Jump to content

tugito

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tugito

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tugito's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οι περισσότεροι κατεχουν τα γνωστα προγραμματα και λενε γνωμη για αυτα, λογικο. παντως επειδη τα χω δοκιμασει ολα, το dont panic εχει τους καλυτερους για Ελλάδα χάρτες (geointelligence) και απλα γραφεις τι θες και σε παει. Δηλαδη γραφεις goodys χαλανδρι και τελος, μεγάλη ευκολια και ευστοχο. Τσεκάρετέ το. Απο κει και περα Ndrive. ;)
  2. Oι άνθρωποι μου το αντικαταστησαν άμεσα με καινουριο στο κουτι του. Ολα οκ, μάλιστα έχει την 2.2.1 μέσα η οποία παει ΣΦΑΙΡΑ, εχω παθει πλακα, ειναι ιδιο σε ταχυτητα στα μενου με το δικο μου το galaxy s2.
  3. TO αγόρασα καινουριο απο ¨"εκθεση-open box" όπως γραφουν. Καταλαβα οτι ειναι μεταχειρισμενο απο φωτογραφιες αλλαδαπων στα ενταυθα και βιντεο καθως και με την γρατζουνια στο πανω μερος. Επειδη τρεχει το συγκεκριμενο θεμα και θα το στειλω αυριο για αντικατασταση δεν θελω να δινω κακη εικονα, μπορει να μην ειχαν ιδεα καθως πιθανών αυτα ειναι εισαγωγής ή οτιδηποτε. Οτι νεοτερα εχω θα ενημερωσω, προς το παρον θα ζητησω καινουριο με την διαφορα απο μενα. Στο κουτι του να ναι να μαι ησυχος και τελος.
  4. Α ισως για αυτο. Omnia και Nokia απο οτι διαβασα δουλευουν. εγω εχω 2 σετ ακουστικων που ειχα για iphone. Δεν ξερω τι παιζει.. οπως και να χει θα παει για αντικατασταση, ηρθε μεταχειρισμενο, με αλλον φορτιστη της πλακας, χωρις κουτι.. anyway, δεν αναφερω αλλα, τους εχω στειλει email/fax και αναμενω ενημερωση.
  5. Μάλιστα, τους έστειλα φαξ και email για αντικατάσταση κινητού, αναμένω ενημέρωση. http://www.macadux.com/mobile/android/samsung-galaxy-s/non-samsung-headphones-with-mic-problem/ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  6. Παιδιά πριν λιγο καιρο πηρε η κοπελια μου το samsung galaxy s από το ebw.gr. Είχε το eclair μεσα και καναμε μεσω kies άμεσα update επισημα original στο froyo 2.2. Με εκπληξη σημερα δοκιμασε handsfree (ακουστικα + μικροφωνο με καλωδιο, οχι bluetooth) και δεν ακουει οντως παρολο που ειναι με 3 κυκλακια και σωστα βαλμενα. Αντιθετως σε youtube ακουει κανονικα αλλα παρολα αυτα και εκει παρατηρησα οτι παιζει μονοφωνικα (δηλαδη δεν ακουγεται η φωνη), αν τα βγαλεις ελαχιστα απο το βυσμα ακουγεται σωστα το βιντεο. Παντως για ομιλια μεσω Handsfree δεν δουλευει. Δοκιμασαμε και το δευτερο ζευγαρι που ειχα εγω για το δικο μου, το ιδιο. Τελος δοκιμασαμε τα επισημα handsfree που εχει μεσα το δικο μου το galaxy s2 και το ιδιο. Είναι προβλημα του κινητου; να το παω για ελεγχο; ειναι θεμα λειτουργικου; Βλεπω στα φόρουμ κόσμο και κοσμάκη να χει θεμα με 2.2 και handsfree....
  7. Εχω adaptor ήδη απο shure, αλλα δεν ηθελα, θελω κατι αυτονομο χωρις 40 μετρα καλώδια. Λογο ήχου όπως είπα και σε συνάρτηση με budget εμπιστεύομαι απολυτα κατι review ηχοληπτών σε ξένα site οποτε προτίμησα τα Nuforce. Τέλειο ήχο θα έχουν, δεν αμφιβαλλω και δεν θελω να παω παραπανω σε budget.
  8. Wow.. τα παρήγγειλα και μετα απο 2 ώρες είχαν γινει shipped. τελεια.
  9. Βρήκα μολις ενα post του υπευθυνου της εταιρείας και αναφέρει οτι τα bluetooth δουλευουν με συμπίεση του ήχου και ότι τα NM7 είναι σαφώς καλύτερα αν σε ενδιαφέρει ο ήχος. Μπράβο του που το λέει στα ίσα. Παντως λενε σε bluetooth stereo ειναι απο τα καλύτερα.. Οποτε παραγγέλνω από http://www.nuforce-icon.eu/product.php?id_product=1 , τελική τιμή 65 ευρώ βγαίνει, προτιμώ απο το να τα παρω απο ebay.com και να μπλέξω με τελωνειο. Αναμενω γνωμες σε αυτα που ειπα και πριν παντως..
  10. Καλησπέρα έχω μελετήσει ολο το τοπικ και θα αναφερω και εγω την ιστορία και τις προτάσεις μου και αν θελετε βοηθήστε παρακαλώ γιατι ψαχνω άμεσα. Ειχα τα apple in ear headphones. O ¨ηχος επειδή ειμαι και ηχολήπτης ήταν ότι καλύτερο και ισορροπημένο έχω ακουσει μεχρι τώρα σε ψείρες (χωρις να εχω δοκιμασει ακριβά μοντέλα). Τώρα όμως χάλασε το ένα ακουστικό και επειδη τα ειχα παρει απο ebay δεν εχω απόδειξη για εγγύηση (φανταζομαι χρειαζομαι αποδειξη ε;). Oπότε τώρα ψάχνω ακουστικά με μικρόφωνο IN EAR για το iphone και δεν θελω να παρω τα ίδια γιατι το προβλημα με το να βγαινουν συνεχεια απο το αυτι ηταν ενοχλητικό. Παντως με ενδιαφερει η μουσική και το να μπορώ να απαντώ τις κλήσεις. Θελω δηλαδη πολυ γερο και οχι τιγκα χρωματισμένο ήχο και ενα mic. δεν με νοιαζει forward, pause και τετοια. Λοιπον εχω καταλλήξει στα παρακάτω: NuForce NE-7M Stereo Earphones (EUR 53,22 με ταχυδρομικά από amazon.com) Υπάρχουν αλλού να τα παραγγείλω; Φοβαμαι μην μπλεξω με τελωνεια λογο amazon.com και οχι amazon.co.uk τέλος θέλω γνώμη για τα παρακάτω : NuForce BT Sports Stereo Bluetooth Από ότι βλέπω ειναι bluetooth και δουλευουν και με το iphone και με λιγα λογια γλιτωνω καλώδια και τέτοια και έχω και την ποιότητα των Nuforce??? επιβεβαιώστε μου αν ειναι γιατί μάλλον θα προτιμήσω τα bluetooth!
  11. Εννοώ in-ear αυτά που μπαίνουν μεσα στο αυτί και όχι τα κλασικά που ναι μεν μπαίνουν στο αυτί αλλά ειναι μεγάλα και απλά στέκονται και πέφτουν συνέχεια και ακουει κι όλο το λεωφορείο τι ακους. :) Και να ειναι σε ποιότητα καλύτερα απο τα στανταρ που εχει μεσα η lg, δηλαδη σε ήχο μπασα και τετοια.
  12. Ευχαριστώ πραγματικά αλλά επειδή ψάχνω κάτι σε in-ear ψείρες, δηλαδή να μπαίνουν στο αυτί και όχι εξωτερικά. υπαρχει κάτι τετοιο με hands free φυσικά παράλληλα για το lg cookie? Και εννοώ καλύτερο απο αυτό που εχει ήδη σε ποιότητα.
×
×
  • Create New...