Jump to content

aikoko

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aikoko

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

aikoko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λάζαρε, εσύ με ΑΡ είσαι ε; Καλά θυμάμαι;
  2. Καλησπέρα παίδες.. έχω την EU ROM lollipop (το κινητό είναι CU) μέσα και σήμερα μου έβγαλε ενημέρωση 20ΜΒ. Την έκανα αν και το κινητό ήταν root-αρισμένο. Την κατέβασε κανονικότατα, έκανε επανεκκίνηση και μπαίνοντας στη διαδικασία αναβάθμισης μου είπε ότι απέτυχε. Κάνοντας επανεκκίνηση ξανά μου έβγαλε το μήνυμα Have been in meta mode, Long press power button to boot. Έκτοτε δεν ξεκινάει με τίποτα. Να σημειώσω ότι κάποτε είχα βάλει το twrp και σε παλαιότερο update μου δημιούργησε πρόβλημα (δεν έμπαινε στο εργοστασιακό μενού για την αναβάθμιση αλλά στου twrp) και έτσι το έβγαλα. Καμμία ιδέα; Ευχαριστώ!
  3. Θα σου πρότεινα να κάνεις άλλη μία δοκιμή σε μία διαφορετική περιοχή καθώς πολλές φορές έχει παρατηρηθεί στην Ελλάδα να έχει μία περιοχή 4G και με μία διαρκή χρήση να κατεβαίνει μέχρι και σε gprs. Το έχω πάθει και με το iphone 5 που είχα. Δοκίμασε λοιπόν κάπου αλλού και δες αν ισχύει. Μην είσαι επίσης αυστηρός κριτής γιατί μετά από λίγη ώρα μπορεί να πετύχει το handshake με 3g και να συντονιστεί. Για να σε παρηγορήσω, είμαι με λόλιποπ EU ενώ αρχικά είχα KitKat CU και το modem.img δουλεύει άψογα στη Θεσσαλονίκη.
  4. Αδερφέ καμμία σχέση... Τεράστια διαφορά για την μπαταρία και επίσης και στο gps... Ανεπιφύλακτα άλλαξε...
  5. Αν το έχεις κάνει Root, άνοιξε τον Root Explorer, βρες το αρχείο που θέλεις, κράτησέ το πατημένο και θα σου βγάλει ένα μενού. Εκεί, θα έχει την επιλογή permissions. Έχω την εντύπωση όμως ότι το Free δεν την έχει την επιλογή.. Οπότε θα πρέπει να το αγοράσεις ή να βρεις το apk για την επι πληρωμή έκδοση, να το εγκαταστήσεις και έπειτα... :)
  6. Thanks το είδα απλά νόμιζα ότι αυτό είνα ένα παράδειγμα και όχι κάτι συγκεκριμένο :rolleyes: Ευχαριστώ πάντως, αυτό ήταν! Διαπίστωσα ότι είναι η V40 τελικά, αν έχει κάποιος καλύτερη άποψη για την V41 ας το αναφέρει, διάβασα ότι υπήρχαν κάποια θέματα... Ευχαριστώ και πάλι bro!:D:D:D
  7. Επειδή καμμιά φορά το site είναι "κάτω" και μιας και η έκδοση 4.0 είναι αυτή που όντως root-άρει (μόλις το έκανα σε lolipop) σας παραθέτω το link KingRoot V4.0 Πατήστε ως free user και κατεβάστε την αντί να ψάχνετε :)
  8. Οκ, να κάνω κι εγώ μια ερώτηση μιας και διάβασα ΟΛΕΣ τις σελίδες... Το αγόρασα σε CU KitKat και το αναβάθμισα χθες σε lolipop ακολουθώντας τις οδηγίες στον οδηγό επιβίωσης για Win8 (ψηφιακές υπογραφές) και ακολουθώντας το λινκ από το Needrom κατέβασα την lolipop με το αντίστοιχο Flash Tool. Φυσικά και έκανα τα απαραίτητα και η ρομ περάστηκε κανονικότατα. Δουλεύει μόνο η πρώτη SIM και δυστυχώς δεν βρίσκω πουθενά 4G ενώ στην ΚιτΚατ είχα κανονικά. Το ερώτημά μου είναι: Ποιο modem.img πρέπει να βάλω... Της CU από το KitKat ή από την Lolipop;; Και σε ποιο path;; ΜΗΝ με παραπέμψετε στο 1ο ποστ ΔΕΝ το γράφει. Τελικά V41; Ποιο ψηφίζετε; (Vodafone nano με adaptora για να μπει στην πρώτη θέση). Ευχαριστώ!
  9. Η κάρτα μου είναι 4G nano sim (την είχα στο iPhone 5) και είναι στην θύρα 2. Βλέπω κανονικότατα και εδώ που είμαι τώρα το 4G LTE σήμα στη 2η sim. Επαναλαμβάνω ότι έχω την ROM του baralajbi. Σχετικά με την έκδοση του modem.img; Καμμία άποψη; Την έχω ούτως ή άλλως, αν δεν μου αρέσει κάτι, απλά θα ξαναπεράσω αυτήν που είχα (όχι, δεν βαριέμαι :p)
  10. Καλησπέρα παίδες! Ακούστε το δικό μου πρόβλημα τώρα..! Το παρέλαβα με custom ROM από Κινέζους αλλά έβαλα την CU ROM (CU είναι το κινητό) από τον γνωστό baralajbi του needrom. Υπερ ευχαριστημένος, δουλεύει ΑΨΟΓΑ το 4g της Vodafone στην 2η sim η οποία είναι από την Vodafone 4G sim. Μιας όμως και ακούω ότι όλοι σας στην EU έκδοση είστε υπερ ευχαριστημένοι και μιας και πάντα είμαι υπέρ μιας εταιρείας και όχι της custom, θα δοκιμάσω την EU έκδοση. Ερώτησις: Στην έκδοση 130 που έχουν οι Ρώσοι έχει λυθεί το θέμα με το σήμα που χάνεται κάθε 5 λεπτά; Και εάν όχι, ΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ (version) modem.img πρέπει να αντικαταστήσω; Μήπως θα έπρεπε να βάλω μία πιο πρόσφατη από αυτή που μου ήρθε από την Κίνα; Εννοώ, αν βάλω από την έκδοση που μου ήρθε από Κίνα, δηλαδή VIBEUI_V2.0_1511_5.22.1_ST_X2-CU, θα είναι καλή ή μήπως να βάλω από την τελευταία έκδοση της CU που υπάρχει τώρα; Ευχαριστώ, ελπίζω να μην κούρασα :O
×
×
  • Create New...