Jump to content

RSABT

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About RSABT

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

RSABT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Πήγα σήμερα το πρωί στα public να ρωτήσω πόσο μου παίρνουν το mate 10 pro για να πάρω το p 30 pro και μου είπαν 230 euro. Πλέον δεν συμφέρει να το δώσεις με αυτά τα λεφτά
  2. Μόνος μου τό έβαλα και το έβαλα πολύ προσεκτικά. Υπάρχει περίπτωση νά ήρθε ελάτωματικο.
  3. Παιδιά γειά σας αν ξέρει κάποιος να μου πει μετά από ένα ΜΕΓΑ λάθος που έκανα να βάλω να φυσηξω εκεί που φορτίζει το κινητό και να χαλάσει το μικρόφωνο. Πήρα άλλη υποδοχή που φορτίζει που έχει ενσωματωμένο το μικρόφωνο και δεν δουλεύει ενώ ηχογράφηση κάνει αν Ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει ευχαριστώ
  4. Να κάνω μια ερώτηση η 28s βασίζεται σε Android 7,1
  5. Παιδιά μήπως ξέρει κανείς γιατί όταν συνδέω το κινητό με το κομπιούτερ για μεταφορά αρχείων ενώ συνδέεται κανονικά δεν στέλνει ούτε λαμβάνει τίποτα. Πέρασα ξανά την rom που είχα RR remix. Αυτό γίνεται σε όποιο κομπιούτερ και να το συνδέσω.
  6. Ναι είχα την προηγούμενη miui την δικιά σου και για εγκατάσταση πατάω το wipe και slide δεξιά
  7. Παιδιά για σας έβαλα την νέα miui του cris πολύ καλή ρομ. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι έβαλα την εφαρμογή nova go και την βλέπει ρουτ πως γίνεται αυτό.
  8. Παιδιά για σας ξέρει κανείς πώς να κρύψουμε το ρουτ για μας που χρησιμοποιούμε Nova go- ote tv για δοκιμάσουμε και εμείς την miui
  9. Chris ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Επειδή δεν κρατιέμαι και θέλω να την βάλω αν σβήσω το φάκελο ρουτ όπως γράφεις στην αρχή δεν θα είναι ρουτ έτσι δεν είναι ? Τώρα για το άλλο που το βλέπει σαν άλλη συσκευή θα πάρω στην εξυπηρέτηση πελατών της νοβα να ενεργοποιησουν αυτή το νοβα(το έχω ξανακάνει παλιά με λίγο φασαρία αλλά τα καταφέρα). Τώρα για τα παιχνίδια χωρίς να κάνω advance wipe θα είμαι οκ.
  10. Crisis καλημέρα και σε ευχαριστούμε για όλα αυτά που κάνεις για το κινητό μας. Δύο ερωτήσεις θέλω να σου κάνω. Πρώτη ερώτηση. ρομ έχω την δικιά σου την 19 με τα ελληνικά αν περάσω τώρα την 20 αν το Nova go θα το βλέπει σαν άλλη συσκευή(από 19 official στην δικιά σου το είδε σαν άλλη συσκευή και στην νοβα μπορείς να αλλάξεις μια συσκευή το μήνα). Δεύτερη ερώτηση αν στα παιχνίδια χάνεται η πρόοδος.
  11. δυστυχώς δεν γίνεται μόνο με full wipe
  12. Δηλαδή εγώ με 19s indian που πρέπει να κάνω full wipe θα χάσω τα πάντα ?. Αν ναι πως μπορώ να σώσω την πρόοδο σε κάποια παιχνίδια χωρίς ρουτ (να μην μπαίνω στην διαδικασία για custom recovery titanium κτλ.)
  13. Μήπως ξέρει κανείς όταν θα πάρουμε Android 7 nougat αν θα είναι συμβατό με τα γυαλιά Google daydream(αν ναι να περιμένω να πάρω αυτά)
  14. Παιδιά γειά σας. Έχω βάλει την rom v4-x820 of Bshuy τρομερή rom(η καλύτερη που έχω δοκιμάσει από όλες ) αλλά λόγω μιας εφαρμογής(novago) που το βλέπει ρουτ το τηλέφωνο σην ότι με καμιά rom δεν δουλεύει το δακτυλικο αποτύπωμα θέλω να πάω σε οφισιαλ. Ξέρει κάποιος να μου πει τι να κάνω.
  15. Το novago είναι η εφαρμογή της nova για να βλέπεις αγώνες και ταινίες
×
×
  • Create New...