Jump to content

jester7gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jester7gr

  1. Σε εμένα πάντως πρέπει πρωτα να ανοίξεις το kies και μετά να συνδεσεις το τηλέφωνο αλλιώς δεν το βλέπει!
  2. Δηλαδή μπορώ να το χρησιμοποιήσω χωρίς καμία απολύτως χρέωση του πάροχου μου???
  3. Καλημέρα, μόλις ξέμεινα απο παλιό κινητό και μάλλον θα πάω να αγοράσω το Ace το απόγευμα. Μου αρέσει αυτό καθώς και το Nexus S, αλλά λόγω μεγέθους θα πάρω το Ace. Έχω μια ερώτηση και χρειάζομε την βοήθεια σας. Το Gps του Ace δουλεύει με την βοήθεια του δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή όχι, γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα (για το nexus ένας φίλος που το έχει μου είπε πως δουλεύει αυτόνομα) ???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας....
  4. Αυτό ακριβώς εννοούσα.Κάποιος που χρησιμοποιεί κάποιες εφαρμογές να μας προτείνει κάποιες.Σε ευχαριστώ γιατί με γλύτωσες απο πολύ ψάξιμο. Φαντάζομαι με ένα search εδώ και στο google θα τις βρώ όλες..... Και μία τελευταία χαζή ερώτηση.Που είναι καλύτερο να τοποθετούμε τις εφαρμογές.Στην εξωτερική μνήμη ή στου τηλεφώνου (c:)?????
  5. Τελικά μετά απο ένα restore στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και εφαρμογής εκ νέου της έκδοσης 1.9.7,δούλεψε.... Το θέμα είναι τώρα τι εφαρμογές είναι καλές για το κινητό??? μήπως έχετε καμία να προτείνετε?
  6. Δυστυχώς μου ζητάει πάλι να γίνει update python library. Δεν μπορώ να κατλάβω τι γίνεται.... Μάλλον θα κάνω εκ νέου restore τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και θα το ξαναπεράσω.....
  7. Λοιπόν αντιμέπιζω νέο πρόβλημα..... Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτό το python???? Έψαξα σε άλλα πόστ,έβαλα τις εκδόσεις που είχαν ποστάρει οι άλλοι αλλά τίποτα.Όταν βάζω εφαρμογές μου λέει οτι απουσιάζει το python. Καμιά ιδέα κανείς???
  8. Λοιπόν,αγόρασα και εγώ σήμερα έπειτα απο πολύ ψάξιμο το 5530. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο 5800 μιας και είμαι fan της Νόκια και δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου κινητό άλλης εταιρείας. Για να μην μακρυγορώ κατ'εμέ το κινητό είναι super. Θα ήθελα όμως να μάθω πώς βλέπουμε τα περιεχόμενα που υπάρχουν στην κάρτα μνήμης του κινητού. Σύνδεσα το 5530 και το 6300 στο pc μου και μετέφερα όλα τα αρχεία (ήχους,εικόνες κτλ) που είχα στην παλιά μου κάρτα αλλά όταν τελείωσε η μεταφορα ήταν στο 5530 όλα μέσα σε κοινούς φακέλους ανάλογα με το είδος τους. όταν συνδεω το 5530 στο pc βλέπω οτι όλα είναι ταξινομημένα όπως τα αντέγραψα. Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει?
×
×
  • Create New...