Jump to content

giorgos888

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giorgos888

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

giorgos888's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Αλλα προβληματα τραπεζα πειραιως δεν δουλευει χωρις google services.Θα διορθωθουν αυτα;
  2. Καλησπερα ειμαι κατοχος της συσκευης 3 μηνες και ακομα δεν το εχω δουλεψει.Τι κανατε με τα μνμ απο viber χανονται ολα λογο δουλειας δεν μπορω να τα χασω.Με τις επαφες πως εγινε η μεταφορα; με τις google photos; για τα εμαιλ εβαλα το blue mail και vanced για youtube.
  3. Καλησπερα ποια ειναι η καλυτερη rom τελικα ειμαι με την 5.8.018ς. δεν το βλεπω και πολυ καλυτερο απο το coolpad f1 σε καμερα .
  4. Τα ιδια και σε εμενα.Δεν βλεπω να στρωνει το coolpad.Χωρις προβληματα μονο του kouskous μεχρι στιγμης σε εμενα(εκτος απο data και εκει)
  5. Εγω δεν το εχω βάλει και αντιμετωπίζω το ιδιο πρόβλημα.
  6. Καλησπέρα εδώ και ενα χρόνο είχα του kouskous χωρίς κανένα πρόβλημα εκτός οτι ηταν λίγο πιο αργή.Εδω και μια εβδομάδα έβαλα του jpower και πηγαίναν όλα ρόλοι μέχρι πριν απο λίγο πού έκλεισε ξαφνικά και με το που το ανοίγω ανέβασε θερμοκρασία και σταμάτησαν να ανταποκρίνονται όλα και συνεχεία ριμπουτ,Την ξαναπέρασα άλλα το ίδιο πράγμα γίνεται.
  7. Προσπαθω να κανω update στην rom του kouskous και παιρνω αυτο το μνμ E Error executing updater binary in zip external_sd/update.zip
  8. Το εχω αφησει και μερες αλλα τιποτα.Εγγυηση θα εχει χαθει λογικα γιατι αλλαξα μικροφωνακι και εφυγε το χαρτακι πανω απο την βιδουλα.
  9. Καλησπερα εχω ενα coolpad και σε μια προσπαθεια να βγαλω φωτο εκλεισε και δεν ξανα ανοιξε ποτε.Το συνδεω με φορτιστη και δεν αναβει ουτε το λαμπακι της φορτησεις(μπαταρια εχει ρευμα γιατι εχω και δευτερη).Αυτο ειναι hard bricked?Προσπαθω να ακολουθησω τους οδηγους αλλα δεν εχω καταφερει σε windows 8 τιποτα εδω και δυο μερες.Δεν περνανε οι drivers.Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη.
  10. Οσοι δεν μπορειτε να συνδεθειτε με τον υπολογιστη πρεπει να πατε Ρυθμισεις/σχετικα με το τηλεφωνο / Αριθμος εκδοσης και να το πατησετε αρκετες φορες επανεληλημενα μεχρι να σας βγαλει(ηδη προγραμματιστης).Πατε παλι πυθμισεις και επανω απο το σχετικα με το τηλεφωνο σας εχει βγαλει μια επιλογη για προγραμματιστες.Μπαινετε μεσα και τικαρετε την επιλογη Εντοποσμος σφαλματων USB 1. Ρυθμισεις 2.σχετικα με το τηλεφωνο 3.Αριθμος εκδοσης 4.Ρυθμισεις 5.Επιλογες για προγραμματιστες 6.Εντοπισμος σφαλματων USB
  11. Φιλε μου αστο με το Titanium.Οταν κανεις εγκατασταση της ROM μεσω Recovery πας εδω https://mega.co.nz/#F!HRlm...YJ4tU0r0pQYjLg και κατεβαζεις το αρχειο το κανεις μια φορα ξεζιπαριρμα και το αρχειο που θα σου βγαλει (zip) θα το βαλεις μεσα στην καρτα μνημης.Πας ξανα μεσω Recovery και κανεις εγκατασταση οπως την ρομ αλλα το αρχειο που εχεις ριξει μεσα. Δεν πειραζεις τιποτα απο τηλ οταν το ανοιξεις εχεις την lg καμερα
  12. Σας ευχαριστω πολυ θα τα ξανα κοιταξω και θα σας πω την επιλογη μου
  13. Γεια σας! Θα ηθελα ενα κινητο μεχρι 260 δεν εχω καποια προτιμηση ουτε σε μαρκα ουτε σε χαρακτηριστικα τωρα ειμαι με ενα coolpad f1. Ενα που εχω βρει ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/5838376/Lenovo-Vibe-Z2.html . Υπαρχει καποιο αλλο σε αυτα τα χαρακτηριστικα.
×
×
  • Create New...