Jump to content

araxe3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About araxe3

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

araxe3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μηπως ξερει καποιος τροπο για να λειτουργησει το Samsung Omnia W σαν εξωτερικο USB Flash Disk? Υπαρχει καποιος τροπος να δω τα αρχεια μου σε υπολογιστη χωρις Zune?
  2. Μετα την αναβαθμιση σε 7.5 ειδες καμμια σημαντικη διαφορα? Αξιζει ή οχι?
  3. Αυτο που γραφουν ειναι για το παλιο το omnia (i-900) με android λειτουργικο. Για το W υπαρχει στο marketplace το navigon με πληρωμη.
  4. Στο ebay εχει παρα πολλα και φτηνα πραγματα. Αν βαλεις εκει samsung omnia w θα βρεις πολλα. Προσωπικα πηρα μια θηκη που μου κοστισε 2,5 ευρω και ειναι παρα πολυ καλη. Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει? Εχει τεσταρει κανεις το bluetooth του κινητου με καποιο headset να μου πει αν ολα πανε καλα? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  5. Παιδιά να ρωτήσω λίγο κάτι και εγώ για το Omnia W. Πήρα ένα φτηνό bluetooth ακουστικό από ebay για να το χρησιμοποιήσω με το κινητό. Την πρώτη φορά που το συνεδεσα όλα καλά. Μπόρεσα και μίλησα και κάνα δυο φορές. Μέτα από λίγες ώρες όμως, εντελώς ξαφνικά, σταμάτησε ο συγχρονισμός μεταξύ bluetooth και κινητού. Κάθε φορά που πάω από το μενού να συνδέσω το ακουστικό δεν μπορώ. Να σημειώσω ότι έχω δοκιμάσει το ακουστικό και με iphone και με android και λειτουργεί κανονικά οπότε δε νομίζω να είναι πρόβλημα ακουστικού. Διάβασα και κάπου αλλού στο νετ οτι υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού bluetooth ακουστικού με το τηλεφωνώ και η λύση ήταν το reset του ακουστικού, πράγμα το οποίο δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει στο δικό μου ακουστικό. Αν έχει κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ή μπορεί να προτείνει κάποια λύση ας μου πει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Καλημερα σε ολους. Εχω μια ερωτηση για το 9300 που δεν ξερω αν ισχυει και για τα αλλα μοντελα. Απο τη δουλεια μου εχω ενα 9300 το οποιο ειναι συνδεδεμενο με το υπηρεσιακο mail μεσω BES. Για δικους μου λογους οταν λειπω απο τη δουλεια εχω το blackberry κλειστο και δε λαμβανω mail. Οταν πηγαινω στη δουλεια και ανοιγω το outlook βλεπω τα mail της ημερας, απαντω σε αυτα που χρειαζεται, μετακινω αυτα που πρεπει και διαγραφω αυτα που δε θελω. Οταν μετα ενεργοποιω την μεταφορα δεδομενων στο κινητο μου ερχονται ολα τα mail ξανα σα να μη τα εχω ανοιξει. Οποτε θα πρεπει ξανα στη συσκευη να τα ανοιξω, αρχειοθετησω, σβησω κλπ. Το εχει συναντησει κανεις αυτο? Ξερει κανεις πως μπορει να διορθωθει. Τον ασυρματο συγχρονισμο τον εχω ενεργοποιημενο. Ευχαριστω για το χρονο σας.
  7. Χαιρετω ολους τους φιλους του myphone. Στο Carrefour που πηγα τις προαλλες βρηκα το Vector Master 310 και το Vector Master 410 το αδιαβροχο με EUR. 59. Θα ηθελα τη γνωμη των ποιο εμπειρων για το ποιο να αγορασω. Βρηκα σε αρκετα φορουμ τροπους για ξεκλειδω και για τα δυο, με το 310 να εχει μεγαλυτερη ευκολια ξεκλειδωματος. Υπαρχουν ομως καποια σημεια που με προβληματιζουν υπερ του ενος ή του αλλου. 1. Το 410 εχει επεξεργαστη Samsung μεν αλλα 266 Mhz δε. Μηπως ο Centrality των 372 Mhz ειναι καλυτερος? 2. Το 310 εχει 512MB NAND Flash, 64MB SDRAM ενω το 410 εχει 64MB NAND Flash, 32MB SDRAM. Παιζει καποιο ρολο στην ταχυτητα και στο φορτωμα των χαρτων? 3. Το 410 εχει πολυ υψηλοτερη τιμη απο το 310 που λογικα θα σημαινει οτι ειναι καλυτερο. Αρα τωρα που ειναι στα ιδια λεφτα μηπως θα ειμαι πιο κερδισμενος αν παρω το 410. 4. Κατι που δε με προβληματιζει απλα το παραθετω για αυτους που ενδιαφερονται για την αγορα. Το 410 εχει βαση για μηχανη και οχι για αυτοκινητο και εχει και φορτιστη σπιτιου. Το 310 εχει βαση για το αυτοκινητο αλλα εχει μονο φορτιστη αυτοκινητου. Παρακαλω οποιος μπορει να με βοηθησει στην επιλογη μου και να μου λυσει τις αποριες μου για τα παραπανω σημεια. Σημειωση: δεν εχω αμεση εμπειρια απο GPS και PNA μονο οτι εχω διαβασει στα φορουμ. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...