Jump to content

digipro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About digipro

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 19

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

digipro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αν εχεις BIS μπορεις να εχεις και συνδεση για το iphone. Χωρις να κανεις τιποτα απο πλευρας παροχου. Ο ογκος βεβαια μπορει να ειναι ενα προβλημα για το iphone αλλα ειναι θεμα χρησης. Αφου λοιπον εχεις την BIS ενεργοποιημενη και παιζει με ΒΒ, βαζοντας τη sim στο iphone πηγαινεις στις ρυθμισεις δικτυου του iphone και βαζεις APN τον παροχο (νομιζω : internet.vodafone.gr με username : user και password : pass) Ελπιζω να εδωσα μια βοηθεια Υ.Γ. και δεν εχω iphone ακομη.....
  2. ...το θεμα με τα ΒΒ ειναι οτι μολις "φυγει" απο καποιον email ερχετε σε σενα (στο ΒΒ) αμεσα σαν να ειναι sms. Με αλλες mobile συσκευες θα πρεπει ή να "κοιτας" για mails καθε τοσο ή να το ρυθμίσεις να "κοιταει" απο μονο του καθε τοσο. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ διαφορα ειναι οτι ΟΛΑ τα δεδομενα (data) που λαμβανεις και στελνεις με το ΒΒ εχουν μεγαλο βαθμο συμπιεσης που σημαινει πολυ μικρο ογκο data tranfer. Παραδειγμα ενα αρχει 700 ΚΒ στο ΒΒ κατεβαινει με μεγεθος 10 ΚΒ ...λεμε για 70 φορες μικροτερο αρα μικροτερο ογκο αρα λιγοτερο κοστος σε ογκο data. Και το βασικοτερο ειναι ΠΟΛΥ σταθερα και ΔΕΝ εχουν Windows.
  3. ...απο τις 6 Οκτ. εχω "αγορασει" μια βαση για το Bold και ακομη περιμενω. Σημερα μολις εκανα την αιτηση μεσω paypal που πληρωσα και δεν παρελαβα και η paypal εκανε χαρτι παραπονου στην wirelessground για παραπονα. Περιμενω απαντηση και σου λεω.
  4. στην βαση του Bold εχει οντως ενα μαγνητικο διακοπτη που αμα το βαλεις κοντα σε μαγνητη μπαινει σε sleep mode. Και το holster του στην βαση εχει μαγνητη ...κολαει στα κλειδια. !!!!!
  5. ...απο τις 6 Οκτ. εχω "αγορασει" μια βαση για το Bold και ακομη περιμενω. Σημερα μολις εκανα την αιτηση μεσω paypal που πληρωσα και δεν παρελαβα και η paypal εκανε χαρτι παραπονου στην wirelessground για παραπονα. Περιμενω απαντηση και σου λεω.
  6. http://www.rim.com/newsroom/media/executive/index.shtml Mike Lazaridis President and Co-Chief Executive Officer Research In Motion και εδω Ελληνας ειναι ο προεδρος απο Μ.Ασια καταγωγη. Υ.Γ. Οποια πετρα και αν σηκωσεις Ελληνα θα βρεις...
  7. ναι ρε παιδια skin για 176χ220 που 8α βρουμε ...εχω κανει το δυκτιο ανω κατω αλλα τιποτα.
  8. γεια σε ολους. Οκ με το Destinator 6 στο 514 αλλα η αναλυση του 514 που ειναι 176χ220 δεν σου δειχνει ολη την εικονα του destinator. Εχει κανεις καμια ακρη πως θα φτιαξω skin 176χ220 ή που μπορει να βρω ?
×
×
  • Create New...