Jump to content

polaris3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    445
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

polaris3 last won the day on Μάϊος 13 2023

polaris3 had the most liked content!

About polaris3

  • Ημ. Γέννησης 04/01/1978

Συσκευή

  • Συσκευή
    Xiaomi 12 pro

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

polaris3's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

12

Φήμη

  1. Καλησπερα στην παρέα. Εχω ενα συμβολαιο στην WIND που ληγει τον Δεκεμβριο του 2025. Πληρωνω 16 ευρω. Αν αποφασησω να κανω φορητοτητα , θα πληρωσω μεγαλο πεναλτι ?
  2. Κανε φορητοτητα σε καρτοτηλεφωνο στην NOVA ή cosmote . ΛΟγικα θα σε παρουν με μια πολυ καλη προσφορα. Γιατι αυτο που σου προτειναν ΔΕΝ ειναι καλη τιμη
  3. Πέρυσι μου ήρθε μια πολυ καλή προσφορά ,απεριόριστη ομιλία και 5GB με 8,40. Με κάλυπτε απόλυτα γιατι ηταν για μέλος της οικογενείας. Στο συμβόλαιο που υπέγραψα μου είπαν οτι στον 13ο μηνα θα αυξηθεί κατα 1,5 ευρώ . Βέβαια ο πωλητής μου ειπε οτι αυτο δεν γίνετε σχεδόν ποτε. Τελικά η αυξηση εγινε...μου ηρθε λογαριασμος στα 9,90.
  4. Καλημερα ...δεν ξερω αν μπορει να απαντηθει το ερωτημα μου αλλα θα σας ρωτησω . Το συμβολαιο ληγει 25/08 δηλαδη σε τρεις μηνες με παγιο 20 ευρω. Αν κανω τωρα φορητοτητα το πεναλτι θα ειναι μεγαλο ? Μπορουμε να υπολογισουμε το ποσο ?
  5. Μιλησα και μου ειπαν μονο για 5 ημερες 1,90 ευρω. Στο CU δινουν για 10 μερες δωρεαν.
  6. Στα καρτοπρογράμματα δεν δινει η voda δωρεάν data για το Πασχα?
  7. Μπορουμε να κανουμε και φορητοτητα προς το ιδιο δικτυο για να παρουμε καλυτερη προσφορα ...ή πρεπει να ειναι σε αλλο δικτυο ?
  8. Και πες οτι κανω φορητοτητα στο f2g. Θα πρεπει να δωσω ενα ποσο για να μεταβω στο δικτυο τους. Αν ερθει η προσφορά της Vodafone και δεχθω τα λεφτα που εδωσα στην NOVA φανταζομαι ....πηγαινουν υπερ πιστεως και πατριδας .
  9. Καλημερα στην παρεα. Ληγει και το δικο μου συμβολαιο στα τελη Μαρτιου. Εχω δυο νουμερα στο Giga Unlimited , και η προσφορα για να να ανανεωσω ειναι στα 53,40 και για τα δυο νουμερα. Οσο δινω και τωρα . Δεν ξερω τι με εχει πιασει αλλα το θεωρω ακριβο. Πιστευα οτι θα μου κοψουν κανα 5ευρω ετδι για το γαμωτο. Τι μπορω να κανω . Φοβαμαι οτι αν κανω αιτηση φορητοτητας δεν θα με παρει κανεις για αντιπροσφορα .
  10. Πέρυσι τον Απρίλιο έκανα φορητότητα απο Wind σε Vodafone δυο νούμερα κινητής. Η τιμή τους ήταν για το πρόγραμμα με την απεριόριστη ομιλία και δεδομένα στα 55,40. Είχα υπογράψει στο συμβόλαιο για την αύξηση του παγίου λόγου πληθωρισμού. Πράγματι στον λογαριασμό που μου ήρθε εχθές αυξήθηκε η τιμή του σε 56,40. Αύξηση ένα ευρώ και για τα δυο νούμερα.
  11. Δεν ειναι για μενα αλλα για τον γιο μου που ειναι 13 ετων. Ναι του εβαζα καθε μηνα 10 με 12 ευρω. Θελω να εχει δεδομενα για να μπορω να βλεπω που βρισκετε .
  12. Οχι στο συμβόλαιο το γραφει...η υπάλληλος ειπε οτι δεν θα αυξηθεί. Και ο λόγος που την πίστεψα ειναι οτι πέρυσι τον Μάρτιο εκανα και ενα αλλο συμβόλαιο με την Voda ,και μεχρι στιγμής δεν μου έχουν αυξησει τιποτα. Μεχρι στιγμης φυσικα.
  13. Αφου πάτησα πολλές φορές "το θελω" για να ενεργοποιήσω την προσφορά....ποτε δεν με κάλεσαν ουτε κατάφερα να το κάνω διαδικτυακά. Ετσι πήγα σε ενα κατάστημα Vodafone για να πάρω την προσφορά. Απλα εκει δεν μπόρεσαν να μου δώσουν τα 100GB για 12 μήνες αλλά 30GB για τρεις μήνες. Μου διαβεβαίωσαν οτι δεν θα πάρει καμία αύξηση λογου πληθωρισμού ,απλα το γράφουν στο συμβόλαιο για να είναι καλυμμένη.
×
×
  • Create New...