Jump to content

Musica_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Musica_gr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Musica_gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. @ LAURAX_13 ή κάνε απενεργοποίηση της αναφοράς παράδοσης ή hard reset και απενεργοποίηση της αναφοράς παράδοσης. τουλάχιστον τα δικά μου προβλήματα με τα μηνύματα λύθηκαν με τα παραπάνω. Έχει καιρό τώρα που το έκανα και είναι όλα εντάξει. (φυσικά δεν τολμώ να ενεργοποιήσω την αναφορά παράδοσης.)
  2. αν και έχω το H1, από όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα, νομίζω το M1 δεν έχει Wifi. Όσο για τα μηνύματα, κάνε αυτό που έχουμε κάνει όλοι, απενεργοποίησε την αναφορά παράδοσης. Τουλάχιστον το δικό μου με απενεργοποιημένη την αναφορά δεν έχει ξανακολλήσει
  3. Να πώ επίσης γιατί νομίζω έχει σημασία μιας και βρισκόμαστε στο section της Wind πως δεν έχει σχέση προφανώς με τους παρόχους , αφού ο αδερφός μου έχει Vodafone. Απο κει και πέρα, ψάχνοντας στο site της Vodafone αναφέρει αυτό το 54380 στις χρεώσεις SMS τρίτων εταιρειών. Μια πρώτη σκέψη σίγουρα, είναι πως γνωρίζουν οι εταιρείες την ύπαρξη τους και φυσικά τις επιτρέπουν.
  4. Καλησπέρα και μένα ο αδερφός μου την πάτησε και ψάχνοντας να τον βοηθήσω βρέθηκα εδώ :) Αυτός μου είπε πως ακολούθησε την διαδικασία απενεργοποίησης κι ενώ έλεγε σε 10 λεπτά θα έχει διαγραφεί από την υπηρεσία εξακολουθει να λαμβάνει μηνύματα :mad: τι γίνεται με την ιστορία??? κάνατε καμμιά καταγγελία??
  5. :p ε εμένα ΔΕΝ ανοίγει το βίντεο ;) δεν νομίζω βέβαια πως είναι παράδοξο .από αυτό το κινητό όλα τα περιμένω. όχι περα από το αστείο.ορίστε αυτήν την στιγμή με άριστο σήμα 3G λέει, βγάζει και + βγάζει και GPRS όλα τα βγάζει και επιλεγμένο το desktop εξακολουθεί να μην τα παίζει και μου βγάζει μήνυμα "Σφάλμα, Μη έγκυρο πακέτο απο διακομιστή". Αλλάζω επιλογή και βάζω να μπει με Wifi και ανοίγει τα βίντεο. Τι να πώ
  6. ναι τελικά το θέμα με το youtube δεν λύνεται αν βάλουμε να βλέπει το κινητό σαν desktop ή mobile phone. λύνεται μονάχα νομίζω αν ρυθμίσεις να μπαίνει με wifi ... ε για μένα αυτό δεν είναι λύση. αν έχω wifι κοντά πάω και βλέπω youtube σε pc :p τι να το κάνω το vodafone unlimited internet αν δεν μπορώ να ακούω e-radio, να κάνω streaming, να βλέπω youtube και τόσα άλλα ?? τελικά μόνο Limited είναι. Αν ήταν έκανα συμβόλαιο για τα 500 MB τον μήνα ή και λιγότερα. τέλος πάντων, ας λύσουμε τα υπόλοιπα προβλήματα που έχει το κινητό και βλέπουμε Ναι , νομίζω πως αν δεν επιλέξεις να μπαίνει με wifi , είτε mobile είτε desktop δεν θα παίξει youtube. Για την αναβάθμιση μου είπαν πως όταν έρθει το update θα ειδοποιηθούμε με sms και θα είναι διαθέσιμη πλέον μέσω pc studio.
  7. Γειά σας παιδιά ξανά. 1. Τηλεφώνησα στην Vodafone και μίλησα με έναν υπάλληλο-τεχνικό που ήξερε πραγματικά όλα τα προβλήματα. Παραδέχτηκε πως γνωρίζουν όλα τα προβλήματα από youtube μέχρι flash και από μηνύματα μέχρι συγχρονισμούς (μιλήσαμε και για την Voda Αγγλίας και για όλα) Μου είπε πως την Κυριακή το βράδυ κάνανε ένα update στο 360 και πως κάποια προβλήματα άρχισαν να λύνονται. Μου είπε πως το αργότερο σε 2 εβδομάδες θα κάνουν update το firmware που θα καλύψει τα περισσότερά μας προβλήματα. Ήξερε και για τα μηνύματα και για τον browser που πέφτει. 2. Μου τηλεφώνησε ένας άλλος σήμερα σε απάντηση του e-mail που τους είχα στείλει, ο οποίος ήταν και αυτός ενήμερος για όλα τα προβλήματα. Αυτός μάλιστα μου είπε πως την επόμενη εβδομάδα μάλλον θα γίνει το update στο firmware. ¨Ολα αυτά φυσικά θα τα πιστέψω όταν πραγματοποιηθούν, αλλά τουλάχιστον είμαι αισιόδοξη πως κάτι θα κάνουν. Όπως σας έχω πει, μετά το 3ο hard reset τα μηνύματα δεν έχουν πρόβλημα αλλά είναι απενεργοποιημένη η αναφορά παράδοσης. Φυσικά δεν τολμώ να την ενεργοποιήσω :p To youtube το έλυσα μέσω opera mini που εγκατέστησε από ό,τι κατάλαβα ό,τι χρειαζότανε για να παίξουν τα βιντεάκια. Οπότε: τo πρόβλημα είναι πως σε αρκετές σελίδες px. e-radio , myspace κλπ. σε playlists τραγουδιών κλπ, μου ζητάει κατάλληλη έκδοση Adobe Flash Player :( Έχει βρει κάποιος κάτι? Η Vodafone μου είπε πως το update θα περιλαμβάνει και τον flash. Δεν μπορώ να κάνω streaming. Δοκίμασα αυτό που έγραψε κάποιος σε προηγούμενο ποστ, να κάνω δηλαδή νέο access point αλλά δεν δούλεψε. Αυτά προς το παρόν
  8. εδώ δεν έχω χρόνο να πεταχτώ να πάρω κάτι να φάω λόγω δουλειάς, αναγκάστηκα να βρώ χρόνο να πάω ώς ένα κατάστημα Vodafone (και δεν πρόλαβα να πάρω κάτι να τσιμπήσω):dash: Αφού έχω στείλει mail και μου έχουν απαντήσει όσο μου απαντάει και ο Άγιος Βασίλης , πήγα λοιπόν. Ο ένας υπάλληλος είχε όλη την διάθεση να ακούσει ό,τι του εξιστορούσα. Χώρια που με κοιτούσε σαν να είχε τον Einstein να του λέει για θεωρίες. Νομίζω πως του είπα πολλές άγνωστες λέξεις ειδικά όταν του είπα για LiMo και Linux ...με κοιτούσε με τέτοιο θαυμασμό και απορία που αναγκάστηκα να σταματήσω μήπως και πάθαινε κάτι. Μετά προσπάθησε να μεταφέρει το πρόβλημά μου σε μια άλλη υπάλληλο η οποία μας αντιμετώπισε και τους δύο μονολεκτικά. "13830" . "Μα έχω ήδη πάρει"¨της απάντησα. "13830" εκεί αυτή. Τι είπαμε περιμένουμε? Λύση...καλάααααααααααα Πίσω στα δικά μας. Εχθές έκανα το 3ο Hard Reset. Κάθε φορά πάντως αλλάζει και κάτι δεν μπορώ να πώ. Ακούστε τώρα τι μου κάνει. Ενεργοποιώ την αναφορά παράδοσης και με το που φεύγω από την σελίδα μου την απενεργοποιεί μόνο του.Επιπλέον βλέπω πως το πρόβλημα που είχα με την διαφορετική ώρα στα μηνύματα δεν το κάνει πλέον. Σε ό,τι αφορά τον Bowser επίτηδες μετά το hard reset μπήκα καμμιά ώρα στο ίντερνετ και δεν έκλεινε όπως έκανε πριν. Τραλαλί τραλαλό. Στα πόσα hard reset θα στρώσει? :P Για να πάρω στο τηλέφωνο ξανά να γελάσουμε.
  9. Κι εγώ ως γνωστόν αντιμετωπίζω τα ίδια. To δικό μου είναι H1 . Πριν λίγο μπλόκαρε πάλι στην αποστολή μηνύματος μετά από περίπου 48 ώρες μετά το δεύτερο hard reset. Το απενεργοποίησα και το άνοιξα πάλι , έστειλε το μήνυμα και μου ήρθανε και 5-6 μηνύματα από όλη την ημέρα. Που σημαίνει πως το κινητό είχε πρόβλημα όλη την ημέρα αλλά εγώ δεν το είχα καταλάβει :wacko: Από ό,τι καταλαβαίνω δεν είναι κάτι που διορθώνεται ή ρυθμίζεται οπότε μένει να απευθυνθούμε στην Vodafone μαζικά Edited to add : A και κάτι άλλο που μου έχει κάνει εντύπωση γιατί δεν το έχω ξανασυναντήσει...όλα τα είχαμε βέβαια με αυτό το κινητό ...από την αρχή που το πήρα η αναφορά παράδοσης των μηνυμάτων γράφει 3-4 ώρες πίσω . δηλαδή τώρα έστειλα ένα μήνυμα η ώρα στο κινητό είναι 23:40 και έρχεται η αναφορά παράδοσης "επιτυχής 20:10 " ...και αυτό το κάνει από την πρώτη μέρα. Ό,τι νάναι πια αυτό το τηλέφωνο!!!
  10. Μετά το δεύτερο Hard Reset και πολλά νεύρα ...ποιά είναι η διαδικασία για να επιστρέψεις ένα κινητό στη Vodafone και να πάρεις ένα άλλο? Το έκανε κανείς?
  11. @r1pclaw Αν διαβάσεις λίγο παραπάνω έγραψα κι εγώ περίπου πως αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα. Και το δικό μου κολλούσε στα μηνύματα είτε στην αποστολή, είτε στην διαγραφή, σε απελπιστικό βαθμό. Έχει περίπου 5 μέρες που του έκανα hard reset και από τότε αυτό (ας μην το ματιάξω :p) έχει λυθεί. Δεν έχει ξανακολλήσει από τότε. Και ο δικός μου browser κλείνει μόνος του και αυτό δεν λύθηκε με το reset. Για το youtube επικοινώνησα με την vodafone και μου είπε πως η voda δεν υποστηρίζει "λέει" το youtube γιατί κατεβάζεις πολλά δεδομένα και πως τελικά δεν έχουμε unlimited internet αλλά ουσιαστικά 3 GB . Δεν ξέρω τελικά αν είναι αλήθεια αυτό αλλά δεν μου φαίνεται απίθανο με τα όσα τραγικά μας χρεώνουν. EDIT TO ADD τελικά κατάφερα να ανοίξω βίντεο στο youtube! Μέσω του opera mini. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος αλλά έκανα τα εξής. Μπήκα από τον browser του κινητού στο http://www.m.opera.com και κατέβασα τον opera mini. Έκανε εγκατάσταση, και μπήκα από εκεί στο ίντερνετ. Στην αρχική του σελίδα γράφει κάπου download mobile apps. Πήγα εκεί ...και κατέβασα την app για το youtube για Java .Και τώρα ανοίγουν τα βιντεάκια :). Άντε τώρα πάμε να λύσουμε και το streaming! Streaming και εγώ δεν μπορώ να κάνω και δεν ξέρω τι πρέπει να κατεβάσω για να αναβαθμίσω τον browser (γιατί προφανώς είναι θέμα browser) Μπαταρία: μου κρατάει 2 μέρες. Δεν χρησιμοποιώ το 360 (έχω συνδεθεί μερικές φορές και για λίγο) ...μιλάω αρκετά και μπαίνω ίντερνετ αλλά δεν παίζω παιχνίδια. Δεν ξέρω αν μπορείς να το επιστρέψεις και να πάρεις κάποιο άλλο. Γενικά κι εγώ μετά την πρώτη δυσαρέσκεια και τα προβληματάκια , τώρα θα έλεγα πως μου αρέσει αρκετά ώς πολύ. Το μόνο πρόβλημά μου είναι το ότι δεν μπορώ να κάνω streaming. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ
  12. όχι σίγουρα δεν χάνω κάτι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίζει. και την στιγμή ειδικά που έχει και εικονίδιο στο my web του youtube για να το προσθέσεις στο μενού. Γιατί δηλαδή? για να παίζω τουβλάκια αλλάζοντας θέση τα εικονίδια :p Αλλά το streaming ναι το θέλω όπως δήποτε. Μα το είχα και στο προηγούμενο Symbian κινητό. Αχ τι το θελα το samsung.:dash: E αυτό το τελευταίο με τα μηνύματα όμως είναι αδιανόητο.
  13. Όπως σας είχα αναφέρει συνεχίζω να αντιμετωπίζω πρόβλημα με το streaming και το youtube.Τηλεφώνησα στην vodafone και μου είπανε πως το youtube λέει δεν το υποστηρίζει γιατί κατεβάζεις μεγάλο όγκο δεδομένων. Τότε γιατί το διαφημίζει τύπου" δες τα αγαπημένα σου βίντεο στο youtube" (το έχω δει σίγουρα). Τέλος πάντων αυτό το καταπίνουμε προς το παρόν. Αλλά streaming δεν μπορώ με τίποτα. Τέλος πάντων. Κι αν πω πως τα αφήνω αυτά στην άκρη προς το παρόν προέκυψε πρόβλημα με τα μηνύματα. Γράφω μήνυμα, πατάω αποστολή και το τηλέφωνο κολλάει άπειρη ώρα δείχνοντας αποστολή. Επιστρέφω στο βασικό μενού, ξαναπάω μηνύματα και το μήνυμα λέει ακόμη απόστολή, ή στην καλύτερη περίπτωση, αποτυχία αποστολής. Το περίεργο είναι πως τα μηνύματα φτάνουν στους αποστολείς από όσο έχω μπορέσει να διαπιστώσω. Μπάχαλο. Και όταν πάω να διαγράψω ένα μήνυμα σταλμένο ή όχι πάλι κολλάει μια ώρα "διαγραφή" . Έκανα reset με έναν κωδικό που βρήκα ψάχνοντας και προς το παρόν έχω στείλει 2 μηνύματα χωρίς πρόβλημα. Θα περιμένω αύριο να δώ πως θα πάει. Ειδάλλως πίσω. :mad::(
  14. Καλησπέρα και από εμένα. Αντιμετωπίζω πρόβλημα στην προσπάθεια να ανοίξω video στο youtube...σε όλα μου βγάζει "μη έγκυρο πακέτο από διακομιστή" και επίσης δεν μπορώ να ακούσω online radios. Αυτά συμβαίνουν είτε χρησιμοποιήσω Wifi είτε ιντερνετ μέσω Vodafone :wacko:
×
×
  • Create New...