Jump to content

panosmgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by panosmgr

  1. Έχει βάλει κανείς το πρόγραμμά οικιακό νυχτερινό maxi της φυσικό αέριο να μας πει μια γνώμη;

     

    την ιδια απορια εχω κι εγω γιατι με πηραν προσφατως τηλεφωνο.

     

    Φυσικο Αεριο Οικιακο Maxi με 0,05885 (εκπτωση συνεπειας 45%, 2,6 παγιο/μηνα, 24μηνη δεσμευση, χωρις ΟΤΣ (ετσι τουλαχιστον μου ειπαν στην τηλεφωνικη ενημερωση ) συν κατι δωρακια/προσφορες ακομα). Εβαλα τα στοιχεια και στο excel του korakios και μου βγαινει οτι εχω το καλυτερο οφελος σε σχεση με ολες τις αλλες (τις χωρις ΟΤΣ). Εχω καταναλωση περιπου 3500-4000kwh/χρονο χωρις νυχτερινο μετρητη. Δεν πιανω κατι ή οντως ειναι καλο?

  2. Σήμερα μου χάλασε το τηλέφωνο και το VDSL συγχρονίζει μέχρι 8 Mbps, έχοντας και μερικές αποσυνδέσεις. Χρειάστηκε να μιλήσω με 4 άτομα για να βγάλουμε άκρη, καθώς ο ένας με έστελνε σε άλλον και μάλιστα ήρθε SMS ότι θα επικοινωνήσουν ξανά μαζί μου την... Τετάρτη! Ακόμα δεν με έχουν πάρει από το τεχνικό τμήμα για ραντεβού... :down:

    Τζάμπα ταλαιπωρία. Αν έχεις smartphone και MB, μπορούσες να το κάνεις hotspot και να συνδέσεις το PC σε αυτό μέσω WiFi. Ειδικά αν έχεις και Vodafone κινητή, μπορείς να τους ζητήσεις και δωρεάν MB αφού το σταθερό σου δεν λειτουργεί.

     

    Και smartphone έχω και MB μου εχουν δώσει και hotspot το έχω κάνει αλλά όλα αυτά είναι προφανώς λύσεις "μπακαλίστικες". Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ προσφέρουν την υπηρεσία που συμφώνησαν να προσφέρουν. Δεν τους είπα εγώ με το ζόρι να μου αλλάξουν την απλή σε VDSL. H Vodafone το πρότεινε και τώρα ΔΕΝ το κάνει! Μένω πίσω στη δουλειά μου και το μόνο που ακούω (και το έχω ακούσει 10αδες φορες από τότε που ξεκίνησε η ιστορία) είναι "Ναι, σας καταλαβαίνουμε ... το θέμα θα λυθεί εντός ωρών...".

    Και ακόμα περιμένω...

  3. Καλησπέρα σε όλους!

    Θα ήθελα να αναφέρω ένα σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζω σε σχέση με τη γραμμή μου και την αντιμετώπιση της VODAFONE!

    Έχω κάνει αίτηση γραμμής VDSL στη Vodafone πριν 2 μήνες. Ενώ ζήτησα εξ αρχής και με διαβεβαίωσαν οτι θα μπει σε προτεραιότητα η ενεργοποίησή της, λόγω εξευτελιστικά χαμηλής ταχύτητας(0,4mbps),καθυστέρησε 2 μήνες μετά από πολλές ώρες συνομιλιών με εκπροσώπους της εταιρείας.

    Μου στάλθηκε μήνυμα την Παρασκευή 26/6 οτι θα ενεργοποιηθεί η γραμμή 30/6, πράγμα το οποίο δεν έγινε. Σε επόμενη επικοινωνία μου με την εταιρεία ζήτησα να μιλήσω με προιστάμενο. Με διαβεβαίωσαν οτι θα επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου, πράγμα το οποίο επίσης δεν έγινε.

    Σε επόμενη επικοινωνία μου, μου είπαν οτι άλλαξε η ημ/νια ενεργ/σης σε 2/7. Εκείνη την ημέρα χάθηκε το σήμα του ίντερνέτ μου και ήρθε μήνυμα να συνδέσω το νέο εξοπλισμό. Έχουν περάσει 2 μέρες και η υπηρεσία δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη. Σε επόμενη και πάλι επικοινωνία μου, μίλησα με εκπρόσωπο που του εξήγησα οτι χρειάζεται να κάνω επείγουσες εργασίες από τον υπολογιστή του σπιτιού μου (ένσταση σε προκήρυξη, αίτηση για επίδομα ανεργίας, αποστολή υλικού) και με διαβεβαίωσε οτι θα στέιλει τεχνικό πριν το μεσημέρι να λύσει το θέμα.

    Έπειτα μου ήρθε μήνυμα οτι θα λάβω νέα στις 8/7, πράγμα το οποίο με ανάγκασε να τρέχω μεσημεριάτικα να εκτυπώνω και να στέλνω έγγραφα απο άλλο δίκτυο!!!

    Σε επόμενη επικοινωνία μου ζήτησα να επικοινωνήσει μαζί μου ο υπεύθυνος του θέματός μου.

    Έχουν περάσει 2 μέρες και δεν έχει συμβεί.

    Μέσα σε όλα αυτά, μου ήρθε και ο λογαριασμός σταθερού, που είπαν ήδη ένα μήνα πριν, οτι θα μου δωθεί δώρο για όλη την ταλαιπωρία και την έλλειψη υπηρεσιών.

    ΑΝΑΦΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ οτι η Vodafone κατέστη υπεύθυνη για ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ , ΨΥΧΙΚΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΑ, πράγμα το οποίο θα με κάνει να κινήσω περαιτέρω διαδικασίες εναντίον της.

  4. Πριν λιγο ολοκληρωσα τη διαδικασια μεταβασης σε 7.1.1 ευτυχως χωρις προβληματα.

     

    Δεν καταφερα μονο να κρατησω το twrp 3.0.2 (δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι) και ετσι περασα την 3.0.3 και μεχρι στηγμης ολα καλα. :)

     

    Σας ευχαριστω!

     

    EDIT: Βιαστηκα να μιλησω (εγραφα το μηνυμα την ωρα που εκανε reboot)...

    Τελικα δεν περασε η 3.0.3 και βρηκα τροπο να κατεβασω και να περασω την twrp 3.0.2

  5. Κατεβασα την εκδοση του sp flash tools που αναφερεις...

    Κατεβασα και την x32... (θα παω κι εγω με το scatter file wipe clean install)

    Κατεβασα και το twrp 3.0.2 γιατι εχω ακομα το 2.8.7.0 του Jemmini

     

    Για να βαλω το 3.0.2 twrp απλως κατα την εγκατασταση αφηνω επιλεγμενο το recovery ?

     

    bbbb σε ευχαριστω για τη βοηθεια και τον Γιαννη φυσικα για τον οδηγο.

     

    Nαι κανονικά με sp flash tools περνάει.Αν την βάλεις,βάλε την έκδοση x32.Εγώ την έβαλα για δοκιμή και θα την κρατήσω μερικές ημέρες να δω πως πάει.Χρησιμοποίησα το sp flash tools v5.1452.00.000 και το scatter file wipe clean install για να γίνει καθαρή εγκατάσταση μιας και πριν είχα πάνω την επίσημη 6αρα.

    Κατά την εγκατάσταση απο-επέλεξα στο flash tools το recovery και φόρτωσα τα υπόλοιπα.Ετσι κράτησα το twrp που είχα ήδη και δουλεύει κανονικά και στην 7.1 και είναι το http://www.needrom.com/download/twrp-3-0-2-by-jemmini/

    Root έκανα μέσω της εφαρμογής magisk..Το μόνο που με χαλάει για τώρα είναι που δεν έχει βγει ακόμη xposed framework για την 7.

  6. Επειδη εχω να περασω rom δεν ξερω κι εγω απο ποτε (ειμαι με R15 - 5.1)και εξω ξεχασει εντελως τη σχετικη διαδικασια (και τρομαξα λιγο διαβαζοντας σε προηγουμενα posts για το τι αναγνωριζει και τι οχι μετα την επανεκκινηση το κινητο μας).... μπορει καποιος να μου πει αν ισχυει οτι ειχε γραψει ο Γιαννης στον "οδηγο" και για την εκδοση που ποσταρε πριν λιγο ο bbbb, την 7.1.1 (Nougat) ωστε να την περασω κατευθειαν από την R15 που εχω?

     

    Ξερω οτι θα παιδευτω αλλα τουλαχιστον να εχω εναν μπουσουλα για αρχη γιατι δε θυμαμαι καν απο που να ξεκινησω!:)

     

    Κλείνουμε την συσκευή μας και βγάζουμε την μπαταρία.

    Ανοίγουμε το sp flash tool πατάμε το Donwload Agent και στον φάκελο του SP flash tool βρήσκουμε το MTK_AllInOneDA.bin και πατάμε οκ έπειτα πατάμε το Scatter-loading και βρήσκουμε το scatter αρχείο που βρίσκεται στον φάκελο της rom και πατάμε οκ.

    Προσέχουμε να είναι στην επιλογή Download Only και πατάμε το κουμπί download.

    Τοποθετούμε την μπαταρία στην συσκευή και την συνδέουμε στον υπολογιστή και περιμένουμε να τελειώσει η διαδικασία.

    Μόλις τελειώσει η διαδικασία αποσυνδέουμε την συσκευή και την ανοίγουμε.

     

    2. Εγκατάστση TWRP recovery για R11 και R12 + για R14 + Update για R14 και Android 6 x32.

    Κλείνουμε την συσκεύή και βγάζουμε την μπαταρία.

    Ανοίγουμε το sp flash tool.

    Για R11+R12: Πατάμε το κουμπί Scatter-loading και επιλέγουμε το scatter από τον φάκελο του twrp που κατεβάσαμε πριν και πατάμε οκ.

    Για R14: Kοιτάμε στα κουτάκια να είναι τσεκαρισμένο μόνο το recovery και έπειτα πάμε πααραδίπλα και κάνουμε κλικ στο κουτάκι στην κατηγορία Location και δίνουμε το μονοπάτι του twrp αρχείου για την R14.

    Για R14 + Android 6: Πατάμε το κουμπί Scatter-loading και επιλέγουμε το scatter από τον φάκελο του twrp που κατεβάσαμε και πατάμε οκ.

    Προσέχουμε να είναι στην επιλογή download only και τσεκαρισμένη μόνο η επιλογή recovery και πατάμε το κουμπί download.

    Τοποθετούμε την μπαταρία και συνδέουμε την συσκευή στον υπολογιστή.

    Μόλις τελειώσει η διαδικασία αποσυνδέουμε την συσκευή και ανοίγουμε σε recovery mode να δούμε αν είναι εντάξει πατώντας το volume up + power μέχρι να δονήσει η συσκευή και για λίγο ακόμη και μόλις βγούνε οι επιλογές με το vol up πηγαίνουμε στην επιλογή recovery και πατάμε το vol down για επιβεβαίωση της επιλογής. Αν η συσκευή μας μπει στο twrp recovery όλα έχουν γίνει σωστά.

     

  7. Καλημερα σε ολους.

     

    Μπορει να μου πει καποιος αν εχει αγορασει και απο που digitizer και οθονη γιατι χρειαζομαι κι εγω??

     

    Ευχαριστω

  8. Υγ: Ακόμη περιμένω νέα για την αναβάθμιση του ποστ του αναλυτικού οδηγού!

     

    Την περιμενουμε πολλοι φανταζομαι :D

     

    Να σαι καλα Γιαννη για το χρονο που αφιερωνεις :)

  9. ΥΓ: Έχω γράψει το νέο κείμενο για τον αναλυτικό που είχα παραθέσει και είχαμε στο 1ο ποστ του θέματος, έχω στείλει pm στην διαχείριση για αντικατάσταση του παλιού κειμένου με το νέο που έγραψα σήμερα! Εν αναμονή νεότερων για την αναβάθμιση του κειμένου από την διαχείριση!

     

    Να σαι καλα Γιαννη! :)

     

    Εν αν αναμονη λοιπον :cool:

  10. Την τελευταία την πέρασα αναβαθμίζοντας στην ουσία το framework. Αλλά μάλλον... δεν του άρεσε, οπότε τα ξήλωσα όλα και τα ξεπέρασα από την αρχή :)
  11. Καλημέρα Πανο. Αυτό που βρήκα στο google χθές σου πρότεινα αλλά τελικά δεν ε.. Δοκίμασε πάντως να κατεβάσεις άλλη μια φορά τα αρχεία και να κάνεις την διαδικασία μήπως κάτι δεν κατέβηκε καλά(?). Επίσης κανε και ένα wipe cache πριν την εγκατάσταση.

    Κατεβασε απο το xda την εκδοση v80 sdk22.Η προηγουμενη εκανε bootloop σε mtk

     

    Εκανα ξανα uninstall, wipe cache και μετα ξανα περασμα με βαση τον οδηγο αλλα με το v80 sdk22. Ολα μια χαρα τωρα :)

     

    Παιδια το κινητο παντως με την προσθηκη init.d και την εγκατασταση του L speed mod πραγματκα πεταει.Μονο η καμερα δεν παιρνει βελτιωση

    Ερωτηση :rolleyes: : Αυτα ειναι modules που κατεβαζουμε και περναμε μεσα απο το Framework??

  12. Για δες αν έχεις κατεβάσει το σωστό αρχείο από το θέμα του xda. Αν έχεις το xposed-v80-sdk22-arm.zip γιατί έχει κάνει update από τότε που έχω κάνει τον οδηγό και μήπως παίζει κάτι με την έκδοση σου ανεβάζω στο mediafire μου την έκδοση xposed-v79-sdk22-arm.zip για να δοκιμάσεις και πες μου αν δούλεψε ή όχι για να δούμε τίποτε άλλο μήπως φταίει. Κατέβασε το ίδιο με εμένα από εδώ.

     

    Καλημερα Γιαννη,

     

    την εκδοση v79-sdk22 εχω και μ' αυτην εκανα τον uninstall.

    Καπου αλλου γινεται το μπερδεμα αλλα ακομα δεν μπορω να βρω που... :blink:

  13. Τότε είναι θέμα από το xposed και δεν γνωρίζω γιατί το κάνει. Επειδή αυτή τη στιγμή δεν έχω χρόνο μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο google? Αλλιώς αργότερα θα δω και εγώ μήπως βρούμε γιατί γίνεται αυτό!

     

    Ναι εννοειται Γιαννη. Googlaρω ηδη :)

  14. Κατέβασε τον uninstaller για την έκδοση που έχεις και κανε uninstall. Και ακολούθησε την διαδικασία που έχω δώσει στον αναλυτικό οδηγό που είναι στο πρώτο ποστ του νήματος. Κατέβασε από εκεί τα αρχεία και ακολούθησε ξανά τα βήματα.

     

    Τα εκανα Γιαννη αλλα παλι περνω το μηνυμα:

     

    Το Xposed δεν ειναι (ακομα) συμβατο με την εκδοση 22 του Android ή και την αρχιτεκτονικη (armeabi-v7a) του επεξεργαστη σας.

     

    Να πω οτι αυτο μου εμφανιστηκε μετα που εκανα το εξης:

    Ανοιξα τον Xposed Installer και πηγα Κατεβασμα--> Xposed Installer--> (μενου Εκδοσεις) και κατεβασα την 2.6.1 :worry: Τωρα (θεωρητικα) εχω παλι την 2.6 αλλα το το μηνυμα συνεχιζει να εμφανιζεται.

  15. Εγώ είμαι εδώ και 3 μέρες με το pocket lock και μου δουλεύει άψογα με το άνοιγμα-κλείσιμο της θήκης. Δεν πειραξα όμως το καλιμπραρισμα.
  16. Αυτό που χρειάζεται στα 10 είναι σωστή εγκατάσταση drivers. Δεν χρειάζεται ούτε 7 να βάλεις ούτε τα απαίσια xp! Δες εδώ και ακολούθησε τα βήματα. Αν έχεις ελληνική γλώσσα στο πισι και μπερδεύεσαι με τον οδηγό, γύρισε τα στα αγγλικά για την διαδικασία και μετά τα βάζεις πάλι ελληνικά.

     

    Μετα απο ενα χθεσινο 4ωρο χωρις να καταφερω τιποτα, Γιαννη ηρθες κι εδωσες τη λυση :D

     

    Περαστηκαν μεσα σε 20 λεπτα με βαση τους οδηγους και οι drivers και xposed, root, twrp ολα κομπλε.

     

    Ευχαριστω

  17. Και πραγματικά ήταν το πρώτο που σκέφτηκα, πως έχεις 8 ή 10 .....

     

    Επειδη κι εγω εχω win10 και μετα απο πολλες προσπαθειες χθες βραδυ με το spflash tool δεν καταφερα τελικα να περασω τιποτα στο κινητο (κανοντας ολους τους δυνατους συνδιασμους πληκτρων-κουμπιων και μπαταριας που ανεφερες Γιαννη), μηπως υπαρχει τροπος να το συνδεσω στα win10 και δεν τον εχω βρει παρ' ολο το ψαξιμο μου στο thread? :worry:

     

    Ή πρεπει να βρω οτι και να γινει win7 ή xp?

     

    Ευχαριστω.

  18. Ώστε σου αρέσουν τα προβλήματα βλέπω!!

     

    Καταλαβαινω τι εννοεις, εχω διαβασει σχετικα αυτα που γραφετε με τα προβληματα απο banggood εδω αλλα... λεμε τωρα στην περιπτωση που το κανω τελικα, θα ηθελα να ξερω την πιο ασφαλη επιλογη τροπου μεταφορας :happy:

  19. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση η οποια φανταζομαι να εχει απαντηθει χιλιαδες φορες εδω μεσα... πρωτη φορα ομως θελω να αγορασω κατι απο banggood γι αυτο και η απορια.

     

    Λοιπον,

    για αγορα tablet απο banggood ποιον τροπο αποστολης επιλεγουμε για να εχουμε μπλεξιματα??

     

    Ευχαριστω για τη βοηθεια.

  20. Πριν απο λιγο ολοκλρωθηκε το update στο δικο μου (επισημα) μεσω του LG PC SUITE. Εχω πια Android version 2.3.4 και LGE Version V20I.
  21. Εγω σου προτεινω να περιμενεις μεχρι το βραδυ ή αυριο να τη βαλλεις με τον επισημο τροπο για να μην μπλεκεις.

     

    Sorry και για τη δικη μου χαζη ερωτηση :rolleyes: Ο επισημος τροπος ποιος ειναι? (Πως γινεται δηλαδη?) Update μεσα απο το κινητο ή μεσα απο LG SUITE IV ή με ποιον αλλον τροπο?

     

    Εχω το 2x μολις 3 μερες στα χερια μου και αυτες τις 3 μερες μου αλλαξε τα φωτα το φτιαξιμο των contacts μου στο gmail και ο συγχρονισμος τους γι' αυτο δεν εχω προλαβει να ψαξω οτιδηποτε αλλο :O

×
×
  • Create New...