Jump to content

Nicolas90

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nicolas90

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Nicolas90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι την είχα υπόψη μου αυτή την επιλογή αλλά επειδή αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να διάθεσω 400 ευρώ σχεδόν σκεφτόμουν αν μπορούσα να εξαργυρώσω την επιδότηση σε κάποιο άλλο μαγαζί όπως μπορούν στις άλλες 2 εταιρίες. Επομένως μόνο από τα καταστήματα της αλυσίδας μπορώ να πάρω το τηλέφωνο με επιδότηση;
  2. Καλησπέρα, έχω επιδότηση 390€ από τη Wind λόγω 3 συνδέσεων. Σκέφτομαι να πάρω το HTC Desire που είναι τώρα στα 450 με την προσφορά αλλά πρώτον δεν διατίθεται σε λευκό χρώμα που θα ήθελα και δεύτερον ακόμα και με την προσφορά είναι πιο ψηλά από πλαίσιο και multirama που διαθέτουν και το λευκό χρώμα. Μπορώ να εξαργυρώσω την επιδότηση της Wind σε άλλο κατάστημα όπως γίνεται με τις άλλες δύο εταιρίες ή αναγκαστικά πρέπει να πάρω το κινητό από κατάστημα της αλυσίδας?
  3. Είμαι χρήστης του κινητού εδώ και δύο χρόνια. Πραγματικά εξαιρετικό κινητό με πολύ λίγα προβλήματα και αυτά όχι τίποτα ιδιαίτερο. Anyway, έφτασε η στιγμή για να το αλλάξω. Σήμερα αύριο θα πάρω το 5800 αλλά χθες σε μια από τις τελευταίες ημέρες χρήσης του έπεσε πάνω του σχεδόν μισό ποτήρι ουίσκυ. Έβγαλα τη μπαταρία και την κάρτα, αλλά όταν πήγα να το ανοίξω απλά μου βγάζει λευκή οθόνη με το σήμα της μπαταρίας επάνω και το εισαγωγικό με τα δύο χέρια της Νοκια. Απο εκεί και πέρα, ενώ δείχνει πως ανοίγει, δεν το κάνει. Τέλος πάντων, δεν με πειράζει που χάλασε αφού θα το αλλάξω αλλά ούτε τα αρχεία με ενδιαφέρουν γιατί τα έχω στην κάρτα και στο λαπτοπ περασμένα. Χρειάζομαι όμως οπωσδήποτε τις επαφές που είναι στη μνήμη του τηλεφώνου. Αφού δεν ανοίγει, βλέπετε κανέναν άλλο τρόπο για να μπορέσω να τις περάσω στη sim? Αν το πάω σε κάποιον Γερμανό ή σε άλλο κατάστημα, θα μπορέσουν να κάνουν κάτι?
×
×
  • Create New...