Jump to content

eliasole48

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eliasole48

  1. Καληπέρα στην παρέα ,είμαι κάτοχος ενός ν79 και δεν ξέρω τίποτα παραπάνω ,θα εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μου έλεγε ποιο πρόγραμα θα δουλέψει για εγγραφή συνομιλιών χωρίς μπιπ και αν χρειάζεται κάποια χτρα διαδικασία ,διάβασα δοκιμασα διάφορα αλλά δεν μου πέρναει κανένα :(. Ευχαριστώ!!!
  2. Καλησπέρα και απο εμένα και καλώς σας βρήκα, απόκτησα με επιδότηση ένα ν82 και ενα ν79 ,καθότι οχι και power user στα κινητά έψαξα και χάθηκα απο τα πολλά αποτελέσματα ,θα ήθελα να μου προτείνεται ενα πρόγραμα για τις επαφές να δείχνει τον καλούντα σε πλήρει οθόνη και οχι μικρή φώτο όπως είναι και επίσης ενα που να δείχνει οτι είναι το τηλ αποσχολημένο σε αριθμούς της αρεσκείας μου. Παρακαλώ μόνο προγραματα δοκιμασμένα σε αυτα τα δυο τηλέγωνα. Ευχαριστω!!!
  3. Καλησπέρα και απο εμένα και καλώς σας βρήκα, απόκτησα με επιδότηση ένα ν82 και ενα ν79 ,καθότι οχι και power user στα κινητά έψαξα και χάθηκα απο τα πολλά αποτελέσματα ,θα ήθελα να μου προτείνεται ενα πρόγραμα για τις επαφές να δείχνει τον καλούντα σε πλήρει οθόνη και οχι μικρή φώτο όπως είναι και επίσης ενα που να δείχνει οτι είναι το τηλ αποσχολημένο σε αριθμούς της αρεσκείας μου. Παρακαλώ μόνο προγραματα δοκιμασμένα σε αυτα τα δυο τηλέγωνα. Ευχαριστω!!!
×
×
  • Create New...