Jump to content

dkotanid

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dkotanid

  • Ημ. Γέννησης 12/04/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

dkotanid's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε μένα δεν διαρκεί πέντε λεπτά η επανεκκίνηση, απλά κανά 1 λεπτό. Ότι είναι σπαστικό είναι! Αλλά είναι προφανώς ένα bug που έχει το λογισμικό του! Εύχομαι να υπερισχύσει ο κανόνας του ΕΠΙΜΕΝΟΝ ΝΙΚΑ και να λυθεί το πρόβλημα μας!
  2. Το ίδιο κάνει και σε μένα με το youtube σε ορισμένα και υποπτεύομαι πως δε σηκώνει την ανάλυση ορισμένων video, οπότε δε πιστεύω να λύνεται αυτό το πρόβλημα!
  3. Αφού τώρα το πήρες μη τη ψάχνεις καν! Never touch a running system! Ναι μόνο στα Αγγλικά!
  4. Πάντως το Wetravel με garmin maps είναι καλό, αλλά στη φωνητική καθοδήγηση λέει ό,τι αυτό θέλει. Εκεί που οδηγάω κανονικά μου λέει να κάνω αναστροφή αν είναι εφικτό...και άλλα τέτοια. Πλήρως αποσυγχρονισμένο από τα πραγματικά δεδομένα!;)
  5. Μενού ->Ρυθμίσεις ->Προφίλ ->κανονικό-> Τέρμα κάτω Ήχος επιβεβαίωσης από ON σε OFF
  6. Το αρνητικό στο κινητό είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις ένα γενικό προφίλ (wifi) στις java εφαρομγές ( τουλάχιστον στη WInd) και αν μπείς π.χ. στον OPERA MINI σε χρεώνει πολλές φορές , έστω και αν είσαι συνδεδεμένος σε WIFI. Πάντως δεν έχω βρεί δρόμο να βάλω άλλο προφίλ για java εφαρμογές.!!!:)
  7. Χθές μου ήρθε το Pearl White !!! http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/GT505-Pearl-White-AGRCPW.htm
  8. Ρε παιδιά εγώ έχω την έκδοση gt505-v10e και με το wetravel έχω πρόβλημα στο κλέιδωμα ! Έψω κάνει σωστά την εγκατάσταση αλλά δε lockarei δορυφόρο! Πόση ώρα πρέπει να περάσει περίπου για να lockarei;:wacko:
  9. Αυτό θα έκανα! Thanx!
  10. Εμφανίζεται αλλά μπορώ να αποθηκελυσω μόνο αρχεία, όχι ολόκληρο φάκελο. Και αν κάνω μαζική αποθήκευση μου λέει μήνυμα ότι "τοποθετήστε κάρτα μνήμης για σύνδεσησε μαζ. αποθ. "
  11. 3.Τοποθετήστε τον φάκελο We Travel στην κάρτα μνήμης της συσκευής σας. Αν δεν έχω την επεκτάσιμη μνήμη; γίνεται να αποθηκεύσω σε αυτήν του κινητού;
  12. Παιδιά το Flash Player πως το κάνεις εγκατάσταση ;;; Δε μου παίζει Flashakia στον Browser στο LG gt 505 εννοείται; Ξέρει κανείς να βοηθήσει;
×
×
  • Create New...