Jump to content

tribiani

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tribiani

  1. Έχω καρτοκινιτή ολυμπιακός. Ξέρετε πως γίνεται να το κάνω καρτοκινιτή Vodafone; Δεν θέλω να πάρω στην εξυπηρέτηση να με γδύσουνε. Και έψαξα και άκρη δεν έβγαλα. Ευχαριστώ.
  2. Πολλά μπορείς να κάνεις έτσι όπως είναι η αγορά, και σαφώς την κάθε επιδότηση μπορείς να την βάλεις στα πάγια. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να κόψεις το οικογενειακό και να κάνεις νέα συμβόλαια ξεχωριστά, στα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, που στην ουσία μεταξύ σας θα μιλάτε τσάμπα, αλλά και με όλα τα σταθερά και Cosmote συν τον χρόνο που θα επιλέξεις να έχεις για Voda και Wind. Επίσης σου δίνει έκπτωση στα πάγια 10 euros και τις επιδοτήσεις τις βάζεις στους λογαριασμούς. ΥΓ : Παρόμοια συμβόλαια υπάρχουν και στους ανταγωνιστές και με καλύτερες προσφορές, αλλά αναφέρω την Cosmote μιας και είμαστε στο Topic της. Ψάξου και ξεφορτώσου το οικογενειακό, δεν συμφέρει πλέον!
  3. Μακάρι να υπήρχε ο ανταγωνισμός των παρόχων της κινητής και σε άλλους τομείς στην χώρα μας...Έχουν γίνει άλματα και η ανταγωνιστικότητα αποδίδει! Το θέμα είναι πως η Wind πάει για φούντο και η Cosmote για μονοπώλιο... ΥΓ : Σε λίγο καιρό θα δίνουν και κινητά στην καρτοκινητή...
  4. http://www.youtube.com/watch?v=VcHdrvJ3AJo&feature=related Δύσκολο αλλά όσο ζω ελπίζω!
  5. Ναι ρε αγορίνα μου, άλλο το ένα άλλο το άλλο. Δεν λέμε τις πρωσοπικές προσφορές που κάνει προκειμένου να σε κάνει πελάτη, αλλά το τι προβλέπεται! Το 17 Euro στο εξήγησε παραπάνω πως βγαίνει...
  6. Ρε δικέ μου εσύ μπερδεύεις τον κόσμο! Μπορεί εσένα να σου κάνανε συγκεκριμένη προσφορά. Πρώτη φορά το ακούω το 163 €. Και εγώ φορητότητα έκανα άπο σύνδεση Wind. Και ρώτησα σε 2 καταστήματα και τηλεφωνικά. Μην το λες λοιπόν σίγουρα πως ισχύει αυτό γιατί εγώ είμαι το 1ο ζωντανό παράδειγμα που λέω πως δεν ισχύει.
  7. Δεν είναι 163 Euro η επιδότηση μάλλον άλλο θα κατάλαβες, η επιδότηση για το 35 είναι εκεί στα 100 Euro. Πάντως δεν ξέρω αν αναφέρθηκε δεν παρατήρησα να έχει ειπωθεί, αλλά μπορείς να πάρεις και την έκπτωση και μια συσκευή Samsung, δηλαδή και τις δυο προσφορές...Εγώ αυτό επέλεξα και άμα πάτε και σε κανένα πιο "δεύτερο" κατάστημα Γερμανού ίσως σας δώσουνε και άλλη συσκευή στα λεφτά των Samsung... Μιλάμε δηλαδή για έκπτωση 10 Euro/ μήνα = 120 Euro και επιδότηση για συσκευή (ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΩ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΝΟ) 151 Euro.
  8. Θα μπεί άραγε καμιά προσφορά για επιδότηση μέχρι το πάσχα, ή να κοιτάξω να πάρω κανά samsung ; Δώστε μου τα φώτα σας!
  9. Καμιά προσφορά θα βάλουν άραγε μέχρι το Πάσχα για επιδότηση; Θέλω να αλλάξω εταιρία αλλά οι επιδοτήσεις που δίνουν στο Απεριόριστο 35 είναι επιηκώς αίσχος!
  10. ρε παιδιά τα κλασσικά αποκριάτικα βραζιλιάνικα κλπ που παίζουν παντού τα ξέρετε; Ρίχτε τίποτα να κάνουμε το χαβαλέ μας! Έχω βρεί αυτό :
  11. Ακριβώς δυο μέρες από την προθεσμία πληρωμής! Και εντάξει ξαναλέω δεν έχουν άδικο αλλά είναι υπερβολικό...Εγώ θα έπρεπε να φροντίσω να πληρώσω το λογαριασμό αλλά λίγο ανεύθυνος να είσαι (όπως εγώ) σου κάνουν φραγή χωρίς δεύτερη σκέψη. Από τον Φεβρουάριο άλλη μια φίλε μου. Αύγουστο που ήμουνα διακοπές και έληγε στις 14!!! 17 Δευτέρα εγώ είχα φραγή και τώρα Σεπτέμβρη που απλά το αμέλησα... Τέλος πάντων γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος με την Wind καθόλου και αυτά με κάνουν να θέλω να φύγω πιο γρήγορα. Απλά δεν θέλω να πληρώσω για να φύγω, οπότε θα περιμένω... :wacko:
  12. Δεν ψάχνω να βρω δίκιο σε αυτό το θέμα. Το σωστό είναι να πληρωθεί στην ώρα του. Απλά το θεωρώ απαράδεκτο μια καθυστέρηση δυο ημερών να επιφέρει φραγή.
  13. Είμαι στην Wind από τον Φεβρουάριο και θέλω να φύγω για δυο λόγους. 1ος Απαράδεκτο σήμα 2ος Καθυστέρηση πληρωμής λογαριασμού 2 ημέρες = φραγή! Το οποίο με προσβάλει σαν άνθρωπο! Τι θα πρέπει να πληρώσω για να κάνω φορητότητα, επειδή δεν έχει λήξει το συμβολαιό μου;;;
  14. Υπάρχει τρόπος να δούμε πόσο από το δωρεάν χρόνο έχουμε μιλήσει; Και αν ναι ποιος είναι. Ευχαριστώ.
  15. Εχω κρατήσει Ονόματα σημερα το απόγευμα θα το ξεκαθαρίσω πιστεύω. Ο Καταστηματάρχης απο την άλλη που μίλησα τώρα για πρώτη φορά σε ένονο ύφος μου είπε πως δεν μπορεί να βάλει τα χρήματα από την τσέπη του!!! ΠΑΡΟΛΑ αυτά λέει μπορεί να με βάλει στο 300 ευρώ έκπτωση και αντι για τις συσκευές που έχει να μου δώσει αυτή που θέλω εγώ με 500 ευρώ έκπτωση....300 η προσφορά και 200 απο την τσέπη του. Δηλαδή προσπαθεί να γλυτώσει 100 ευρώ...ΕΛΕΟΣ! Τέλος πάντων ρε παιδιά πείτε καμιά γνώμη. Να κάνω καταγγελία; Να περιμένω όπως μου λένε απο την Wind; Τι; Αναλογιστείτε πως η "χάρη" που θα μου κάνει ο καταστηματάρχης είναι μέχρι αύριο που λήγει και η προσφορά. :(
  16. Φιλαράκι μπράβο σου. Εγώ ακόμα τίποτα! Εχθές μίλησα με Wind μου λένε σίγουρα θα πάρετε τη συσκευή σας και καπάκι με παίρνει ο καταστηματάρχης και μου λέει πως "μάλλον δεν θα σας την ΔΩΣΕΙ Η WIND"!! Του απαντάω πως μόλις μίλησα με wind και μου είπανε αυτό και αυτό! Α μάλιστα μου λέει τότε θα επικοινωνήσω και εγώ μαζί τους...Ο άνθρωπος είναι στα φρύδια του απλά! Και του είπα πως αμα δεν έχει λυθεί το θέμα μέχρι αύριο θα κινιθώ νομικά. Απεναντίας στη Wind ολύ ευγενικά και με σιγουριά μου λένε να κάνω λιγη υπομονή και όλα θα πανε καλά! Τώρα που μου είπες εσύ πως εξυπηρετήθηκες εν τέλη θα ξαναμιλήσω μαζί τους και θα δω τι θα μου πούν. Να υπενθιμίσω πως πήγα Σάββατο 24/1 11:00 να πάρω συσκευή με την προσφορά και ο καταστηματάρχης προσφέρθηκε να μου την παραγγείλει καθώς δεν την είχε!Η αιτησή μου υπάρχει στην Wind παρόλα αυτά περιμένουνε ΛΕΝΕ έγκριση απο το τμήμα πωλήσεων...
  17. Φίλε Billako εσύ καλά τα λες. Και όντως ήτανε πολύ καλή η προσφορά. Ειδικά για εμένα που δεν είχα και σύνδεση κουτί μου ήρθε. Το θέμα είναι πως με πήραν στο λαιμό τους απο το κατάστημα του Κορυδαλλού. Αν μου λέγανε δεν γίνεται, ο Κορυδαλλός έχει 3 καταστήματα σε απόσταση 1 χιλιομέτρου...Και πήγα και σχετικά πρωί, 11 η ώρα. Τέλος πάντων περιμένω να δω τι μέλη γεννέσθαι για να αποδόσω ευθήνες. Όσο για τον φίλο παραπάνω που λέει, όσοι δεν πήραν ζμιωθήκαν, στην δική μου περίπτωση φίλε σαφώς και ζημιώθηκα. Όχι πως είχα και πριν την δωρεάν συσκευή, αλλά πρώτον έχασα χρόνο και ψυχολογία και δεύτερον ΑΜΕΣΑ εξ αιτίας των πωλητών της Wind κυνδινεύω να χάσω μια συσκευή.
  18. Φιλε εγώ μίλησα με κεντρικά εξυπηρετήσεις πελατών, όλα τα πήρα. Ψιλο έβγαλα άκρη. Μιας και στο κατάστημα και στην wind έιναι όλοι πολλοί εξυπηρετικοί. Βέβαια τρελή ταλαιπωρία μιλούσα πάνω από ώρα. Αλλά έγινε θέμα. Τελος πάντων μου είπανε πως προώθησανε την περιπτωσή μου, και θα με πάρουν είτε από τα κεντρικά είτε απο το κατάστημα. Στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπε(ένα πολύ σωστό παλικάρι) πως σίγουρα θα "λυθεί" το θέμα. Πήρα και το όνομά του. (το συμβουλεύω σε όσους καλεσουνε για το ίδιο θέμα να κρατήσετε ονόματα!) Και περιμένω. Αν δεν δω φως αύριο το πρωί το απόγευμα θα έχουμε καταγγελία.
  19. Αυτό ακριβώς μου είπανε και μένα που πέρασα απο το κατάστημα κατά τις 6. Πως είχε λέει κολήσει το σύστημα και περιμένουνε ακόμα την έγκριση από την wind. Τώρα έτσι και γίνει και η στραβή, αναγκαστικά πάμε σε καταγγελία. Δεν θα κάνουμε τους μαλ...ες.
  20. Billako σας είπαν από την wind τι θα γίνει τελικά με όσους έκαναν "παραγγελεία";
  21. Αυτό ευελπιστούμε και εμείς! Άγρυπνος θα μείνω απόψε. Κατα τα άλλα ευθύνη έχουν και οι υπάλληλοι - ιδιοκτήτες των καταστημάτων. Γιατί σε κάποια λέγανε δεν παραγγέλνουμε και σε κάποια το συνηστούσαν...
  22. Κοίτα και εγώ μιας και αυτοί είναι ευγενικοί, είμαι ευγενικός προς το παρόν. Τον είδα αισιόδοξο και είπα ας περιμένω να δω. Παρόλα αυτά δεν ντράπηκα καθόλου να ηχογραφήσω τη συνομιλία και το ίδιο θα κάνω όταν πάω και απο εκεί. Είναι υπεύθυνοι, φίλε μου, και αν όχι η wind η ίδια που κάνει οτι να ναι, αυτοί σαν κατάστημα, που με αποτρέψανε απο το να πάω σε κάποιο άλλο από τα 3 καταστήματα που έχει ο Κορυδαλλός.
×
×
  • Create New...