Jump to content

korvax1976

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by korvax1976

  1. καλησπερα παιδια ξερει καποιος να μου πει ποτε το κινιτο θα κυκλοφορηση στα καταστηματα της wind εχω επιδοτηση και σκεφτομαι να αγορασω το c6 .Την παρασκευη που πηγα μου ειπαν οτι το περιμενουν ξερει καποιος κατι νεοτερο? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  2. αφου καταφερα με hard folrmat και εφτιαξα την καμερα τωρα εχω αλλο προβλημα δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ κλειδωνη το wlan και δεν μπορω να συνδεθω πουθενα τι κανω?
  3. καλησπερα παιδια την ωρα που τραβουσα βιντεο ξαφνικα εκλεισε η οθονη επανηλθε σε κατασταση αναμονης και απο τοτε ουτε η καμερα αλλα ουτε και η αναπαραγωγη βιντεο στην εκθεση δεν δουλευη κλεινη και ξανανοιγη καμια ιδεα τι συμβαινη και πως μπορω να το φτιαξω?
  4. πος θα γινει την πατησα εγω και αλαξε η γλωσσα σε αγγλικα
  5. μπορει καποιος σας παρακαλω να μου δωσει οδηγιες πως και απο που κανουμε αναβαθμιση με το phoenix ?? ευχαριστω
  6. προσπαθω αλλα δεν γινεται κατι με τις οδηγιες που δινεις καταρχην ο υπολογιστης δεν μπορει να κανει εγκατασταση του προγραμματος μιας και το βγαζει αναξιοπιστο αν του πατησης οκ και κανει την εγκατασταση δεν λειτουργει και βγαζει σφακλμα
  7. ευχαριστω που απαντησες φιλε να ρωτησω και κατι αλλο ?μπορω να βρω απο καπου πληροφοριες για το phonix και πιο product code θα πρεπει να βαλω?
  8. καλησπερα παιδια σημερα αγορασα το 5800 απο τα multirama πριν λιγο εκανα αναβαβαθμιση μεσο του nsu και το τηλ. γυρισε στα αγγλικα τα ελληνικα εξαφανισμενα πουθενα ουτε στις ρυθμισεις τι κανω ?
×
×
  • Create New...