Jump to content

pkipki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pkipki

  1. Και από μένα μία ψήφος υπέρ της 6.0.1 nuclearom. Ηταν ιδιαίτερα απροβλημάτιστη με μόνη εξαίρεση το μικρόφωνο στο google now (άλλοι έχουν αναφέρει στο skype, ίσως είναι το ίδιο ζήτημα). Επίσης δεν είχε τύχει να δοκιμάσω τη 2η sim οπότε δεν έχω άποψη. Η 7 (πάλι nuclearom) που του έχω τώρα είναι όντως beta με τα όλα της (πολύ λογικό μια είναι νεότατη). Νεράκια στο bluetooth, κάτι reboots στο media playback, και λίγο εκνευριστικό "σταμάτα-ξεκίνα" στα δεδομένα με τη 2 sim (με μικρή επιφύλλαξη γιατί δεν την είδα με την 6.0.1), και κάπως πεσμένη η μπαταρία (ακόμα και χωρίς τη 2η sim).
  2. L = Lollipop = 5 M = Marshmallow = 6 N = Nougat = 7
  3. Δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο. Σκέψου πόσες συσκευές έχουν μείνει ξεχασμένες σε kitkat και lollipop. Μέχρι να αντιμετωπίσει θέμα το Zuk 1 (που έχει καλό M, και μάλλον καλό Ν) έχουμε αρκετό καιρό. Το Z30 και δεν είχε κανονικό android, και το compatibility layer εφτασε νομίζω μέχρι Jellybean, οπότε τα προβλήματα συμβατότητας ήταν πολύ μεγαλύτερα. Το μόνο που ίσως είναι άξιο προσοχής είναι η συμβατότητα με εφαρμογές που χρησιμοποιούν το safetynet (ξερωγώ τραπεζικές εφαρμογές και pokemon go). Τα πιο πολλά roms δεν δουλεύουν με αυτό ή θέλουν πατέντες.
  4. Από ότι καταλαβαίνω κανονικό θα είναι. Το ζόρι που τραβάει ξερωγώ η Sony η άλλοι OEMs είναι ότι για να πάρουν certification από τη Google (άρα και play store κλπ) χρειάζεται όχι απλά να δουλεύει το τηλέφωνο, αλλά να έχει κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές (οι οποίες αλλάζουν από το MM στο N). Για τον XYZ* λόγο, ο 801 μάλλον δεν παιρνά το certification αν και όπως αποδεικνύουν οι preview εκδόσεις, δουλεύει κανονικά. Στο CM προφανώς δεν νοιάζονται για certification αφού δεν έχουν builtin τα gapps. *Αλλοι λένε vulkan, αλλοι λένε hardware-accelerated κρυπτογράφηση για να πιάνει 50MB/s στον AES.
×
×
  • Create New...