Jump to content

geopro64

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geopro64

  • Ημ. Γέννησης 08/12/1964

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

geopro64's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το smartphone παρουσίασε βλάβη στο ακουστικό - μεγάφωνο (δεν ακούγεται).

    Είναι εντός εγγύησης από infoquest

    Κατοικώ στην πατρα και μου δήλωσαν ότι το μοναδικό service είναι στην αθηνα οπότε θα πρέπει να τους το στείλω με κουριερ και τα έξοδα δικά μου.

    Περίμενα κάτι καλύτερο έχοντας πληρώσει τιμή infoquest .

    Την επόμενη φορά μάλλον πάμε σκρουτζομαγαζο.

    Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία ;

  2. Καλησπέρα , έχω φέρει από Αμερική το Samsung SCH-i545 - Galaxy S4 - Verizon Λειτουργεί κανονικά με Cosmoκάρτα , όμως δεν μπορώ να συνδεθώ σε δίκτυο 3g. Το διαπίστωσα όταν πήγα να κάνω χρήση του πασχαλινού δώρου της Cosmoκάρτα για το 1 gb Τι συμβαίνει ;
  3. Ευχαριστω ! Αυτο ηταν! Τουλαχιστον λυθηκε το προβλημα με την αναζητηση στις επαφες. Παντως περιμενα κατι λιγο παραπανω απο αυτο το τηλεφωνο.
  4. Χαιρετιζω ολα τα μελη του forum , μιας και αυτο ειναι το πρωτο μου post. Αποκτησα πριν μερικες μερες το lg shine και ειναι ακομα νωρις για να εκφερω γνωμη. Αντιμετωπιζω προβλημα με την συνδεση bluetooth. Συγκεκριμενα ενω η αποστολη αρχειων απο το laptop προς το lg shine ειναι απροβληματιστη , δεν συμβαινει το ιδιο αντιστροφα ! Οταν προσπαθω να στειλω αρχεια απο το lg shine προς το laptop η συνδεση δεν ειναι επιτυχης! Με λιγα λογια δεν συνδεονται αυτοματα παρολο που ειναι εντος εμβελειας. Το προβλημα υπαρχει παντα απο το lg shine προς το laptop , ποτε το αντιστροφο ! Επισης κατι αλλο , κατα την αναζητηση στις επαφες, οταν αναζητω καποια συγκεκριμενα γραμματα δεν κανει την μεταβαση , παρολο που υπαρχουν καταχωρισεις! Αυτα για πρωτη φορα! Παρακαλω τα φωτα σας οι γνωριζοντες ! Ευχαριστω πολυ !
×
×
  • Create New...