Jump to content

antoniaaris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About antoniaaris

  • Ημ. Γέννησης 16/02/1973

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

antoniaaris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ναι και στην πριζα το δοκιμασα. και στο fastboot μπηκα και ξαναπερασα την ROM που ανεφερα. ολα πηγαν καλα μεχρι την στιγμη που χρειαστηκε να κανει το πρωτο restart μια φορα το ανοιγα επι ενα τεταρτο συνεχεια. τιποτα στα 3-4 δευτερα εκλεινε το εχω δοκιμασει και με φουλ μπαταρια και με αδεια να φορτιζει και με φουλ στην πριζα δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να εχει παθει......?
  2. ενω ολα ηταν μια χαρα ξαφνικα το HEROTAB MID 816 δεν ανοιγει. Μπουταρει κανονικα και δειχνει οτι φορτωνει για 3-4 δευτερα και μετα κλεινει μονο του. καμια ιδεα-λυση για αυτο?
  3. ΣΑΝ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΟΡΤΩΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SD ΤΟ GPS Sygic ΜΕΣΩ PC ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΙΓΑΙΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ SD ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ SETUP. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΣΩ PC ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ APK. ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ SUMSUNG GT-S5830 ANDROID 2,2 ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.

    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ SD ΣΤΟ HTC

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

    ΤΑΣΟΣ

  4. @ trackera τελικα εβαλα την 05202011-NodusRom816 (απο εδω http://www.slatedroid.com/topic/18260-05202011-nodusrom816/ ) και ολα ειναι οκ τωρα. σε ευχαριστω για την βοηθεια σου φιλε
  5. εχω βαλει ηδη 2 ρομ και την τελευταια απο το merimobiles με 2.3 android. τα ιδια μου κανει και με τις 2 ρομ.
  6. Καλημερα και απο μενα. εχω το HEROTAB MID816 Κακ εχω προβλημα με το android market. Δεν μου φορτονει ολες τις εφαρμογες. Δηλαδη η αναζητηση για πχ DOLPHIN BROWSER μου επιστρεφει οτι εχει σχεση με τον Dolphin (addons theme κα) αλλα οχι την βασικη εφαρμογη τον browser. Καμια ιδεα για αυτο.....?
  7. παιδια βοηθεια. ξεχασα το κωδικο ασφαλειας και τωρα με το που το ανοιγω μου ζηταει ''Input phone lock code'' καμια βοηθεια κανεις? υπαρχει περιπτωση να μπορεσουμε να το κανουμε reset?
  8. εχω το Witstech A81E με αναβαθμισμενη ρομ και παει μια χαρα
  9. Πες μας εντυπωσεις οταν το παρεις στα χερια σου. Κυριως για τον επεξεργαστη στα ποσα τρεχει
  10. λοιιπον κατι αλλο συμβαινει. εβαλα την celestial teapot 4 και παλι το κινητο κολλαει. οχι βεβαια οπως πριν αλλα τακτικοτατα. τι κανω λαθος? μηπως φταιει κατι αλλο και οχι ο τροπος εγκαταστασης? μια βοηθεια please .... την teapot 2 thn περασα χωρις κανενα προβλημα στο δικο μου κινητο. τωρα σε ενος φιλου που προσπαθω συμβαινουν τα παραπανω
  11. εκανα wipe και στις 2 επιλογες . το ξαναεκανα και ξαναπερασα την rom αλλα παλι τα ιδια κανει . κολλαει και καποια στιγμη κανει restart. το εχω κανει 3 φορες και συνεχεια τα ιδια.
  12. Το ιδιο προβλημα εχω και εγω. το κινητο μετα απο 2-3 αγγιγματα στην οθονη κολλαει εντελως και δεν κλεινει καν. μονο με βγαλσιμο μπαταριας . καμια λυση να προχωρησουμε παρακατω?
  13. Η Nodus rom εχει επιλογη για 3g. υπαρχουν πουθενα οδηγιες για το πως να το ενεργοποιησουμε ? http://www.merimobiles.com/Kinpad_I600_7_Android_2_2_Flash_10_1_Capacitive_p/meri0540.htm http://www.merimobiles.com/Herotab_MID816_Android_2_2_Flash_10_1_1_2GHz_p/meri0541.htm Το πρωτο λεει 3g και οτι μπορει να κανει και κλησεις. @trackera Τα φωτα σου σε παρακαλω. Αξιζουν και οντως ειναι ετσι οπως τα λενε?
  14. ειναι αξιοπιστο αυτο το site? το μηχανακι που εχεις στο link τα αξιζει τα λεφτα του?
  15. φιλε σε ευχαριστω για την βοηθεια. μπηκα σε ασφαλη λειτουργια αλλα παλι με πεταει στον browser και δεν μπορω να μπω σε κανενα μενου. οτι και αν πατησω μου βγαζει τον browser που ζηταει συνδεση.
×
×
  • Create New...