Jump to content

kambou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kambou

  1. Παιδιά καλησπέρα , να ρωτήσω κάτι προβλήματα που είχε η cm με την προβολή βίντεο στο ίντερνετ (μια κάθετη γραμμη) και πρόβλημα στο να τραβάει βίντεο από την κάμερα έχουν διορθωθεί?? Γιατί την έχω πόσους μήνες (νομίζω τη cm12.1 είχα περάσει ,χωρίς να μαι σίγουρους) και αν είναι να την περάσω πάλι (την διορθωμένη) αλλιώς να ψάξω καμιά άλλη??
  2. πριν λίγο πέρασα την cm 12.1 αλλά δεν με αφήνει να ανοίξω τον "Εντοπισμό Σφαλμάτων" ( γιατί λέει οτι το κινητό βρίσκεται σε φόρτιση , ενώ δεν είναι στην πρίζα ) ξέρει κανείς κάτι για αυτό ?
  3. Όχι δεν φορτίζει ... το ποσοστό της μπαταρίας παραμένει το ίδιο όσο είναι αναμμένη η οθόνη.
  4. Καλημέρα παιδιά παρατήρησα οτι όταν φορτίζω το κινητό μου και ξεκλειδώσω την οθόνη ή γενικότερα αν το χρησιμοποιήσω σταματάει να φορτίζει. Σβήνει το led αλλά το σήμα που φορτίζει το δείχνει πάνω στην μπαταρία ξέρει κάποιος κάτι γι αυτό?
  5. :!: :!: ΛΑΘΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ UNICOM ΕΧΩ :!: :!: κάποιος άλλος που προτείνει κάποια άλλη και έχει δει διαφορά με την emui ?
  6. Καλημέρα παιδιά , έχω περασμένη εδώ και μήνες την ΕMUI 2.3 όλα καλά αλλά η εσωτερική η κάμερα δεν παλεύεται. Αν δεν έχει φως από τον ήλιο ασπρίζει , μοβίζει, σκοτινιάζει και μόλις λίγο βραδιάσει δεν φαίνεται τίποτα. Δοκίμασα με κάποια apps αλλά δεν είδα διαφορά. Κάποιος που έχει να προτείνει κάτι ? Αλλιώς λέω να περάσω την UNICOM. :!: Υ.Γ. Φίλος μου έχει το One Plus (CM) και η κάμερά του δεν παίζεται ειδικά στο σκοτάδι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και ζηλεύω λιγάκι !! :p
  7. παιδιά στην emui unicom από που ρυθμίζω τους αισθητήρες ?
  8. καλησπέρα παιδία έβαλα την emui unicom αλλά δεν έχω βρει από που καλυμπράρω τους αισθητήρες ξέρεις κάποιος ? ευχαριστώ
  9. το δεύτερο λινκ τι το κάνω ακριβώς για να ρουταρω το κινητό ?? πως χρησιμοποιώ τα αρχεία?
  10. παιδιά έκανα backup με το super backup και μόλις πέρασα την EMUI UNICOM αλλά τώρα δεν μου βλέπει το backup ούτε τις επαφές ούτε τις εφαρμογές αλλά τα αρχεία υπάρχουν στην sd.... τι να κάνω ?
  11. Καλησπέρα έβαλα τη ROM που προτείνεται στην αρχή του ποστ την Custom Rom (zip): AOSP-V1.1-CoolPad-F1W-by-jonzalvo.zip - 361.41 MB και έχω θέμα με τον ήχο είναι και χαμηλό και κακή ποιότητας από ηχείο αλλά και από ακουστικά ... ακολούθησα τον οδηγό για να ανεβάσω την ένταση με το mobileUncle αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μήπως φταίει η ROM ? και αν ναι ποια να βάλω ?
  12. παιδιά πήγα να βάλω ROM μπήκα στη recovery έκανα wipe data/factory reset" και "wipe cache partition" αλλά δεν έχει "mounts and storage" για να συνεχίσω τι να κάνω ???
  13. ναι τον είδα τον οδηγό αλλά ποια ROM να βάλω ? κατέβασα μία που ήταν για το 8297W αλλά μέσα είχε αρχείο img και κάτι άλλους φακέλους και πουθενά το cpb και πέρα από αυτό από τα κινέζικα site που έχει δεν μπορώ να κατεβάσω με πάνω από 50kbs....είναι κάποιο άλλο site μπας και κάνω δουλεια?
  14. παιδιά έχει σβηστεί η ROM η μανίσια μπορώ να περάσω μια άλλη ROM ή πρέπει να περάσω μανίσια πρώτα ? και αν ναι με πιο πρόγραμμα?? επίσης δεν μπορώ να μπω recovery ούτε να το κάνω root... EΥΧΑΡΙΣΤΩ
  15. ναι σε ευχαριστώ αυτά μόλις τα βρήκα!!Στο λινκ για τη ROM όμως , κάνω κλίκ πάνω σε κάποια αλλά με πάει σε μια σελίδα με κάτι κινέζικα και δεν κατεβαίνει αυτό που επέλεξα EDIT: ΕΝΤΑΞΕΙ κολλούσε απλά το σιτε!!!!
  16. παιδιά για το "Οδηγός εγκατάστασης επίσημων ρομ της Coolpad μορφής .cpb με χρήση του YGDP tool και εγκατάσταση Custom recovery" που έχει στην αρχή του ποστ λέει να κατεβάσω το Vcom_driver_autoinstall αλλά στο φάκελο έχει πολλά μέσα τι να κατεβάσω, το win7 μόνο (γιατί έχω win7)?? και στο Επίσημη ρομ σε μορφή .cpb πως ακριβώς την κατεβάζω?
  17. Σε ευχαριστώ ! Τελικά γι αυτό δεν την έβλεπε...το έκανα αλλά τώρα δεν μπορώ να μπω ρε recovery το κινητό απλά εμφανίζει και εξαφανίζει το λογότυπο για όση ώρα πατάω το vol+ και το power... επίσης δοκίμασα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών μήπως αλλάξει κάτι αλλά τίποτα! Λέει οτι διαγράφει τα πάντα αλλά κάνει ένα απλό reboot και ξαναανοίγει!
  18. Καλησπέρα παιδιά , πήρα το κινητό αυτό χθες το έκανα root (γιατί μου το στείλανε unrooted :mad: ) χρησιμοποιώντας το vroot το έλεγξα με το root checker basic ότι πέτυχε και σήμερα ήθελα να βάλω τη ROM που προτείνεται στην αρχή του ποστ! Τα κατέβασα ROM και recovery από τα αρχεία που έχει στα δύο λινκ τα έβαλα χύμα σαν zip στην sdcard (8GB) από την οποία μόλις είχα διαγράψει τα πάντα οπότε είχε μέσα μόνο τα δύο αυτά αρχεία zip !!! Ακολούθησα δηλαδή τις οδηγίες που έχει ο οδηγός του πόστ! Άνοιξα το mobileuncle αλλά όταν πάω στο recovery update δεν μου βλέπει την recovery και μου λέει Finish search,num:0!! Τα έσβησα τα ξανακατέβασα μήπως καταστράφηκε το αρχείο σε κάποια μεταφορά αλλά πάλι τα ίδια! Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά μου βγάζει ένα update system από το κινητό... Cool Life UI από 4,2,036 σε 4,2,039 version αλλά όταν πατάω να γίνει μπαίνει recovery και μου λέει σφάλμα ! Ξέρει κανείς τι γίνεται ???
  19. τα εκανα παιδια και απ οτι φαινεται αυτο το combofix εκανε δουλεια ... επειδη πρωτη φορα το ακουω και εκανε κατι περιεργα τι ακριβως .... εκανε ?
  20. Καλησπερα παιδια, οπως λεει και ο τιτλος εχω θεμα με κακοβουλα λογισμικα στο pc μου. ο λογος ειναι οτι γινοταν κακη λειτουργια και καθολου προστασια απο αυτα λογο ελλειψης χρονου. τωρα που μπορω θελω να το <<καθαρισω>> επιτελους , αλλα τι να κανω να αρχισω να ψαχνω διαφορα προγραμματα δωρεαν και να τα βαζω να ψαχνου κλπ... ή εχετε καποια δεδομενη σειρα απο προγραμματα ωστε να τρεξουν και να ειναι ενταξει μετα το pc? επισης μεσα στο χρονο ειχα πεσει και θυμα του ιου της διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος οπου καπως το εσωσα το pc αλλα με το εμφανιζε και με το μπλοκαριζε και αργοτερα ... επισης (κατω αριστερα στην οθονη εχει μια σημαιουλα και ενα κοκκινο << x >> ) παω να ενεργοποιησω την ασφαλεια των windows με λεει <<Δεν ειναι δυνατη η εκκινηση της υπηρεσιας του κεντρου ασφαλειας των windows >> και να πω οτι εχω τα windows 7 , microsoft security essential ( το οποιο λεει οτι δεν εχω ιους ) αν μπορειτε να βοηθησετε ευχαριστω !
  21. Χθες κολλησα στο pc μου ιο ! Λογικα θα τον ξερεται ειναι αυτοι που το παιζουν Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος και δεν μ αφηνει να κανω τιποτα...! Το πρωτο που δοκιμασα ηταν ασφαλη λειτουργια αλλα ακομη και εκει δεν με αφηνει να κανω τιποτα ,ο ιος συμπεριφερεται σαν να ειναι σε ενα απλο προφιλ δηλαδη με κλειδωνει την οθονη και το μονο που μπορω να κανω ειναι ctrl-alt-del Τωρα , με το που ανοιγω το pc και κανω log in ανοιγει ... ξεκιναν τα αρχικα προγραμματα msn κλπ και μετα απο πολυ λιγο με πεταει την σελιδα που λεει οτι ειναι η διωξη και πρεπει να πληρωσω 100 ευρω κλπ! το ιδιο συυμβαινει με καθε αλλο προφιλ ( γιατι εχω 3 ) οπως και με την ασφαλη λειτουργια ! Οταν ανοιγει το προφιλ , κατω δεξια μe δειχνει οτι το antivirus το ανιχνευει σαν κακοβουλο λογισμικο και το μονο που εχω προλαβει να κανω ειναι να πατησω εκει για να το σβησει αλλα πριν προλαβει να τελειωσει με μπλοκαρει την οθονη με την σελιδα αυτη του ιου .... ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ??
  22. Καλησπερα . Εψαχνα για καμερα και κατελειξα στην DSR-SX58e. http://www.sony.gr/product/sdh-standard-definition-on-memory-stick/dcr-sx85e#/SpecialAccessories Αλλα μετα ειδα οτι εχει λιγη ωρα για εγγραφη ( 90 λεπτα περιπου νομιζω ) . Ειδα για αλλες αλλα η μια δεν ειχε καλη αναλυση η αλλη ηταν ακριβη για τις δυνατοτητες και λοιπα... Γυρω στα 200 ευρω λεω. Δεν θα την κανω τρελη χρηση αλλα θελω καλη αναλυση! Εχετε καποια να προτεινετε?
  23. Ενεργοποιηση απο αποσταση Παιδια ! Μηπως γινεται να ενεργοποιησω π.χ. ενα προγραμμα του υπολογιστη μεσω κινητου?
×
×
  • Create New...