Jump to content

geo84

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geo84

  1. geo84

    Huawei Mate 20 Pro

    Νι ρυθμίζονται όλα αυτά που λες παραπάνω. Άμα η οθόνη είναι boe δεν θα έχεις θέμα. Οι LG λογικά αποσυρθηκαν. Η συσκευή είναι α ψ ο γ η και ειδικά μετά τα update. Η γνώμη μου είναι να τα πάρεις άφοβα.
  2. geo84

    Huawei Mate 20 Pro

    Σευχαριστω πολύ! Θα το παρακολουθήσω και θα επανέλθω.
  3. geo84

    Huawei Mate 20 Pro

    Που είναι η αυτόματη διαχείριση έχω φάει τον κόσμο...?? ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
  4. geo84

    Huawei Mate 20 Pro

    Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, γιατί το ψάχνω και δε το βρισκω με τπτ... Έχω 2 εφαρμογές η 1μια είναι με κάμερες και δεν μου στέλνει ειδοποιήσεις ασχέτως που τα έχω όλα ενεργοποιημενο και στην εφαρμογή και στις εφαρμογές στο κινητό, κ η άλλη είναι με τις εορτές που έχω κ εκεί το ίδιο πρόβλημα. Τι λέτε να κάνω λάθος?
  5. geo84

    Huawei Mate 20 Pro

    Γράφουν στο fb ότι παρέλαβαν με οθόνη boe από Μιχαλακοπούλου. Το διάβασα και εγώ. Και είχαν βάλει κα φωτογραφία. Τι να πω... :ninja:
  6. geo84

    Huawei Mate 20 Pro

    Διανυω τη δεύτερη βδομάδα χωρίς κινητό λόγο του ότι το έχουν στείλει τα μίντια στην αντιπροσωπεία το τηλέφωνο γιατί εκτός από την πρασινάδα είχα και μια κουκκίδα αρκετά μεγαλη(δεν είναι πιξελ). Έχω μιλήσει και με τους δυο(μίντια κ Χαβάη)για να παρω πιστωτικό ώστε να παρω κάτι άλλο και με έχουν στην αναμονή. Πριν μισή ώρα μίλησα με χαβαι και μου είπαν: άμα είχατε έρθει σε μας κατευθειαν(Μιχαλακοπούλου) θα σας είχαμε δώσει ΠΛΕΟΝ συσκευή απροβλημάτιστη. Δλδ τους λέω δεν θα είχε πρασινηλα τπτ? Σας λέω κύριε μου λέει απροβλημάτιστη. Και ρωτάω άμα έρθω μου το εγγυάστε ότι θα είναι απροβλημάτιστη δε θα έχει lg οθόνη? Βεβαίως ήταν η απάντηση απροβλημάτιστη. Να περάσετε από το σέρβις.
  7. geo84

    Huawei Mate 20 Pro

    Όχι έχουν τη συσκευή μου στο σέρβις. Δεν την έχουν δει ακόμα. Αλλά ρώτησα τι γίνεται με τη πράσινη οθόνη κ μου απάντησαν αυτό.
  8. geo84

    Huawei Mate 20 Pro

    Πήρα τηλέφωνο στο σέρβις και μου είπαν αυτό ακριβώς.
  9. geo84

    Huawei Mate 20 Pro

    Huawei Ελλάδας το πρωί που μίλησα γιατί ήδη έχουν τη συσκευή μου. Τους είπα το πρόβλημα οθόνης που παρουσιάζει με τη κουκκίδα στην άκρη και τη πρασινάδα της οθόνης. Η απάντηση: η πρασινάδα στη γκουρμπα της οθόνης είναι φυσιολογική. Της λέω ποιο άλλο κινητό παρουσιάζει τέτοιο πράγμα με κουρμπαριατη οθόνη και oled?ΚΑΝΕΝΑ τις λέω και είμαι κάτοχος s9 και δεν έχει αμιγή το τηλέφωνο στην οθόνη. Σέβομαι τη γνώμη σας θα το κοιτάξουμε θα το δούμε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  10. geo84

    Huawei Mate 20 Pro

    Το πήρα και εγώ Τ κινητό στις31/10/2018 και με το που το άνοιξα είχε ένα μαύρισμα η οθόνη στη κουρμπα στο τελείωμα της. Δεν ευκαιρουσα και το πήγα τη Κυριακή στα media περιστεριού που μου είπαν φυσικά για αντικατάσταση η για πιστωτικό και ότι θα το έστελναν στην αντιπροσωπεία να το ελέγξουν για να γίνει κάτι από τα δυο... Απαίτησα να μη γίνει αντικατάσταση της οθόνης και να γίνει κάτι από τα δυο που προανάφερα.Πριν το πάω μπήκα και διάβασα αν είχε άλλος θέμα με την οθόνη και ειδα το χαμό που γίνεται με την οθόνη,έκανα και εγώ το πείραμα και πρασινίζει ελαφρώς η οθόνη(δε το ανάφερα αυτό,μάλλον λάθος μου) και έχω lg κ εγώ οθόνη. Λέω να πάω μάλλον προς note9 αν και μου άρεσε παρά πολυ το huawei και οι επιδόσεις του είναι τρομερές όσο το δούλεψα...
  11. Εμένα δουλεύει μια χαρά πλέον! Και με αυτα που έχουμε γράψει ποιο πίσω 1-2σελιδες γλίτωσα από αυτό που έχει κάνει η Google
  12. Μπες και στα setting του nova-> χειρονομοες κ πληκτρα->πας εκεί που ρυθμίζεις το κλειδωμα με διπλο πατημα η οποιο εχεις βαλει εσύ κ σε βολευει και αφου το πατησεις,μετα πανω λεει συντομευσεις πας κ διαλεγεις το screen lock pro.
  13. Δουλεύει άψογα ευχαριστώ πολυ!!
  14. Σευχαριστω πολυ φιλε μου!!
  15. Δηλαδη θελει root και για το nova? Γιατι χρησιμοποιω το nova και για το κλειδωμα οπως λες αλλα δε βρισκω καποια ρυθμιση. Παντως σε ευχαριστω εχεις δικιο με το αποτυπωμα με το power button δουλευει μια χαρα.
  16. Για να λειτουργήσει αυτο με την οθόνη πρέπει να πάς στο ρυθμίσεις->σύνθετες λειτουργίες->εξυπνη αποτύπωση ή κίνηση παλάμης για λήψη.
  17. Θα συμφωνησω απολυτα! Ελπιζω ναντο φτιαξουν συντομα......!!!
  18. Καλησπέρα ξανά! Μετα απο πολυ ψαξιμο κ εκνευρισμο το αποτυπωμα μια δουλευει μια οχι μαλλον δε το πετυχενω εγω καλα στο πως βαζω το χερι.
  19. Καλησπέρα! Εβαλα το τελευταιο λογισμικο (6.0.1) κ αντιμετωπίζω ενα μικρο προβλημα στο αποτυπωμα(βαζω το δαχτυλο στο κουμπι κ δε το δεχεται μου ζηταει τον κωδικο που εχω βαλει. Ξαναλλαξα αποτυπωματα κ συνεχιζει το προβλημα) Το εχει κανενας αλλο αυτο η αν ξερει καποιος τι γινετε? Ευχαριστώ
  20. Εχω ενα nokia E52 και μολις αγορασα το samsung galaxy sIII mini και θελω να περασω της επαφες μου στο καινουργιο τηλεφωνο. Εκανα επιλογη ολων στο nokia για να της κανω αποστολη με bluetooth αλλα δεν μου κανει αποστολη ολες. Μετα εκανα επιλογη καποιες μου της εστειλε και καποιες οχι. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος??? Ευχαριστω!!!
  21. μια χαρα το κινητο τελικα. απλα θελει επωνυμη καρτα αυτη η rom μαλλον για να το διαβαζει!!!!
  22. Δοκιμασα μια sd kingstom και το κινητο μου δουλευε μια χαρα αναγνωριζε μια χαρα την καρτα sd..τωρα θα παραγγειλω μια δικια μου και ο θεος βοηθος....
  23. Καλησπερα! τοσο καιρο ειχα την rom της μανας του απο το κινητο το ειχα κανει μονο root. χθες αποφασισα να βαλω MildWildCM-5.1( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1453287 )(και αφου τα καναμε ολα μια χαρα δεν μου αναγνωριζει την καρτα μνημης. ολα ταλλα δουλευουν κανονικα στο κινητο .μου βγαζει: η καρτα sd παρουσιαζει βλαβη, παταω διαμορφωση και μου λεει καταστραμενη sd. δοκιμασα και αλλη καρτα τα ιδια... το παραλογο ειναι οταν εκανα εγκατασταση του λογισμικου απο την καρτα στην αρχη μου την αναγνωρισε μια χαρα.
  24. καλησμπερα σας. ειναι η πρωτη φορα που γραφω και ας ειμαι χρονια στο φορουμ και χρησιμοποιω πολλα απο αυτα που γραφονται. Παμε στο προβλημα λοιπον:Ξεκιναω να εγκαταστησω το καινουργιο μου λογισμικο(MildWild CM-5.1) αναγνωριζει την καρτα sd κανονικα εγκαθηστω το λογισμικο του κανω rebοοt ξεκιναει μια χαρα....Και ξαφνικα μου πεταει καταστρεμενη καρτα sd.παταω για διαμορφωση δεν αναγνωριζεται καρτα κατεστραμενη καρτα...Το βγαζω αυτο το λογισμικο βαζω αλλο(gapps-jb-20121011-signed)τα ιδια και δοκιμασα και το(CM10_VJ_4.1.2_v2.2) και αλλα2,τα ιδια παντου προβλημα με την καρτα...Ουτε διαμορφωση δεν με αφηνε να την κανω και ανγκαστηκα και την εκανα στον υπολογιστη.Τι μπορει να φταιει??
  25. καλησπερα!! εχω το desire το οποιο το εχω κανει root και μου ηρθε ενημερωση λογισμικου να κανω(το εχω βαλει αυτοματα να της βρισκει)κανω ληψη του λογισμικου κανει εππανακινηση το κινητο και μου βγαζει ενα θαυμαστικο με το ανθρωπακι του android και σταματαει εκει.πρεπει να πατησω το κουμπι του volume και μου βγαζει της εξης κατηγοριες: -rebbot system now -apply sdcard:update.zip -wipe data/factory reset -wipe cache partilion -install zip from sd card -back yp and restore -moynts and storarage -advanced θελω να βαλω την ενημερωση λογισμικου πως θα το καταφερω αυτο?
×
×
  • Create New...