Jump to content

apaleftos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About apaleftos

  • Ημ. Γέννησης 26/06/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

apaleftos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λέω κι εγώ.. τι γίνεται και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Θυμάμαι πάντα ανανέωνε μόνο του.. όχι μόνο κάθε μια ώρα, αλλά και κάθε φορά που άλλαζα περιοχή.. Anyway, μικρό το κακό. Δεν θα σκάσω κιόλας! Αυτό το κάνει και σε εμένα εδώ και αρκετό καιρό. Όχι πάντα 86%... πότε 88, 90 και γενικά εκεί γύρω, αλλά ποτέ 100% (ούτε καν 99, 98) Έχω παρατηρήσει όμως ότι όπου και να είναι όταν ανοίξει (από 85-86 μέχρι 89-90) "κολλάει" εκεί για αρκετή ώρα πριν αρχίσει να πέφτει. Σαν να είναι δηλαδή 100% απλά γράφει 86% Σε γενικές γραμμές, αν εξαιρέσω το πόσο % γράφει, δεν έχω παρατηρήσει κάποια μείωση της μπαταρίας. Όσο μου κράταγε πάνω κάτω, κρατάει και τώρα.
  2. Καλημέρα στους γκουρού των σμάρτφόουνζ... Έχω ένα πρόβλημα με το weather widget του s3 mini, αυτό που έχει προεγκατεστημένο. Έχω επιλέξει από τις ρυθμίσεις να μου δείχνει την τοποθεσία και να ανανεώνει κάθε μια ώρα. Δουλεύει κανονικά μέχρι να κάνω restart. Μετά απλά δεν κάνει ανανέωση! Αν προσθέσω κάποια πόλη, εκεί ανανεώνει κανονικά αλλά στην πόλη που δείχνει την τοποθεσία μένει κολλημένο στην τελευταία ανανέωση που έκανε πριν το restart. Αν πάλι κάνω ανανέωση χειροκίνητα, ανανεώνει αλλά για αυτή την μια φορά, δεν συνεχίζει κάθε μια ώρα όπως θα έπρεπε. Τις ρυθμίσεις δεν τις χάνει, τις κρατάει κανονικά. Η μόνη λύση που έχω βρει, είναι μετά από κάθε restart, να πηγαίνω στις ρυθμίσεις του widget να βάζω το αυτόματη ανανέωση στο ποτέ και μετά πάλι στο κάθε μια ώρα. Είναι λίγο σπαστικό όμως! Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Υπάρχει κάποια λύση πιο μόνιμη; Ζητώ συγνώμη αν έχει ξανά ερωτηθεί και απαντηθεί, αλλά έψαξα και δεν βρήκα κάτι. Παρομοίως για το αν είμαι σε λάθος κατηγορία... δεν συμμετέχω και πολύ και δεν γνωρίζω καλά την δομή του φόρουμ.
  3. Άρα έχω δύο επιλογές... Ή να πειράξω το build.pro, κάτι που δεν με φοβίζει μιας και δουλεύω σε linux κάτι χρόνια και είναι συνηθισμένος σε τέτοια "πειράγματα" απλά προτιμώ να τα αποφεύγω, ή να στείλω ένα email στο δημιουργό...
  4. Δεν νομίζω γιατί δεν μου λέει "δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα" αλλά "δεν είναι συμβατό με τη συσκευή" Είμαι και s-off. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να αγοράσω (δεν είναι δωρεάν) και να κατεβάσω στον υπολογιστή μου μια εφαρμογή άσχετα αν είναι συμβατή με το τηλέφωνο ή όχι? Για να μην αλλάζω αρχεία? Το διάβασα και αυτό. Με τον 1 τρόπο δεν μπορώ να το κάνω γιατί ούτε στον υπολογιστή δεν με αφήνει το market να το κατεβάσω. Τον 2 με το appbrain δεν το δοκίμασα γιατί κι εκεί γράφεις "Δυστυχώς πλέον το appbrain δεν επιτρέπεται (λόγω απαγόρευσης από την google) να “στέλνει” στο κινητό εφαρμογές που δεν υποστηρίζονται." Εκτός και αν μέσω του appbrain γίνετε να κατεβάσω αυτό που θέλω στον υπολογιστή...
  5. Σε αυτό δεν έχεις άδικο... Αλλά κάτι μου λέει ότι θα τρέχει. Για να μην μιλάμε αόριστα, αυτό που θέλω να κατεβάσω είναι ένα theme και το κινητό htc wildfire (rooted/cm7) Στο market όταν μπαίνω από το κινητό δεν μου το εμφανίζει καν, ενώ όταν μπαίνω από τον υπολογιστή δεν μου δίνει τη δυνατότητα να το κατεβάσω.
  6. Την καλησπέρα μου!! Δεν συμμετέχω στο φόρουμ είναι η αλήθεια αλλά χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας... Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω "μη συμβατή" με τη συσκευή μου εφαρμογή??
  7. Αυτό ψάχνω κι εγώ... Όπως και της αριθμομηχανής.
  8. Χρόνια πολλά και καλά!!! Καλή χρονιά σε όλους!!! Μετά από αρκετές μέρες πλέον με το wildfire έχω να πω τα καλύτερα!! Το μόνο που μου έχει λείψει από το iphone είναι τα push notifications... Ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη ευκολία για όποιον χρησιμοποιεί αρκετά email... Αν και κάπου διάβασα ότι αν σετάρεις το gmail από Email > Exchange ActiveSync και όχι από το app του gmail τότε έχεις push αλλά ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει... Ένα δύο πραγματάκια που θα ήθελα τη βοήθεια σας... Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάζεις το πληκτρολόγιο (τηλεφώνου/qwerty) την ώρα που γράφεις κάτι? Μήνυμα ή κάποια επαφή, χωρίς να χρειάζεται να το κάνεις από τις ρυθμίσεις? Απενεργοποιείται κάπως η δόνηση των πλήκτρων παντού? Ενώ έχω απενεργοποιήσει την δόνηση πλήκτρων εξακολουθεί να "δονάει" όταν πάω να πάρω κάποιο τηλέφωνο (τα πλήκτρα που εμφανίζει όταν πατάς "Τηλέφωνο" από την κεντρική οθόνη) και στην αριθμομηχανή.
  9. Η αλήθεια είναι πως δεν με ενοχλεί αλλά μου φάνηκε παράξενο... Είναι και ένας τρόπος να ξέρεις ότι σίγουρα παίρνει ρεύμα!!!! :lol: Κι εγώ από iphone 3g εδώ και λίγες μέρες έχω το wildfire και μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος. Το μόνο που μου έχει λείψει είναι το push του gmail αλλά πιστεύω πως κάπως θα γίνεται και αυτό.
  10. Δηλαδή είναι κάτι φυσιολογικό? Το κάνουν όλα? Σκεφτόμουν να το πάω πίσω και να ζητήσω να μου το αλλάξουν με την πρόφαση ότι γαργαλιέται!!! :lol: Η αντίδραση και μόνο του πωλητή πιστεύω θα είχε ενδιαφέρον!!! Για να μην παρεξηγηθώ... Έχω δουλέψει κι εγώ πωλητής σε κατάστημα κινητής και έχω ακούσει πολλά τρελά...
  11. Όταν το τηλέφωνο φορτίζει αν αγγίξεις απαλά (σαν να το χαϊδεύεις) το μεταλλικό κομμάτι γύρο γύρο από την οθόνη έχει μια αίσθηση σαν να δονείται?? Ελάχιστα όμως... Όταν δεν είναι συνδεμένο στο φορτιστή δεν έχει την ίδια αίσθηση.... Είναι ιδέα μου ή το τηλέφωνο μου γαργαλιέται??? :lol:
  12. Δεν έχεις άδικο... Ίσως θα ήταν πιο σωστό να αναφέρω ότι διάφορα widgets (καιρός, friendstream και τέτοια) βγήκαν από την πρώτη στιγμή γιατί έκτος του ότι δεν τα χρειάζομαι ήθελα να κάνω την σύγκριση με το iphone. Με τη χρήση που κάνω εγώ σε μια τέτοια συσκευή το iphone μου έβγαζε με το ζόρι 2 μέρες. Το wildfire με την ίδια χρήση, χωρίς να το ξέρω ακόμα (το πρώτο μου adroid) που σημαίνει περισσότερο ψάξιμο και λάθη, συν το "σκάλισμα" των πρώτων ημερών μου έβγαλε 3+ μέρες!!
  13. Σόρυ που θα βγω λίγο εκτός του θέματος που των τελευταίων μηνυμάτων.. Μετά από λίγες μέρες με το wildfire στα χέρια μου ένα πράγμα έχω να πω... ΜΠΑΤΑΡΙΑ Απλά δεν το περίμενα να κρατάει τόσο... Το πήρα την Τρίτη (7/12) το μεσημεράκι το φόρτισα και το φορτίζω ξανά τώρα!!! 3+ μέρες... Και όχι 3 απλές μέρες αλλά οι 3 πρώτες μέρες που ξέρετε πως είναι... όλο ψάξε το ένα και ψάξε το άλλο. Το iphone στη πρώτη του φόρτιση μου έβγαλε με το ζόρι μια μέρα... Στο θέμα του αν δουλεύει το push δεν ξέρω ακόμα μιας και δεν βρήκα χρόνο να το ψάξω και δουλεύω ακόμα το iphone για τα mail μου. Η πολυσυζητημένη οθόνη του εμένα μου φάνηκε μια χαρά. Μια ερωτησούλα έχω μόνο... Ξέρει κανείς αν και πως απενεργοποιείτε η δόνηση στα πλήκτρα του προγράμματος κλήσης? Έχω ψάξει τα πάντα αλλά δεν κατάφερα να το βρω.
  14. Τελικά το αποφάσισα και εδώ και λίγη ώρα κρατάω μια άγρια φωτιά στα χέρια μου!!! :D Μικρότερο από ότι περίμενα... Εντυπώσεις και απάντηση στο αν τελικά δουλεύει το push σε λίγες μέρες. Απορίες... δεν ξέρω ακόμα! Θα δείξει...
  15. Πως ακριβώς λειτουργεί δεν ξέρω αλλά κάνει αυτό ακριβώς!! Σε ειδοποιεί άμεσα χωρίς να χρειάζεται να γίνεται έλεγχος χειροκίνητα ή κάθε x λεπτά... Αυτό είναι πολύ βολικό γιατί γλυτώνεις και kb αλλά και μπαταρία. Από ότι έχω διαβάσει στα specs του wildfire υποστηρίζει push αλλά το θέμα μου είναι κατά πόσο δουλεύει. Στο iphone πχ που έχω τώρα αν κάνεις προσθήκη ενός gmail λογαριασμού μέσω της gmail επιλογής που υπάρχει στο μενού, αν και έχει επιλογή για push δεν λειτουργεί. Ενώ αν σετάρεις το gmail σου μέσω της microsoft exchange επιλογής λειτουργεί κανονικά!! Θα κράταγα το iphone που στο θέμα email με εξυπηρετεί πραγματικά αλλά σαν λινουξάκιας θέλω adroid... :D
×
×
  • Create New...