Jump to content

Atropos28

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Atropos28

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Atropos28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Απο χθες το μεσημερι παιδια ξαφνικα οταν παταω το "δεδομενα κινητης τηλεφωνιας" δεν κιυνιεται φυλλο, χωρις να εχω πειραξει ρυθμισεις τις οποιες ελεγξα και ειναι οκ. Εκανα και hard reset και παλι τιποτα, καμμια ιδεα;
  2. Με τα λαθάκια του μεν, πολύ καλύτερο δε, το Viber. Και το ιντερφεις και αλλα πραγματάκια, όπως το να βλέπουμε τις φωτογραφίες των γκρουπ.
  3. Έχει κανεις πρόβλημα με την προσθήκη λογαριασμού αλληλογραφίας otenet στο outlook; Παλεύω σταδεκαρια αλλα δεν τα καταφέρνω και βάζω τους σωστούς διακομιστές.
  4. Κατεβαζω τα 10 τώρα. Πρώτα κατεβάστε το upgrade advisor και μετά απο τις ρυθμίσεις για ενημέρωση.
  5. Ανά μισή ώρα κάνω ενημέρωση σα χαζος
  6. Μια από τα ίδια με τον AGP23. Κυρίως το GPS που δείχνει ότι να 'ναι. Με την οθόνη το παλεύω. Με την αναβάθμιση λέτε να φτιάξει το GPS η πρέπει να το πάω ετσι και αλλιώς στο σέρβις;
  7. Ξέχασα να σε ευχαριστήσω. Τα καλώδια ήταν, απλά επειδή μου το έκανε και με έναν άλλον φορτιστή ΖΤΕ που είχα και τους δούλευα σχεδόν εναλλάξ είχα προβληματιστεί. Όλα καλά λοιπόν, και ελπίζουμε σε γλυφιτζούρι.
  8. Για εμένα δεν είναι κριτήριο το υλικό κατασκευής, πάνω απ' όλα να είναι λειτουργικό. Βέβαια, το γυαλί το φοβάμαι λίγο.
  9. Έχω το tablet εδώ και 1,5 χρόνο και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Πριν 3-4 βδομάδες όμως άρχισε να θέλει 12-14 ώρες για πλήρη φόρτιση. Απ' ό,τι διάβασα και σε προηγούμενες σελίδες και άλλος φίλος το συνάντησε αυτό. Είναι δυνατόν να συνέβη από την καθημερινή χρήση; Υπάρχει περίπτωση να μου αλλάξουν μπαταρία αφού είμαι μέσα στην εγγύηση; (2 χρόνια έχει ε;) Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...