Jump to content

the_abyss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    110
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

the_abyss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΘΕΜΑ - The Interpreter : Δισκάκι dual, 5.1 , widescreen, custom απ' οτι φαίνεται.. Οι υπότιτλοι λείπουν απο το μενού αλλά όταν παίξει βγάζει ελληνικά αυτόματα δηλ. η ταινία είναι "κλειδωμένη" στα ελληνικά. ΕΘΝΟΣ - 8 Mile : Dvd5, 2.0 ( :( ) ,widescreen, custom.
  2. Thanks Demis! Να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα..Πήρα το "Ζωή Σαν Τριαντάφυλλο" και σταματάει απότομα στους τίτλους τέλους (λίγο πριν ολοκληρωθούν..πετάει μενού), έτσι είναι σε όλες τις κόπιες ή μόνο σε μένα έτυχε? :( . Help...
  3. Κάποιο λάθος κάνεις σχετικά με την εφημερίδα φίλε aki. Το δίνει η ΙΣΟΤΙΜΙΑ. Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ δίνει το "Cries and whispers" του Ingmar Bergman http://www.imdb.com/title/tt0069467/
  4. To είχε δώσει και άλλη εφημερίδα.. (νομίζω η Ελευθεροτυπία) και είχε την καινούρια extended version με dts παρακαλώ.. σε 2 dual δίσκους με όλα τα εχτρά!! :) (πολύ σπάνιο για έντυπο). Είχα πάθει την πλάκα μου τότε. Απ' ότι ξέρω έχει κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις με την παλιά να έχει 2.0 ήχο..(Πια έβαλε άραγε..? Γιατί είχε και άλλες προσφορές η εφημερίδα).
  5. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε Vasili. Το τσέκαρα.. και στον Ελληνικό ήχο 5.1 κάνει διακοπές (μόνο εκεί όμως),το english 5.1 και 2.0 καθώς και το Ελλ. 2.0 είναι ok. Λάθος εγγραφής του ήχου σε όλες τις κόπιες προφανώς. (Έντάξει δεν είναι και τόσο τρομερό αφού το αγγλικό είναι ok..).
  6. :lol: :lol: :lol: .Πάχυνε απότομα...!!! Συγγνώμη VeCo..κεκτημένη ταχύτητα..
  7. Ευχαριστώ και πάλι παιδιά!:) . Με κατατοπίσατε. Δεν βλέπω να το παίρνω αύριο παρόλο που λείπει απ' την συλλογή μου (πολύ καλή ταινία), γιατί πιστεύω οτι θα 'ναι μάπα η κόπια..Κάτι θύμόμουν και γω ότι κάπου την είχαν ξαναβάλει..
  8. Ξέρει κάποιος αν τα "Απομεινάρια μιας μέρας" που δίνει το Έθνος έχουν ξαναδοθεί?... γιατι κάτι μου θυμίζει α.. και άν ναι σε τι κόπια να 'ταν άραγε.. :confused: . Thanks.
  9. "Οι ζωές των άλλων" του VETO έχουν ξαναδοθεί απο ΤΟ ΒΗΜΑ! Τώρα για τα spiderman εντάξει σιγά μην τα αγόραζα απο ΘΕΜΑ .Ειδικά όταν έχεις για το πρώτο ειδική έκδοση, με 2 dvd και ένα cd - που περιέχει και κομματάκι απο το φίλμ αριθμημένο παρακαλώ!!! :p :) .
  10. Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ δεν συνηθίζει να δίνει δισκάκια εμπορίου :( .Όσες φορές έχω πάρει είναι customia...Στην καλύτερη περίπτωση να είναι σωστό το κάδρο ή άντε και να είναι dual ο δίσκος. Τα "Ιπτ.Στιλέτα" έχουν ξαναδωθεί απο το ΒΗΜΑ και ήταν dvd-5, 5.1, widescreen. Το είχα πάρει αλλά επειδή μου άρεσε αγόρασα και την original έκδοση 2 disc που έχει και dts :p (που να δεις τέτοια απο custom!!).
  11. Φυσικά κ δεν έχει καμία σχέση αυτό με την απαράδεκτης κατασκευής "συλλέκτικ" κασσετίνα της εφημερίδας.Όλα τα dvd των εντύπων έχουν γίνει ξαφνικά "συλλέκτικ" :lol:!!! ...Αλλά ξέρω πως είναι να παίρνεις 1 dvd εταιρείας πληρώνοντας αρκετά κ την επομένη να είναι κρεμασμένο στο περίπτερο...Την εχω πατήσει κι εγώ έτσι αρκετές φορές...:cry:.
  12. Το πιθανότερο είναι να είναι letterbox η ταινία..Εξαρτάται αν το προβάλεις σε 4:3 σuμβατική tv ή widescreen.Αν η tv σου είναι wide τότε θα βλέπεις μια σταλιά εικόνα!! Αν ισχύει αυτό παίξε με τις ρυθμίσεις πιο πολύ.
  13. Η ESPRESSO έχει σήμερα μάζί με άλλα, για να διαλέξει κάποιος, cd του Μike Oldfield -το Ommadawn. Μόνο με 1,30 €! Εντάξει είναι επανάληψη... αλλά το σημαντικό εδώ είναι ότι είναι HDCD!!! Όποιος ασχολείται ας σπεύσει...:).
  14. Ευτυχώς τα 2 πρώτα τα είχα (το 1ο το είχα αποτο ΒΗΜΑ το οποίο ήταν οκ!,το 2ο original-only 3€) οπότε δεν μπήκα στον κόπο για το 3ο...Λογικά τώρα θα πέσουν κ για τα 3 οι τιμές στα original (κανά 3αρι €..!). Γενικά όπου η εφημερίδα δίνει "πολύ πράμα" (3 dvd +...cd + ...) :blink: πάντα κατι παίζει..κόπιες μάπα.
×
×
  • Create New...