Jump to content

zografos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.016
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    87.1%

Δημοσιέυσεις posted by zografos

  1. Εγω εχω καποια ακομη λειτουργικα κινητα ericsson αλλα δεν δουλευουνε δυστηχως με nano sim.ακομη και με ανταπτορα που δοκιμασα δεν την βλεπει την sim.Αυτα ειναι το ericsson T39 & T66.κινητα του 2001 :w00t:

    απορω γιατι τα κραταω κιολας..

     

    Εγώ με adapter πάντως, τα δουλεύω κατά καιρούς ... Όχι ότι τα χρησιμοποιώ κανονικά, αλλά βάζω SIM, πιάνουν πάροχο, κάνω καμία κλήση ... θεωρώ ότι είναι ΟΚ.

  2. Πρέπει να βρεις τον κωδικό της μπαταρίας. Δεν υπάρχει περίπτωση η Samsung να έφτιαξε μια μπαταρία ΜΟΝΟ γι' αυτό το μοντέλο ... σίγουρα ήταν και σε άλλα μοντέλα ... Οπότε αν ψάχνεις με το μοντέλο δε θα τη βρεις, αλλά αν ψάξεις με τη μπαταρία, κάπου θα βρεθεί κάποια αντίστοιχη ... Αλλιώς η λύση σου είναι να την ανοίξεις προσεκτικά και να φτιάξεις μια ίδια ...
  3. Έχει αναφερθεί στο θέμα του PayPal και σε διάφορα άλλα θέματα του forum και ιστοσελίδες, και οι πιο πολλοί λένε ότι δουλεύει.

     

    Το πιο πρόσφατο ποστ που αναφέρει τον τρόπο, στο θέμα του PayPal, είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6267177#post6267177

     

    Σ' ευχαριστω. Πάω να το δοκιμάσω ...

  4. αυτό το sharp που μοιάζει με laptop κυκλοφόρησε στην Ελλάδα

     

    To Zaurus ???? Ναι ! Κυκλοφόρησαν ΚΑΠΟΙΑ από αυτά τα μοντέλα ... Υπήρχε Zaurus 1,2,3,4 και 5 νομίζω και πρέπει να κυκλοφόρησαν Ελλάδα τα 3 πρώτα ... Μετά "κέρδισαν" τα αντίστοιχα μοντέλα της Ericsson ...

  5. Το συγκεκριμένο μοντέλο νομίζω ότι συγκεντρώνει πάρα πολλά και δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά:

     

    http://www.studiosound.gr/midland-alan-42-multi-p-3285.html

     

    Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Το είχα κάποτε, όταν ασχολούμουν με CBs. Είναι εξαιρετικό, σπάει πανεύκολα και μάλιστα αν θυμάμαι καλά το έδιναν μαζί με μπαταριοθήκη που έπαιρνε 4ΑΑΑ για να μη μένεις ποτέ !

  6. Εξαιρετικά και άκρως συλλεκτικά. Έχω το πρώτο και το τρίτο από την πρώτη σειρά καθώς και το τρίτο από τη δεύτερη σειρά. Νομίζω ότι αυτά είχαν κυκλοφορήσει ΚΑΙ στην Ελλάδα, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Εγώ πάντως τα απέκτησα από το ebay. Κατάσταση άριστη. Εμφανισιακή και λειτουργική. Μπαταρία άγνωστης διάρκειας, αλλά λειτουργική. Πραγματικά είναι όμορφα, αλλά κυρίως είναι "διαφορετικά" !
  7. Ε αυτό είχε στην φωτογραφία του το παιδι! Το 6650.

    Και εγώ αυτό θα έλεγα, ομως μας ειπές "δεν ενα αυτό που νομίζεις" και σκαλωσαμε.

     

    Ούπς ! Sorry. Έχεις δίκιο. Υπάρχει από κάτω στη photo ... φαίνεται μισό ...

     

    Αλλά σε κάθε περίπτωση δε νομίζω να το ήξερε κανείς ... είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι θα έλεγαν το 7600 θα έλεγαν ... που ούτως ή άλλως ήταν το 2ο από τη Nokia .... μετά βγήκε το 6630 !

     

    Πάντως, η πρώτη εταιρία που έστησε δίκτυο 3G ήταν η 3. Και η πρώτη συσκευή που λάνσαρε ήταν το NEC e808s. Μακράν το ποιο αγαπημένο μου παλιό ! Το αγόρασα από το ebay, πάμφθηνα, σε άριστη κατάσταση, αλλά παιδεύτηκα μήνες μέχρι να το ξεκλειδώσω ...

     

    Και σας είπα ότι ... το θεωρώ το ομορφότερο όλων !!!!!

     

     

     

    --- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

    Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

  8. Χωρίς να έχω δει στο google θυμάμαι ενα πρώιμο 3g απο την siemens. U15 νομιζω. Candybar ηταν.

     

    Βγήκε το 4ο τρίμηνο του 2003, αλλά είχε μπροστινή camera !

     

    Το πρώτο ήταν από τη Nokia, βγήκε στις αρχές του 2003, δεν είχε μπροστινή camera και ήταν το 6650 !

    Εμπορικά πήγε χάλια, μιας και το 3G αρχικά διαφημίστηκε κυρίως για τη δυνατότητα του για Video κλήσεις.

  9. Τοτε στη φωτογραφια.. ποιο ειναι το πρωτο 3G τηλεφωνο που πρωτοκυκλοφορησε?.. :p

     

    Ούτε αυτό είναι δύσκολο, αλλά ΔΕΝ είναι αυτό που φαντάζεσαι. Απλά, αυτό είναι ένα από τα πρώτα. Προηγήθηκε clamshell της SonyEricsson - ποιό (quiz 1) ? Αλλά ακόμα και από αυτό προηγήθηκε τηλέφωνο της NOKIA, το οποίο μάλιστα ενώ ήταν 3G δεν είχε μπροστινή camera. Ποιό ήταν (quiz 2) ?

  10. Οι IMAP θέλουν την 443, και οι POP3 την 110. O SMTP την 25 & 587, χωρίς SSL δηλαδή, αλλά με αυθεντικοποίηση. Τους servers τους έχεις σωστούς. Να τσεκάρεις και τους κωδικούς σου στο my.cyta.gr

     

    Είσαι σίγουρος για το iMap. Η Cyta λέει δεν υποστηρίζει iMap … βέβαια δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβαν ΤΙ είναι iMap ...

  11. Δεν είναι σωστό να φτιάξεις λογαριασμό μειλ σε παρόχους ίντερνετ. Αν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξεις παροχο, θα βρεθείς ξεκρεμαστος.

    Φτιάξε σε κάποιον ανεξάρτητο, οπως Google mail, Hotmail κλπ. ώστε σε κάθε περίπτωση να είσαι καλυμμένος.

     

    Γνωστά όλα αυτά. Εννοείτε πως έχω account εκεί. Το θέμα μου είναι ΠΩΣ μπαίνω στο account μου στη Cyta …

  12. Ξέρει κανείς ΤΙ γίνεται με POP3 και iMap στη Cyta ? Μόλις μπήκα στο δίκτυο της και θέλω να διαβάζω/στέλνω email από διάφορες συσκευές μου. Προτιμώ το iMap. Υποστηρίζεται ? Αν ναι ΠΟΙΟΙ είναι οι servers και οι ports του ? Αν όχι, για POP3 ? Οι mail.cyta.gr και mail-out.cyta.gr φαίνεται να μην απαντάνε ...
  13. Οι Developers δεν ανανεώνουν απαραίτητα άμεσα τα προγράμματά τους. Πολλές φορές μπορεί να περάσουν κάποιοι μήνες...

     

    Σου συστήνω υπεύθυνα να διαβάσεις αυτό το "ανεύθυνο" άρθρο---->

     

    http://milaraki.com/blog/2013/10/combatibility-list-mavericks/

     

    Ότι γράφει ο καθένας στο net δεν είναι απαραίτητα υπεύθυνο. Καταρχήν.

     

    Επίσης, το RoaringApps είναι ένα site που βασίζεται στους χρήστες του. Ότι δηλώσει ο καθένας, μπαίνει στη λίστα του. Αυτό κι αν είναι αξιοπιστία. Αλλά σε κάθε περίπτωση, αν δεις είτε το συγκεκριμένο site είτε και οποιοδήποτε άλλο, θα δεις ότι τα σοβαρά προγράμματα, οι σοβαροί developers κλπ κλπ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ανανεώνουν ΑΜΕΣΑ τα software τους, ΕΦΟΣΟΝ χρειάζεται.

     

    Οπότε, επιμένω, ότι ουσιαστικά τα πάντα, ή για την ακρίβεια τα περισσότερα προγράμματα τρέχουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ στο νέο OS. Όποιο χρειάζεται αναβάθμιση, θα την πάρει ΑΜΕΣΑ. Τέλος !

     

    Ήταν ιδιαίτερα ακραία και υπερβολική η αρχική σου τοποθέτηση "Θα περιμένεις 6 μήνες να βγουν τα updates"

×
×
  • Create New...