Jump to content

zapetros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zapetros

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

zapetros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ελικα εκανα λαθος στο instalation,τωρα ολα οκ
  2. και βεβαια ειμαι σιγουρος οτι η συσκευη εχει τον ελληνικο χαρτη στην εσωτερικη μνημη.εκανα ολα τα βηματα αυτα αλλα εμενα μου γραφει update failed αντι για success.μετα προσπαθησα να κανω ελεγχο της εκδοσης και διαπυστωσα οτι δεν εχει μπει.
  3. κατα παραξενο τροπο μολις κατεβασω το(νεο χαρτη) προγραμμα απο το σαιτ της μιο moov200 μου λεει στο τελος του update failed.δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.εχει κανεις αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα?
  4. τελικα ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου για 73 music edition?χω την 3,0638,0,0,30.Υπαρχει νεοτερη?που την βρισκω γιατι στο σαιτ της Νοκια αυτην δινουν ως η τελευταια.και κατι κουφο .ορισμενες φορες το τηλεφωνο σβηνει μονο του.το εχει αντιμετωπισει κανεις αυτο το προβλημα?
  5. Τελικα με την νεα αναβαθμιση του moov200 βρηκε κανεις διαφορες ? γιτι εγω δεν βρηκα .
  6. δοκιμασε να ξαναπερασεις το λογισμικο του μηπως και στρωσει.
  7. δεν ξερω για το syrig αλλα το mio κανει και αυτο λαθη.ετυχε μια φορα στην επαρχια να με παει μεσω λαμιας αντι για ευθεια που ηταν ο στοχος
  8. θα προτιμουσα να παρω κατι απο Ελλαδα γιατι δεν θελω να μπω σε διαδικασια καρτων.Οσο για τα καταστηματα που δινει η μio σας πληροφορω οτι η msystems φερνει μονο την θηκη του 330,το πλαισιο δεν το εχει καν και το mediamarkt φαληρου επισης δεν την εχει καν.
  9. Ευχαριστω φιλε hel.
  10. το πλαισιο δεν το εχει.εψαξα σε ολα σχεδον τα μεγαλα καταστηματα που το εχουν σαν συσκευη αλλα κανενας δεν το ειχε
  11. καλησπερα εχω στην κατοχη μου το moov 200 μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω θηκη στην Ελλαδα και ποσο θα εχει?Ευχαριστω
×
×
  • Create New...