Jump to content

vandermonde

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vandermonde

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vandermonde's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ποσο το πηρες και απο που geovil? και γνωριζεις αν ειναι παρα-εισαγωγης?
  2. Κατανοητο, αλλα δεν ρωτησα ακριβως αυτο. Εννοουσα, το αν ειναι ανασταλτικος παραγοντας καποια 5αρακια στην αναλυτικη (οπως π.χ ειναι το να μην εχεις συστατικες, toefl,ielts κλπ) τεσπα και παλι ακυρη η ερωτηση μου, μονο ενας τροπος υπαρχει να απαντηθει....
  3. ναι αλλα δεν πρεπει να ειναι κλειστες σε σφραγισμενο φακελο?
  4. οκ ευχαριστω, αλλη μια ερωτηση αν γνωριζεις..οταν σου ειπαν π.χ στο edinburgh οτι θελουν πτυχιο πανω απο 7, με ενα πτυχιο πανω απο 7 εισαι οκ ανεξαρτητως αν εχεις και καποια μαθηματα περασμενα με 5αρακια?
  5. οταν κανεις αιτηση online σε καποιο uni για να δεχθεις offer πρεπει να εχεις στειλει και τις συστατικες ή απλα εισαι υποχρεωμενος να τις στειλεις μετα?(οταν πλεον εχεις αποφασισει και δεχθει) αν ισχυει το πρωτο και θες να κανεις αιτηση σε 4-5 θα πρεπει να εχεις ενα μπουγιο συστατικες.......:confused:
  6. εχεις δικιο...λαθος εκφραση μου πριν.......το οτι ειναι καλυτερο (που εννοειται πρακτικα δεν ξερω ποιο ειναι), hands down πιο φημισμενο ηθελα να πω...
  7. απο την μικρη ερευνα που χω κανει και τα δυο κορυφαια ειναι...αλλα καλυτερο απο τα δυο hands down το imperial!! τωρα ομως ειναι και το οικονομικο στην μεση...αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι οικονομικα πολυ πιο δυσκολα στο Λονδινο απο το Edinburgh.... (και η κλασσικη βαρετη μου ερωτηση:p) Τι βαθμο εβγαλες?
  8. οκ σε ευχαριστω για τις συμβουλες :)
  9. βασικα εχω 7-8 μαθηματα ακομη (αναλογα τα αποτελεσματα της εξεταστικης) πληροφορικη ειμαι, εχω πρωτο πτυχιο ασχετο και δουλευω σε ασχετο αντικειμενο..... ενω δεν ηταν στα αρχικα μου πλανα με επιασε τρελα τελικα για μεταπτυχιακο(και εννοειται οχι για ελλαδα)... βαθμο υπολογιζω 7-7.5 στην χειροτερη....το θεμα ειναι το ασχετο πρωτο πτυχιο και η εργασια θα μετρησουν τιποτα?
  10. χεχε καλη μαγκια...απο κοινωνιολογια σε πληροφορικη!:p το 2:1 ειναι απο 7 και πανω? ενας με πτυχιο 7 και χωρις εργασιακη εμπειρια(τουλαχιστον οχι στην πληροφορικη) πιστευεις εχει ελπιδες? εκανες και σε αλλα πανεπιστημια αιτησεις?
  11. ποια σχολη τελειωσες και με τι βαθμο σε δεχτηκαν αν επιτρεπεται?
×
×
  • Create New...