Jump to content

pavl_ser

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pavl_ser

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pavl_ser's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Διαγραφεις ότι εχει σχέση με το προγραμμα και κανεις ξανά την εγκατάσταση ,αλλα πρόσεξε πρέπει να εχεις τους κωδικούς ενεργοποίησης ,μην την πατησεις όπως εγω που έτρεχα μετα στην GI . Για το don't panic μιλάμε .
  2. Σε εμένα το εκανε αυτο οταν είχα πρόβλημα με την χωρητικότητα στην μνήμη ,αλλα στην ουσία δεν υπήρχε πρόβλημα μνήμης . Έκανα καθαρή εγκατάσταση και προς το παρών δεν ξανά εμφανίστηκε .
  3. Σεβαστή η άποψη σου ,δεν μπορώ να πω τίποτε . Καλές και ασφαλείς διαδρομές
  4. Μονο η διασταύρωση δεν ειναι πρόβλημα , βλέπεις τα POI επάνω στον χάρτη ; Πόσες κατηγορίες μπορείς να βάλεις ; γιατι δεν υπαρχη συμβατότητα στα POI με την προηγούμενη πλατφόρμα ; Δικιά τους δεν ειναι ; Γιατι ξεχωρίζουν τους χρήστες ; που ειναι το TTS στο G1-1000 ; Βάλανε πολλα καρπούζια στην ίδια μασχαλη . Ακομη και έτσι την δουλεια σου την κανης ,αλλα ειναι κοροϊδία οταν βλέπεις το ίδιο προγραμμα σε άλλες πλατφόρμες , δεν το πληρώσαμε χάρη μας έκαναν. Ο χάρτης και μονο αυτός σώζει τη κατασταση . Εγω έχω δυο συσκευές G1-1000 μεD.P και 6 άδειες του ginius driver Μονο το ginius χρησιμοποιώ ο λόγος ειναι αυτα που αναφέρω .
  5. Την παροιμία στου κουφού την πόρτα πάρε την πόρτα και σηκω φύγε την γνωρίζεις; Εκει στον χώρο που λες εχουν περισσέψει οι Εισαγγελείς , όσο και να φωνάζαμε δεν μας υπολογίζουν. ,εχουν κολησει στην ταχύτητα υπολογισμού και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του προγράμματος τα αφησαν να ειναι για τα μπάζα , μονο ο χάρτης σώζει την κατάσταση . Ποτε δεν λυπηθηκα για χρήματα που έδωσα εκτος απο το don't panic , Ε αυτο το προγραμμα δεν αξίζει ,χίλιες φορες το destinator . Και να φανταστείς ότι ήμουν απο τους ποιο φανατικούς υποστηρικτες ,έλεγα ότι τις έλλειψης θα τις φτιάξουν σιγά σιγα αλλα εδω πλεον υπαρχη αδιαφορία ,δεν εχουν δικαιολογίες .
  6. Εχετε απόλυτο δίκιο ,μακάρι να σας ακούσουν οι αρμόδιοι και να το υλοποιήσουν . Στο τέλος μαζι με εσάς και εγω κερδισμένος θα βγω . :X:X
  7. Σε ενοχλει η διατύπωση και όχι η ουσία , θέλεις να πληρώσεις μια φορά και να το έχεις σε οποία συσκευη θέλεις οπότε θέλεις χωρις ελενχο ,Ε τότε ανεβασε κωδικούς και το λογισμικό να το εχει οποίος θέλει το ίδιο ειναι . Τη παει να πει ότι το αγορασες απο το κατάστημα ,δεν σου είπε κανείς ότι το εκλεψες , αλλα το να έχεις την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσεις σε άπειρες συσκευές αυτο ειναι παράλογο . Να μου πείτε να έχεις δυνατότητα για συγκεκριμένο αριθμό ενεργοποιησεων. Πχ 10 το καταλαβενω ,αλλα απο την άλλη εάν τις παλιές Συσκευές τις μοιράζεται τη γίνετε σε αυτη τη περίπτωση . Για σου Χρήστο .
  8. Οταν αγοραζεις ενα λειτουργικό σου δίνουν την δυνατότητα να το περνάς σε 50 συσκευές ; Δεν είπε κανείς ότι δεν το αγωρασες αλλα δεν εχει άδειες χρησεις απεριόριστες ,πράγμα που εχει ισχυ για σχεδόν όλα τα λογισμικα . Αν ήταν έτσι όπως θέλεις με μια άδεια και έναν κακόβουλο χρήστη θα γέμιζε η αγωρα .
  9. Δηλαδή θέλεις με μια αγωρα να το περνάς κάθε φορά που θα αλλάζεις συσκευη ; Και εάν εσυ μετα πουλάς η μοιραζεις τις συσκευες η καθε εταιρία θα χάνει έσοδα ; Ε δεν γίνονται αυτα ,ακομη και η 5 φορές που σου επιτρέπει πολλές ειναι ,μια φορά για κάθε συσκευη έπρεπε να το κανουν .
  10. Να είσαι καλά . Ένα θα σου πω , Χάρτης πάρα πολύ καλός , πρόγραμμα κάτω του μετρίου .
  11. Μαύρο , όλα ειναι θέμα γουστου .
  12. Κατέβασε απο το Google play το don't panic gr
×
×
  • Create New...