Jump to content

geo84

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by geo84

  1. Καλησπέρα. Αναφορικά με τα notifications επειδή λόγω notch δεν εμφανίζονται όλα μπορούμε με κάποιο τρόπο να επιλέξουμε τις εφαρμογές που θέλουμε να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις; και εάν το κάνουμε αυτές φαίνονται με κάποιο τρόπο στη notification bar της συσκευης;

     

    Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω τη συσκευή και ρωτάω μερικά πράγματα ώστε να μου λυθούν κάποιες απορίες.

     

    Επίσης το θέμα με τη πράσινη οθόνη έχει λυθεί ακούω παιδιά. Έτσι; :)

     

    Νι ρυθμίζονται όλα αυτά που λες παραπάνω.

    Άμα η οθόνη είναι boe δεν θα έχεις θέμα. Οι LG λογικά αποσυρθηκαν.

    Η συσκευή είναι α ψ ο γ η και ειδικά μετά τα update. Η γνώμη μου είναι να τα πάρεις άφοβα.

  2. Ρυθμίσεις-Μπαταρια-Εκκινηση εφαρμογών εγώ έχω βγάλει μόνο μερικές κυρίως αυτές που χρησιμοποιώ για επικοινωνία όπως πχ viber για να μη χάνω καμία ειδοποίηση

     

    Σευχαριστω πολύ! Θα το παρακολουθήσω και θα επανέλθω.

  3. Που είναι η αυτόματη διαχείριση έχω φάει τον κόσμο...??

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Μήπως πρέπει να τα βγάλεις από την αυτόματη διαχείριση της συσκευής για να μη στα κλείνει το κινητό και δε λαμβάνεις ειδοποιήσεις;
  4. Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, γιατί το ψάχνω και δε το βρισκω με τπτ... Έχω 2 εφαρμογές η 1μια είναι με κάμερες και δεν μου στέλνει ειδοποιήσεις ασχέτως που τα έχω όλα ενεργοποιημενο και στην εφαρμογή και στις εφαρμογές στο κινητό, κ η άλλη είναι με τις εορτές που έχω κ εκεί το ίδιο πρόβλημα. Τι λέτε να κάνω λάθος?
  5. Γράφουν στο fb ότι παρέλαβαν με οθόνη boe από Μιχαλακοπούλου. Το διάβασα και εγώ. Και είχαν βάλει κα φωτογραφία. Τι να πω... :ninja:
  6. Διανυω τη δεύτερη βδομάδα χωρίς κινητό λόγο του ότι το έχουν στείλει τα μίντια στην αντιπροσωπεία το τηλέφωνο γιατί εκτός από την πρασινάδα είχα και μια κουκκίδα αρκετά μεγαλη(δεν είναι πιξελ). Έχω μιλήσει και με τους δυο(μίντια κ Χαβάη)για να παρω πιστωτικό ώστε να παρω κάτι άλλο και με έχουν στην αναμονή. Πριν μισή ώρα μίλησα με χαβαι και μου είπαν: άμα είχατε έρθει σε μας κατευθειαν(Μιχαλακοπούλου) θα σας είχαμε δώσει ΠΛΕΟΝ συσκευή απροβλημάτιστη. Δλδ τους λέω δεν θα είχε πρασινηλα τπτ? Σας λέω κύριε μου λέει απροβλημάτιστη. Και ρωτάω άμα έρθω μου το εγγυάστε ότι θα είναι απροβλημάτιστη δε θα έχει lg οθόνη? Βεβαίως ήταν η απάντηση απροβλημάτιστη. Να περάσετε από το σέρβις.
  7. Όχι έχουν τη συσκευή μου στο σέρβις. Δεν την έχουν δει ακόμα. Αλλά ρώτησα τι γίνεται με τη πράσινη οθόνη κ μου απάντησαν αυτό.

    Έτσι θα έπρεπε να είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΆ μια σωστή οθόνη όπως αυτή στη φωτογραφία που είναι από Mate 20 pro αλλά είναι BOE για να μην μας λένε ότι είναι φυσιολογικό να πρασινίζει.... 1e82915d84c67d333496e003f37b5408.jpg

     

    Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Μισό λεπτό είπες ότι έχουν την συσκευή σου και την είδαν σωστα?

     

    Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

  8. Δηλαδή πήγες στη Μιχαλακοπούλου στο επίσημο Service το έλεγξαν και σου είπαν αυτό?

     

    Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

     

    Πήρα τηλέφωνο στο σέρβις και μου είπαν αυτό ακριβώς.

  9. Huawei Ελλάδας το πρωί που μίλησα γιατί ήδη έχουν τη συσκευή μου.

    Τους είπα το πρόβλημα οθόνης που παρουσιάζει με τη κουκκίδα στην άκρη και τη πρασινάδα της οθόνης. Η απάντηση: η πρασινάδα στη γκουρμπα της οθόνης είναι φυσιολογική. Της λέω ποιο άλλο κινητό παρουσιάζει τέτοιο πράγμα με κουρμπαριατη οθόνη και oled?ΚΑΝΕΝΑ τις λέω και είμαι κάτοχος s9 και δεν έχει αμιγή το τηλέφωνο στην οθόνη. Σέβομαι τη γνώμη σας θα το κοιτάξουμε θα το δούμε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  10. Το πήρα και εγώ Τ κινητό στις31/10/2018 και με το που το άνοιξα είχε ένα μαύρισμα η οθόνη στη κουρμπα στο τελείωμα της. Δεν ευκαιρουσα και το πήγα τη Κυριακή στα media περιστεριού που μου είπαν φυσικά για αντικατάσταση η για πιστωτικό και ότι θα το έστελναν στην αντιπροσωπεία να το ελέγξουν για να γίνει κάτι από τα δυο... Απαίτησα να μη γίνει αντικατάσταση της οθόνης και να γίνει κάτι από τα δυο που προανάφερα.Πριν το πάω μπήκα και διάβασα αν είχε άλλος θέμα με την οθόνη και ειδα το χαμό που γίνεται με την οθόνη,έκανα και εγώ το πείραμα και πρασινίζει ελαφρώς η οθόνη(δε το ανάφερα αυτό,μάλλον λάθος μου) και έχω lg κ εγώ οθόνη. Λέω να πάω μάλλον προς note9 αν και μου άρεσε παρά πολυ το huawei και οι επιδόσεις του είναι τρομερές όσο το δούλεψα...
  11. Εμένα πάλι δεν μου δουλεύει το κλειδώνω με nova και όταν το ανοίγω μου ζητά κωδικό !!!!!

    Έχω ενεργοποιήσει Administration και στα Settings -> Lollipop and marshmallow.

    Για δώστε τα φώτα σας, τι κάνω λάθος!!!

    Μπες και στα setting του nova-> χειρονομοες κ πληκτρα->πας εκεί που ρυθμίζεις το κλειδωμα με διπλο πατημα η οποιο εχεις βαλει εσύ κ σε βολευει και αφου το πατησεις,μετα πανω λεει συντομευσεις πας κ διαλεγεις το screen lock pro.

  12. Δε θέλει ρουτ

    Δουλεύει και χωρίς

    Έχω δώσει τη λύση

    Ψάξε στα μνμ μου δε γράφω και συχνά τελευταία θα τη βρεις, εδώ την έδωσα με μία μικρή παραχώρηση μόνο

     

    Πλέον δουλεύει και με το κλείδωμα του Nova το double tap δηλαδή.

    Εγώ έδωσα ότι S7 edge και απλό είχα πάρει γιαυτό το σπαστικό πράγμα που έκανε η google αλλά ευτυχώς έχω βρει την υγεία μου τώρα και το είχα ποστάρει και εδώ

    Δουλεύει άψογα ευχαριστώ πολυ!!

  13. Δυστυχώς φίλε μου σε όλα τα τηλέφωνα με δακτυλικο αποτύπωμα με android 6.0.1 θέλει root φταίει ο κώδικας τις google.

     

    Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    Σευχαριστω πολυ φιλε μου!!

  14. Ναι με nova launcher με διπλό ταπ κλείδωμα οθόνης έχει ρύθμιση για root και δεν ζητάει κωδικό για ξεκλείδωμα με δακτυλικο

     

    Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Δηλαδη θελει root και για το nova? Γιατι χρησιμοποιω το nova και για το κλειδωμα οπως λες αλλα δε βρισκω καποια ρυθμιση.

    Παντως σε ευχαριστω εχεις δικιο με το αποτυπωμα με το power button δουλευει μια χαρα.

  15. Καλησπέρα! Εβαλα το τελευταιο λογισμικο (6.0.1) κ αντιμετωπίζω ενα μικρο προβλημα στο αποτυπωμα(βαζω το δαχτυλο στο κουμπι κ δε το δεχεται μου ζηταει τον κωδικο που εχω βαλει. Ξαναλλαξα αποτυπωματα κ συνεχιζει το προβλημα)

    Το εχει κανενας αλλο αυτο η αν ξερει καποιος τι γινετε?

    Ευχαριστώ

  16. Εχω ενα nokia E52 και μολις αγορασα το samsung galaxy sIII mini και θελω να περασω της επαφες μου στο καινουργιο τηλεφωνο. Εκανα επιλογη ολων στο nokia για να της κανω αποστολη με bluetooth αλλα δεν μου κανει αποστολη ολες. Μετα εκανα επιλογη καποιες μου της εστειλε και καποιες οχι. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος???

     

    Ευχαριστω!!!

  17. Καλησπερα!

    τοσο καιρο ειχα την rom της μανας του απο το κινητο το ειχα κανει μονο root. χθες αποφασισα να βαλω MildWildCM-5.1( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1453287 )(και αφου τα καναμε ολα μια χαρα δεν μου αναγνωριζει την καρτα μνημης. ολα ταλλα δουλευουν κανονικα στο κινητο .μου βγαζει: η καρτα sd παρουσιαζει βλαβη, παταω διαμορφωση και μου λεει καταστραμενη sd. δοκιμασα και αλλη καρτα τα ιδια... το παραλογο ειναι οταν εκανα εγκατασταση του λογισμικου απο την καρτα στην αρχη μου την αναγνωρισε μια χαρα.

  18. καλησμπερα σας.

    ειναι η πρωτη φορα που γραφω και ας ειμαι χρονια στο φορουμ και χρησιμοποιω πολλα απο αυτα που γραφονται.

    Παμε στο προβλημα λοιπον:Ξεκιναω να εγκαταστησω το καινουργιο μου λογισμικο(MildWild CM-5.1) αναγνωριζει την καρτα sd κανονικα εγκαθηστω το λογισμικο του κανω rebοοt ξεκιναει μια χαρα....Και ξαφνικα μου πεταει καταστρεμενη καρτα sd.παταω για διαμορφωση δεν αναγνωριζεται καρτα κατεστραμενη καρτα...Το βγαζω αυτο το λογισμικο βαζω αλλο(gapps-jb-20121011-signed)τα ιδια και δοκιμασα και το(CM10_VJ_4.1.2_v2.2) και αλλα2,τα ιδια παντου προβλημα με την καρτα...Ουτε διαμορφωση δεν με αφηνε να την κανω και ανγκαστηκα και την εκανα στον υπολογιστη.Τι μπορει να φταιει??

  19. καλησπερα!!

     

    εχω το desire το οποιο το εχω κανει root και μου ηρθε ενημερωση λογισμικου να κανω(το εχω βαλει αυτοματα να της βρισκει)κανω ληψη του λογισμικου κανει εππανακινηση το κινητο και μου βγαζει ενα θαυμαστικο με το ανθρωπακι του android και σταματαει εκει.πρεπει να πατησω το κουμπι του volume και μου βγαζει της εξης κατηγοριες:

    -rebbot system now

    -apply sdcard:update.zip

    -wipe data/factory reset

    -wipe cache partilion

    -install zip from sd card

    -back yp and restore

    -moynts and storarage

    -advanced

     

    θελω να βαλω την ενημερωση λογισμικου πως θα το καταφερω αυτο?

×
×
  • Create New...