Jump to content

GeorgeY

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GeorgeY

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

GeorgeY's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. To Google Maps σου βγάζει "στο περίπου" που βρίσκεσαι αν δεν έχεις ενεργό GPS. Αν έχεις ενεργό GPS σου βγάζει ακριβώς που βρίσκεσαι. Στο Wayfinder αν έχεις προ-εγκαταστήσει τους χάρτες δεν χρειάζεται να κατεβάσει τους ίδιους τους χάρτες αλλά μόνο κάποια λίγα δεδομένα που έχουν σχέση με την κίνηση σου στο χάρτη και τον υπολογισμό της διαδρομής. Σε κάθε περίπτωση αν έχεις το C905 συμφέρει να κάνεις και μια συνδρομή Surf & Email 30 που σου δίνει 30 ΜΒ με 3,5 € το μήνα (τελική με ΦΠΑ) στην Vodafone.
  2. Πάντως η Vodafone Αγγλίας λέει ότι αν αλλάξεις το original firmware της συσκευής χάνεις την εγγύηση. Μην πέσετε να με φάτε μόνο, δεν το λέω εγώ η Vodafone το λέει.:worry:
  3. Όχι οι δορυφόροι πρασινίζουν και σε μισό λεπτό το πολύ κάνει σύνδεση με τον δορυφόρο κανονικά. Μιλάω πάντα για κινητά Vodafone, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και αυτό το "κολπάκι" το διάβασα από forum της Vodafone Αγγλίας. Πάντως εκεί γράφουν ότι θα βγάλουν και νεώτερο firmware οπότε μπορεί να διορθώσουν το GPS ακόμα περισσότερο. Υπομονή ;)
  4. Σε κινητό Sony Ericsson με σύνδεση Vodafone και μετά από πολύ ψάξιμο στο Internet βρήκα το εξής: Με ενεργό το Assisted start, Αλλάζουμε το Settings-Connectivity-Internet settings σε VF Web και όχι VF live που είναι το default. Άμεσα αρχίζει να βρίσκει τους δορυφόρους και να έχει σήμα εκεί που πριν δεν έκανε καθόλου connect!!! Υ.Γ. Είμαι φίλος του objectref (όπως λέμε είμαι φίλος του William Lawson, για όποιους θυμούνται την σχετική διαφήμηση) :)
×
×
  • Create New...