Jump to content

anemologio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About anemologio

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

anemologio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σημερα στη σχολη συνδεθηκε κανονικα.Με το wifi του γειτονα ζοριζεται.Θα του κανω παραπονα για το μουφοδικτυο του:p Κατι αλλο.Οσο χρησιμοποιω το ndrive υπαρχει καποια περιπτωση για κρυφη χρεωση?
  2. Τις default ρυθμισεις εχω.Δεν εχω πειραξει τιποτα.Ειμαι τυπος του plug and play εγω. Τις βαριεμαι τις ρυθμισεις!Εσυ πειραξες κατι για να μπορεις να συνδεθεις στο wifi?
  3. Εχω το nodata αλλα ακομα δε μπορω να συνδεθω σε κανενα wifi δικτυο.Μου βγαζει συνεχεια οτι η συνδεση δεν ειναι δυνατη και να κοιταξω τις ρυθμισεις.Ελεος δηλαδη. Με το ipod touch μπαινω σε δευτερολεπτα και το omnia μου βγαζει την πιστη.Ξερει κανεις τι σκ@τ@ ρυθμισεις θελει?
  4. Yπαρχει καποιος τροπος να συνδεθω με wifi χωρις να μ εμποδιζουν οι αηδιες της vodafone χωρις ν αλλαξω rom?Δε μπορω να μπω με κανεναν τροπο στο intenet.Ουτε με το pc,ουτε με το wifi κι αυτο το ρημαδι το ndrive συνεχεια internet ζηταει.
  5. Πως μπορω αν ειμαι σιγουρος οτι το κινητο δε θα συνδεετε μονο του στο internet(πχ update προγραμματων) και δω κανα τρελο λογαριασμο?
  6. Καλη ευκρινεια εχει.Αλλα γιατι η vodafone το εβγαλε απο το site της?
  7. Επειδη δεν εχω πολυκαταλαβει και βαριεμαι να τρεχω σε καποια cosmote, αν ξερει καποιος ας μου πει.Στο οικογενειακο μπορεις να κανεις τεσσερις οποιεσδηποτε συνδεσεις και να τις βαλεις σ ενα ενιαιο λογαριασμο και να χεις 10% εκπτωση σε καθε παγιο?Οι επιδοτησεις στο καθε παγιο για τα διαφορα κινητα ισχυουν κανονικα?
  8. Προσπαθησα να βαλω στο touch αυτα τα προστατευτικα της οθονης αλλα δεν τα καταφερα γιατι η οθονη γεμιζε με μπιλακια απο αερα.Αφου τα κατεστρεψα και τα τρια:p ειπα να την αφησω ετσι.Η κολλα ομως εχει μεινει στην οθονη και το δαχτυλο δε γλιστραει οπως πριν.Ξερετε πως μπορω να την καθαρισω?
×
×
  • Create New...