Jump to content

Skiouros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Skiouros

  1. Γειά χαρα σε όλους! Προσπαθώ να βρώ ένα προγραμματάκι το οποίο να μετατρέπει το κινητό μου σε wifi hotspot και μέσω 3G να έχω πρόσβαση στο ίντερνετ απ το λαπτοπ μου. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Όσα βρίσκω είναι trial εκδόσεις. Κατέβα και δοκίμασα επιτυχώς το joikuspot αλλά η δωρεάν δοκιμή έληξε... Ευχαριστώ!
  2. Γειά σου! Είμαι σχετικά καινούργιος και ζητώ την ανοχή σας. Κοίταξα τα λινκς που μου έδωσες. Αναζητώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα ή κάποιο όμοιο του αλλά κατα προτίμηση free. Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει μια ιδέα. Eνδεχομένως ένα site ή ένα Url ή έναν τρόπο τέλος πάντων για να το βρώ. Ευχαριστώ και πάλι.
  3. Γειά χαρα σε όλους! Προσπαθώ να βρώ ένα προγραμματάκι το οποίο να μετατρέπει το κινητό μου σε wifi hotspot και μέσω 3G να έχω πρόσβαση στο ίντερνετ απ το λαπτοπ μου. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Όσα βρίσκω είναι trial εκδόσεις. Κατέβα και δοκίμασα επιτυχώς το joikuspot αλλά η δωρεάν δοκιμή έληξε... Ευχαριστώ!
  4. Δηλαδή μπαίνεις και Msn και υποστηρίζει voip μέσω του wifi?
  5. Πρόκειται να προχωρήσω και εγώ στην αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Όποιος έχει την διάθεση τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1) Το wifi είναι δυνατό? Μπορώ να μπαίνω σε sites κανονικά? Στο msn? Υποστηρίζει Voip? 2) Τι γίνεται με το GPS? Μετά το trial των 90 ημερών θα έχω φωνητική καθοδήγηση? Τι πρέπει να κάνω κ με τη χρέωση για να έχω και φωνητική καθοδήγηση μετά τις 90 μέρες? 3) Μπορώ να διαβάζω κανονικά αρχεία doc, excel powerpoint και zip? 4) Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως θα γίνει το κινητό πομπός? ( μέσω Bluetooth ας πούμε?) 5) Που μπορώ να βρω εφαρμογές εύκολα και απλά για το συγκεκριμένο λογισμικό/κινητό? 6) Το μεγάλο SAR RATE του ( γύρω στο 1,23) είναι λιγάκι ανησυχητικό? Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη γιατί ίσως πολλά απ τα παραπάνω να έχουν απαντηθεί αλλά το thread είναι 150++ σελίδες..
×
×
  • Create New...