Jump to content

Pantm83

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Pantm83

  1. Καλησπέρα σας Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα κινητό Nokia συλλεκτικό.. Ψάχνοντας, βρήκα αυτή την σελίδα http://www.vipluxuryphones.com. Φοβάμαι μήπως είναι μουφα η σελίδα. Την έχει χρησιμοποιήσει κανένας ??? Τι λέτε να κάνω αγορά από εκεί ??
  2. Καλησπέρα, Το πατάω, δεν κάνει τπτ ?? Τι να κάνω ?? :confused::confused::confused:
  3. καλημέρα . Φιλε μου vman, μπήκα στο fastboot (back+power) και έχει να κάνω reset device, το θέμα είναι είναι οτι δεν ξέρω πως ??, μου λέει σε παρένθεση να πατήσω SEND, ποιο κουμπάκι ειναι αυτο ??? :cry:
  4. Καλησπέρα σας Έχω το HTC magic. Ξαφνικά και ενώ μου λειτουργούσε μια χαρά, άρχισε να κάνει επανεκκινήσεις χωρίς να μπορεί να μου ανοίξει. Τι γίνεται ?? Έχει κάνεις αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ??. Επίσης δεν έχω σώσει πουθενά τις επαφές μου. Για αυτό έχετε καμιά λύση ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
  5. Καλησπέρα σας Ενδιαφέρομαι να αγοράσω to Plantronics Voyager 520 Bluetooth Headset για το Magic μου. Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω ενα είναι συματα μεταξύ τους Ευχαριστω.
  6. Καλησπέρα και παλι , οι δυνατότητες είναι οι παρακάτω: SAPPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H HBOOT 1.76.0009 (SAPP10000) RADIO-6.35.08.29 DEC 8 2009, 17:38:48 Με τα μηνυματα μπορω να κανω τιποτα να στελνει με 160 χαρακτήρες . ?? Επίσης που θα δω ποτε θα εχω την δυνατότητα να ξεκλειδωσω το root
  7. Καλησπέρα Λοιπον εχω εγκαταστήσει αρκετά προγραμματακια στο κινητό μου, το πρόβλημα που μου εμφανίζεται είναι οτι εχει γεμίσει το κινητο. Η κάρτα έχει ακομα 900 ΜΒ free, που τα αποθηκευει τα προγράμματα στην μνήμη του τηλεφώνου ??, τι μπορώ να κάνω ???? Επίσης κάθε μήνυμα εχεί μήκος μόνο 70 χαρακτήρες και όχι 160 ????
  8. Τίποτα σελίδες γα να βρούμε προγραμματακια ???
  9. Καλησπέρα. Πρόσφατα έγινα κάτοχος του Magic, πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές… SAPPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H HBOOT 1.76.0009 (SAPP10000) RADIO-6.35.08.29 DEC 8 2009, 17:38:48 Έχω εγκαταστήσει διάφορα προγραμματάκια. Ωστόσο έχω μερικές απορίες: 1. Χρησιμοποιώ το meridian player, αλλά όλα τα ονόματα στα αρχεία είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά μου τα εμφανίζει με ερωτηματικά, γιατί ?? μηπως υπάρχει κάτι καλύτερο ?? 2. Στα αρχεία txt, όλους τους ελληνικούς χαρακτήρες τους βγάζει σαν κινέζικα ?? 3. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να διαβάζει αρχεία avi, divx, xvid ??? 4. Για file manager πιο προτείνεται Astro file manager η root explorer ??? 5. Σκέφτομαι να αλλάξω κάρτα, να βάλω μια 8 gb, θα μπορούσα να μεταφέρω τα πάντα σε αυτή η θα πρέπει να εγκαθιστώ ξανά όλες τις εφαρμογές ?? 6. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να διαχειρίζομαι τις επαφές μου ??? 7. Προγράμματα που είναι καλό να είναι εγκατεστημένα στο magic μου ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων….
  10. Σκέφτομαι να αγοράσω Micro SD Κάρτα Μνήμης Transflash και ειμαι αναμεσα σε 8GB και 16 GB, ποια επιλογη λετε οτι είναι καλύτερη ??
  11. Ποιος ο λογος να το ξεκλειδώσω ?
  12. Καλημέρα. Λοιπόν μπήκα στο Blog, εχω αρχισει και διαβαζω.. Εχω ψιλοχαθει διότι είναι το πρώτο μου smartphone... τελος παντων πως βλεπούμε οτι είναι perfected SPL ?, επίσης απο οτι καταλαβά με την διαδικασία goldcard. ξεπερνιέται το συγκεκριμένο πρόβλημα... Συγνωμη που ρωτάω συνεχώς απλα φοβαμαι μην καταστρέψω το κινητο μου.... :):):):)
  13. Το οτι δεν μπορω να βάλω custom Rom,τι είναι ?? πρακτικα τι σημαινει ??? το spl ξεκλειδωνεται ???
  14. Λοιπόν μπήκα στο fastboot SAPPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H HBOOT 1.76.0009 (SAPP10000) RADIO-6.35.08.29 DEC 8 2009, 17:38:48 Στο wifi συνδεεται κανονικα.... Δεν μπορω να βγω απο το fastboot
  15. Οχι ούτε σε σελίδες, τίποτα .. Αυτο με την μνήμη Rom που το βλέπω ??? το κινητο παντως ειναι το μαύρο , όχι vodafone Brand..
  16. Λοιπόν έκανα επνεκκινηση,καμμια διαφορά και το δοκίμασα σε 2 διαφορετικά ασύρματα δίκτυα.
  17. Καλησπέρα αγόρασα το Magic. Η πρώτη εντύπωση είναι πάρα πολύ καλή.. Ωστόσο εχώ ενα μικρό προβληματάκι θέλω να πιστεύω. Έχω συνδεθεί με το ασύρματο δικτύο του σπιτιού μου, Προσπαθώ να συνδεθώ στο gmail και μου βγάζει το εξής μήνυμα: Δεν είναι δυνατη η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης δεδομένων σε αυτο τον διακομιστή. Αυτο ενδέχεται να είναι προσωρινό πρόβλημα ή η κάρτα Sim να μην είναι διαθέσιμηα για υπηρεσίες δεδομένων.. Παρακαλω την βοήθεια σας...
  18. Ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοήθεια σας...... Μαλλον θα παω για αγορά του λευκού
  19. Καλησπέρα Σκεφτομαι να αγοράσω και εγώ το Magic, κάτι που με ξενερώνει είναι οτι η οθόνη έχει μόνο 65.536 (16-bit) χρώματα, ενώ άλλα κινητά έχουν 16.777.216. Η εικόνα που βγάζει το Magic πως σας φένεται, ??
  20. Λοιπον μου εδωσαν ενα κινεζικο κινητο σε αριστη κατασταση το μονο μειονεκτημα που εχει ειναι οτι δεν διαβαζει Ελληνικα, Υπαρχει τροπος να του βαλω τα ελληνικα ???
×
×
  • Create New...