Jump to content

panosmgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panosmgr

  1. την ιδια απορια εχω κι εγω γιατι με πηραν προσφατως τηλεφωνο. Φυσικο Αεριο Οικιακο Maxi με 0,05885 (εκπτωση συνεπειας 45%, 2,6 παγιο/μηνα, 24μηνη δεσμευση, χωρις ΟΤΣ (ετσι τουλαχιστον μου ειπαν στην τηλεφωνικη ενημερωση ) συν κατι δωρακια/προσφορες ακομα). Εβαλα τα στοιχεια και στο excel του korakios και μου βγαινει οτι εχω το καλυτερο οφελος σε σχεση με ολες τις αλλες (τις χωρις ΟΤΣ). Εχω καταναλωση περιπου 3500-4000kwh/χρονο χωρις νυχτερινο μετρητη. Δεν πιανω κατι ή οντως ειναι καλο?
  2. Και smartphone έχω και MB μου εχουν δώσει και hotspot το έχω κάνει αλλά όλα αυτά είναι προφανώς λύσεις "μπακαλίστικες". Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ προσφέρουν την υπηρεσία που συμφώνησαν να προσφέρουν. Δεν τους είπα εγώ με το ζόρι να μου αλλάξουν την απλή σε VDSL. H Vodafone το πρότεινε και τώρα ΔΕΝ το κάνει! Μένω πίσω στη δουλειά μου και το μόνο που ακούω (και το έχω ακούσει 10αδες φορες από τότε που ξεκίνησε η ιστορία) είναι "Ναι, σας καταλαβαίνουμε ... το θέμα θα λυθεί εντός ωρών...". Και ακόμα περιμένω...
  3. Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να αναφέρω ένα σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζω σε σχέση με τη γραμμή μου και την αντιμετώπιση της VODAFONE! Έχω κάνει αίτηση γραμμής VDSL στη Vodafone πριν 2 μήνες. Ενώ ζήτησα εξ αρχής και με διαβεβαίωσαν οτι θα μπει σε προτεραιότητα η ενεργοποίησή της, λόγω εξευτελιστικά χαμηλής ταχύτητας(0,4mbps),καθυστέρησε 2 μήνες μετά από πολλές ώρες συνομιλιών με εκπροσώπους της εταιρείας. Μου στάλθηκε μήνυμα την Παρασκευή 26/6 οτι θα ενεργοποιηθεί η γραμμή 30/6, πράγμα το οποίο δεν έγινε. Σε επόμενη επικοινωνία μου με την εταιρεία ζήτησα να μιλήσω με προιστάμενο. Με διαβεβαίωσαν οτι θα επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου, πράγμα το οποίο επίσης δεν έγινε. Σε επόμενη επικοινωνία μου, μου είπαν οτι άλλαξε η ημ/νια ενεργ/σης σε 2/7. Εκείνη την ημέρα χάθηκε το σήμα του ίντερνέτ μου και ήρθε μήνυμα να συνδέσω το νέο εξοπλισμό. Έχουν περάσει 2 μέρες και η υπηρεσία δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη. Σε επόμενη και πάλι επικοινωνία μου, μίλησα με εκπρόσωπο που του εξήγησα οτι χρειάζεται να κάνω επείγουσες εργασίες από τον υπολογιστή του σπιτιού μου (ένσταση σε προκήρυξη, αίτηση για επίδομα ανεργίας, αποστολή υλικού) και με διαβεβαίωσε οτι θα στέιλει τεχνικό πριν το μεσημέρι να λύσει το θέμα. Έπειτα μου ήρθε μήνυμα οτι θα λάβω νέα στις 8/7, πράγμα το οποίο με ανάγκασε να τρέχω μεσημεριάτικα να εκτυπώνω και να στέλνω έγγραφα απο άλλο δίκτυο!!! Σε επόμενη επικοινωνία μου ζήτησα να επικοινωνήσει μαζί μου ο υπεύθυνος του θέματός μου. Έχουν περάσει 2 μέρες και δεν έχει συμβεί. Μέσα σε όλα αυτά, μου ήρθε και ο λογαριασμός σταθερού, που είπαν ήδη ένα μήνα πριν, οτι θα μου δωθεί δώρο για όλη την ταλαιπωρία και την έλλειψη υπηρεσιών. ΑΝΑΦΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ οτι η Vodafone κατέστη υπεύθυνη για ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ , ΨΥΧΙΚΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΑ, πράγμα το οποίο θα με κάνει να κινήσω περαιτέρω διαδικασίες εναντίον της.
  4. panosmgr

    Doogee X5 pro

    Πριν λιγο ολοκληρωσα τη διαδικασια μεταβασης σε 7.1.1 ευτυχως χωρις προβληματα. Δεν καταφερα μονο να κρατησω το twrp 3.0.2 (δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι) και ετσι περασα την 3.0.3 και μεχρι στηγμης ολα καλα. :) Σας ευχαριστω! EDIT: Βιαστηκα να μιλησω (εγραφα το μηνυμα την ωρα που εκανε reboot)... Τελικα δεν περασε η 3.0.3 και βρηκα τροπο να κατεβασω και να περασω την twrp 3.0.2
  5. panosmgr

    Doogee X5 pro

    Κατεβασα την εκδοση του sp flash tools που αναφερεις... Κατεβασα και την x32... (θα παω κι εγω με το scatter file wipe clean install) Κατεβασα και το twrp 3.0.2 γιατι εχω ακομα το 2.8.7.0 του Jemmini Για να βαλω το 3.0.2 twrp απλως κατα την εγκατασταση αφηνω επιλεγμενο το recovery ? bbbb σε ευχαριστω για τη βοηθεια και τον Γιαννη φυσικα για τον οδηγο.
  6. panosmgr

    Doogee X5 pro

    Επειδη εχω να περασω rom δεν ξερω κι εγω απο ποτε (ειμαι με R15 - 5.1)και εξω ξεχασει εντελως τη σχετικη διαδικασια (και τρομαξα λιγο διαβαζοντας σε προηγουμενα posts για το τι αναγνωριζει και τι οχι μετα την επανεκκινηση το κινητο μας).... μπορει καποιος να μου πει αν ισχυει οτι ειχε γραψει ο Γιαννης στον "οδηγο" και για την εκδοση που ποσταρε πριν λιγο ο bbbb, την 7.1.1 (Nougat) ωστε να την περασω κατευθειαν από την R15 που εχω? Ξερω οτι θα παιδευτω αλλα τουλαχιστον να εχω εναν μπουσουλα για αρχη γιατι δε θυμαμαι καν απο που να ξεκινησω!:)
  7. panosmgr

    Doogee X5 pro

    Ευχαριστω pisons. Σου εστειλα pm.
  8. panosmgr

    Doogee X5 pro

    Καλημερα σε ολους. Μπορει να μου πει καποιος αν εχει αγορασει και απο που digitizer και οθονη γιατι χρειαζομαι κι εγω?? Ευχαριστω
  9. panosmgr

    Doogee X5 pro

    Την περιμενουμε πολλοι φανταζομαι :D Να σαι καλα Γιαννη για το χρονο που αφιερωνεις :)
  10. panosmgr

    Doogee X5 pro

    Να σαι καλα Γιαννη! :) Εν αν αναμονη λοιπον :cool:
  11. panosmgr

    Doogee X5 pro

    Την τελευταία την πέρασα αναβαθμίζοντας στην ουσία το framework. Αλλά μάλλον... δεν του άρεσε, οπότε τα ξήλωσα όλα και τα ξεπέρασα από την αρχή :)
  12. panosmgr

    Doogee X5 pro

    Εκανα ξανα uninstall, wipe cache και μετα ξανα περασμα με βαση τον οδηγο αλλα με το v80 sdk22. Ολα μια χαρα τωρα :) Ερωτηση :rolleyes: : Αυτα ειναι modules που κατεβαζουμε και περναμε μεσα απο το Framework??
  13. panosmgr

    Doogee X5 pro

    Καλημερα Γιαννη, την εκδοση v79-sdk22 εχω και μ' αυτην εκανα τον uninstall. Καπου αλλου γινεται το μπερδεμα αλλα ακομα δεν μπορω να βρω που... :blink:
  14. panosmgr

    Doogee X5 pro

    Ναι εννοειται Γιαννη. Googlaρω ηδη :)
  15. panosmgr

    Doogee X5 pro

    Τα εκανα Γιαννη αλλα παλι περνω το μηνυμα: Το Xposed δεν ειναι (ακομα) συμβατο με την εκδοση 22 του Android ή και την αρχιτεκτονικη (armeabi-v7a) του επεξεργαστη σας. Να πω οτι αυτο μου εμφανιστηκε μετα που εκανα το εξης: Ανοιξα τον Xposed Installer και πηγα Κατεβασμα--> Xposed Installer--> (μενου Εκδοσεις) και κατεβασα την 2.6.1 :worry: Τωρα (θεωρητικα) εχω παλι την 2.6 αλλα το το μηνυμα συνεχιζει να εμφανιζεται.
  16. panosmgr

    Doogee X5 pro

    Γιαννη, εχω την εντυπωση οτι κατι δεν εχω κανει καλα με το xposed. Εχω κατεβασει την εκδοση 2.6 αλλα περνω τα παρακατω μηνυματα. http://s14.postimg.org/w49f5c2ql/Screenshot_2016_02_07_12_20_54.jpg http://s11.postimg.org/o0zcnglbj/Screenshot_2016_02_07_12_21_06.jpg
  17. panosmgr

    Doogee X5 pro

    Εγώ είμαι εδώ και 3 μέρες με το pocket lock και μου δουλεύει άψογα με το άνοιγμα-κλείσιμο της θήκης. Δεν πειραξα όμως το καλιμπραρισμα.
  18. panosmgr

    Doogee X5 pro

    Μετα απο ενα χθεσινο 4ωρο χωρις να καταφερω τιποτα, Γιαννη ηρθες κι εδωσες τη λυση :D Περαστηκαν μεσα σε 20 λεπτα με βαση τους οδηγους και οι drivers και xposed, root, twrp ολα κομπλε. Ευχαριστω
  19. panosmgr

    Doogee X5 pro

    Επειδη κι εγω εχω win10 και μετα απο πολλες προσπαθειες χθες βραδυ με το spflash tool δεν καταφερα τελικα να περασω τιποτα στο κινητο (κανοντας ολους τους δυνατους συνδιασμους πληκτρων-κουμπιων και μπαταριας που ανεφερες Γιαννη), μηπως υπαρχει τροπος να το συνδεσω στα win10 και δεν τον εχω βρει παρ' ολο το ψαξιμο μου στο thread? :worry: Ή πρεπει να βρω οτι και να γινει win7 ή xp? Ευχαριστω.
  20. Εεε... τοτε φυσικα και χαιρομαι που το ακουω!! :)
  21. Μιλαω για τα posts #4744 και 4745 ... :rolleyes: Ευχαριστω και παλι για την απαντηση :)
  22. Καταλαβαινω τι εννοεις, εχω διαβασει σχετικα αυτα που γραφετε με τα προβληματα απο banggood εδω αλλα... λεμε τωρα στην περιπτωση που το κανω τελικα, θα ηθελα να ξερω την πιο ασφαλη επιλογη τροπου μεταφορας :happy:
  23. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση η οποια φανταζομαι να εχει απαντηθει χιλιαδες φορες εδω μεσα... πρωτη φορα ομως θελω να αγορασω κατι απο banggood γι αυτο και η απορια. Λοιπον, για αγορα tablet απο banggood ποιον τροπο αποστολης επιλεγουμε για να εχουμε μπλεξιματα?? Ευχαριστω για τη βοηθεια.
  24. Πριν απο λιγο ολοκλρωθηκε το update στο δικο μου (επισημα) μεσω του LG PC SUITE. Εχω πια Android version 2.3.4 και LGE Version V20I.
  25. Sorry και για τη δικη μου χαζη ερωτηση :rolleyes: Ο επισημος τροπος ποιος ειναι? (Πως γινεται δηλαδη?) Update μεσα απο το κινητο ή μεσα απο LG SUITE IV ή με ποιον αλλον τροπο? Εχω το 2x μολις 3 μερες στα χερια μου και αυτες τις 3 μερες μου αλλαξε τα φωτα το φτιαξιμο των contacts μου στο gmail και ο συγχρονισμος τους γι' αυτο δεν εχω προλαβει να ψαξω οτιδηποτε αλλο :O
×
×
  • Create New...