Jump to content

spider08

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spider08

  1. Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας. Ρώτησα κι εγώ σε Cosmote και Wind και μου είπαν ότι όντως 3g υπηρεσίες μπορούν να παρασχεθούν και σε απλή κάρτα. Φαντάζομαι και ότι στην πράξη -με τις σχετικές ρυθμίσεις, πάντα- να μπορώ να πραγματοποιώ π.χ. video-κλήσεις. Thanx!
  2. Λες;;; Μακάρι να γίνεται! Μου αρέσει που τους είπα και το λόγο που θέλω να μετατρέψω τη sim και δεν μου ανέφεραν τίποτα γι'αυτό...Θα ρωτήσω κατευθείαν τις cosmote και wind. Thanx!
  3. Έχω μια cosmoκάρτα "what's up" από το 2002 και μια wind καρτοκινητή από το 1999 (τότε telestet). Τα δύο αυτά νούμερα τα χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα σε 2 διαφορετικές συσκευές. Πρόσφατα όμως, είπα να εκσυγχρονίσω τις συσκευές μου και αγόρασα το Nokia N95 για να έχω υπηρεσίες 3G. Έχω και το Motorolla V3i για το άλλο νούμερο (δε μ'ενοχλεί να έχω και τις δύο συσκευές μαζί μου). Απλά, για να απολαύσω τις υπηρεσίες αυτές, έχω απλές κάρτες και πρέπει να τις μετατρέψω σε USIM (για 3G δεν είναι αυτές;; ). Ρώτησα στον "Γερμανό" και μου απάντησαν ότι κάνουν αντικατάσταση κάρτας με τον ίδιο πάντα αριθμό που κοστίζει 15 euro (η καθεμία). Όμως, εγώ δε θέλω να αχρηστεύσω τις παλιές sim και να χάσω τα δεδομένα τους -πες όχι τόσο τις επαφές που τις πέρασα στη μνήμη της συσκευής- όσο κάποια SMS π.χ. από το 2007 που έχω αποθηκευμένα στην κάθεμία SIM και που αποθηκεύονται μεν στη μνήμη της συσκευής αλλά χάνεται η ημερομηνία τους. (Αλήθεια αν δηλώσω ότι έχασα το καρτοκινητό νούμερο της cosmote θα μου έβγαζαν τον ίδιο αριθμό καρτοκινητής δωρεάν που ούτως ή άλλως πλέον τα βγάζουν για 3G -οπότε να γλιτώσω τα 15 euro της αντικατάστασης ή θα πλήρωνα πάλι; Υποπτεύομαι πως όχι... ) Σκέφτηκα και τη λύση της κλωνοποίησης των SIM, αν τελικά καταφύγω σε αυτήν. Σχετικά με αυτό ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1. Γίνεται κλωνοποίηση από απλή μεν cosmoκάρτα σε USIM [και ομοίως από απλή wind (καρτοκινητή) επίσης σε USIM] ή οι άδειες προς κλωνοποίηση SIM που θα αγοράσω θα είναι και αυτές απλές; 2. Αν ναι, τα αποθηκευμένα δεδομένα των αρχικών sim (επαφές/SMS) μεταφέρονται άθικτα στις νέες sim; 3. Υπάρχουν μαγαζιά στην Αθήνα και ποια, όπως , π.χ.το 9volto, που κάνουν απευθείας την κλωνοποίηση; Ξέρετε πάνω-κάτω πόσο στοιχίζει αυτή η διαδικασία για την κλωνοποίηση του κάθε αριθμού; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  4. Εγώ έχω το αντίθετο θέμα...Έχω μια cosmoκάρτα "what's up" από το 2002 και μια wind καρτοκινητή από το 1999 (τότε telestet). Τα δύο αυτά νούμερα τα χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα σε 2 διαφορετικές συσκευές. Πρόσφατα όμως, είπα να εκσυγχρονίσω τις συσκευές μου και αγόρασα το Nokia N95 για να έχω υπηρεσίες 3G. Έχω και το Motorolla V3i για το άλλο νούμερο (καθόσον δε μ'ενοχλεί να έχω δύο συσκευές μαζί μου). Απλά για να απολαύσω τις υπηρεσίες αυτές έχω απλές κάρτες και πρέπει να τις μετατρέψω σε USIM (για 3G δεν είναι αυτές;; ). Ρώτησα στον Γερμανό και μου απάντησαν ότι κάνουν αντικατάσταση κάρτας με τον ίδιο πάντα αριθμό που κοστίζει 15 euro (η καθεμία). Όμως εγώ δε θέλω να αχρηστεύσω τις παλιές sim και να χάσω τα δεδομένα τους -πες όχι τόσο τις επαφές που τις πέρασα στη μνήμη της συσκευής- όσο κάποια SMS π.χ. από το 2007 που έχω αποθηκευμένα στην κάθεμία SIM και που αποθηκευονται μεν στη μνήμη της συσκευής αλλά χάνεται η ημερομηνία τους. (Αλήθεια αν δηλώσω ότι έχασα το καρτοκινητό νούμερο της cosmote θα μου έβγαζαν τον ίδιο αριθμό καρτοκινητής δωρεάν που ούτως ή άλλως πλέον τα βγάζουν για 3G -οπότε θα γλιτώσω τα 15 euro της αντικατάστασης ή θα πλήρωνα πάλι; Απαντήστε μου και σε αυτό αν μπορείτε γιατί φαντάζομαι πως δε θα πλήρωνα... ) Οπότε σκέφτηκα το θέμα της κλωνοποίησης. Συνεπώς: 1. Γίνεται κλωνοποίηση από απλή cosmoκάρτα σε USIM [και ομοίως από απλή wind (καρτοκινητή) επίσης σε USIM] ή οι άδειες προς κλωνοποίηση SIM που θα αγοράσω θα είναι και αυτές απλές; 2. Αν ναι, οι παραπάνω συσκευές το κάνουν αυτό; Tα αποθηκευμένα δεδομένα των αρχικών sim (επαφές/SMS) μεταφέρονται άθικτα στις νέες sim; 3. Υπάρχουν μαγαζιά στην Αθήνα και ποια, όπως , π.χ.το 9volto, που κάνουν απευθείας την κλωνοποίηση; Ξέρετε πάνω-κάτω πόσο στοιχίζει αυτή η διαδικασία για την κλωνοποίηση του κάθε αριθμού; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...