειχε το ονομα destinator (που περιεχει το destinator.exe) μεσα στον destinatorapps που ειχα φτιαξει εγω και τον μετονομασα σε d7.στην συνεχεια εβαλα και το φακελο slideplayer και το setupDll.dll μεσα στον destinatorapps.περασα και τα αρχεια για το papago στις θεσεις τους. πηρα την καρτα απο τον reader και την εβαλα στο 390.εκανα reset και στη συνεχεια απο το μενου πατησα στο εικονιδιο του dest 7.Τιποτα ... πηγα με τον explorer στο φακελο d7 ,κανω διπλο κλικ στο destinator.exe ,τιποτα και παλι. μετα δοιμασα με το μενου1.εβαλα την καρτα για φορματ περασα το μενου τα αρχεια το εβαλα στο 390 .οταν πατησα πλοηγηση μου εβγαλε ενα μηνυμα,πατησα οκ ,ξαναπατησα πλοηγηση ,βγηκε το μενου και επαιξε κανονικα και το destinator και το papago. το προβλημα ειναι ομως οτι με το μενου1 οταν κλεισει η συσκευη και ξαναμπουταρει ,αλλαζει το αρχειο engine.ini με αποτελεσμα να μην ανοιγει το μενου οταν πατας πλοηγηση. κυριως με ενδιαφερει το προβλημα με το μενου2.περιεγραψα τη διαδικασια και δεν νομιζω να παρελειψα κατι. γιατι δεν τρεχει ουτε απο τον explorer αφου φαινεται πως δεν εχει προβλημα το destinator? μια φορα μονο την 3η μερα παιδεματος,εκανα μετονομασια τον φακελο destinator σε d7 μεσα απο τον explorer του vector και δουλεψε κανονικα και απο εκει αλλα και απο την το κουμπι στο μενου. την επομενη φορα ομως που εκανα boot δεν ξαναδουλεψε,ουτε ακομα και οταν εκανα την ιδια διαδικασια με την μετονομασια. υπαρχει κατι που θα μπορουσε να με βοηθησει? ευχαριστω και συγνωμη για την μακροσκελη περιγραφη.
×
×
  • Create New...