Jump to content

vaskor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    725
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by vaskor

  1. On 25/10/2022 at 3:40 ΜΜ, Errik1990 said:

    Δεν ξέρω αν έχει τεθεί ξανά ως ερώτημα, αλλά πραγματικά υπάρχει κανένας που να γνωρίζει για ποιό λόγο τα business προγράμματα είναι πολύ πιο ακριβά από τα κανονικά με τις ίδιες παροχές;

     

    Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. 

    Υπάρχει και το θεμα της προσωποποιημένης εξυπηρετησης. Αυτο είναι πολύ σημαντικο. Σημαίνει πολλά και αξίζει πολλά η καλή εξυπηρετηση.

    Υπάρχουν και άλλα πράγματα που επωφελείται κάποιος με εταιρικό πρόγραμμα, παράπλευρα για τη δουλειά του απο την οποια πλουτιζει.

  2. Ολα αυτά ειναι αμεσα εξαρτομενα απο το ποσο καλο δικτυο κινητης εχει...

    Αυτο ειναι το κλειδι. Αν δεν το δυναμωσει, δεν υπαρχει και δυνατοτητα να προχωρήσει σε αλλα πακετα. Φωνη και ιντερνετ εχουν συγκεκριμενες απαιτησεις, μιλάμε μονο για 5g πλεον.

    • Like 1
    • Thanks 1
  3. 51 minutes ago, mixtri said:

    Αυτό δεν ισχύει παιδιά. Αν μιλήσεις μαζί του και δεσμευτείς για άλλους 24 μήνες σου δίνουν την ίδια ή καλύτερη προσφορά.

    Δε μου έχει συμβεί ποτέ να μου αυξήσουν τιμή σε συμβόλαιο. Εκτός αν θες αορίστου χρόνου.

    Αυτό που έγραψα ισχύει. 

    Απλά εσύ είπες κάτι διαφορετικό που μπορεί να ισχύει κι αυτό. 

    Ο πελάτης παραπάνω ανέφερε πως έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης ήδη σε τιμή διαφορετική από ότι πληρώνει τώρα.

    Μην τα μπερδεύεις, ενώ προσπαθείς να βοηθήσεις.

  4. 3 minutes ago, nikoskazanakis said:

    Εκεί που λέει για την μετατροπή σε αορίστου χρόνου: https://tvxs.gr/news/ellada/ti-allazei-sta-symbolaia-kinitis-kai-statheris-tilefonias

    Υπάρχουν και άλλα πολλά της εποχής.

    Δεν ισχύει αυτό;

    Μίλησα και φυσικά θέλουν κι άλλα αυτοί, το θέμα είναι τι ισχύει επίσημα.

    Το σίγουρο είναι, για να ξέρεις και να μην ελπίζεις για κάτι διαφορετικό, πως όταν χρονικά λήξει η δέσμευση του συμβολαίου κινητής, τότε θα έχει αύξηση στην τιμή. 

    Την έκπτωση που λαμβάνεις τώρα την έχει συμφωνήσει για τη διάρκεια του 24αμήνου και μόνο. 

    Θα αλλάξει προς το ακριβότερο. 

     

  5. 17 ώρες πριν, zagoreos said:

    Διαβάζω ότι η Cosmote έχει πρόγραμμα απεριόριστα data για 30 ημέρες στα 9.90 ευρώ μέχρι τέλος Αυγούστου .

    Γιατι όμως δε μου το βγάζει διαθέσιμο στο cosmote app; 
    Εχω συμβόλαιο εταιρικό και δε χρωστάω τίποτα …

    Ενεργοποιειται διαφορετικά;

    13818, παρε να μαθεις

  6. On 15/6/2022 at 4:37 ΜΜ, George6633 said:

    Καλησπέρα στην παρέα.Με πήραν προ ολίγου από την evalue μου είπαν ότι είναι από τα κεντρικά της Cosmote και μου έδωσαν για 24 μήνες το Cosmote Tv full pack με 25,45€ το μήνα,2 πάγια δώρο και 5€ έκπτωση στο συμβόλαιο του κινητού για 12 μήνες.Γνωρίζει κάποιος την εν λόγω εταιρεία;Το τηλέφωνο είναι το 2106292510(μου είπε ότι καλεί από Θεσσαλονίκη δεν ξέρω γιατί).Εγω εδώ και 2 μήνες βάζω τα μηνιαία πακέτα με 29€ full pack στο κινητό μεσω Cosmote app οπότε το θεώρησα συμφέρον,μου είπαν ότι θα έρθει ένα box μαζί με τα συμβόλαια και θα αναγράφονται όλα εκεί αλλά θα μου τα στείλει και μέσω email και δεν έχει σημασία ποια εταιρία έχω στο σταθερό αρκεί να παίρνει ίντερνετ το Box.Φυσικα θα περιμένω τα συμβόλαια αλλά μπορεί να ισχύουν όλα αυτά;Πριν της πω το οτιδήποτε μου λέει ότι βλέπω ότι τα 2 πρώτα πάγια σας ήρθαν μηδενικά οπότε η έκπτωση στο κινητό θα περαστεί από τον επόμενο μήνα και μόλις μου ήρθε μήνυμα με αποστολέα τον ΟΤΕ για επιβεβαίωση του email που έδωσα στην κοπέλα τηλεφωνικά. 

    Ειναι απολυτως εγκυρο.

    • Thanks 2
  7. 2 ώρες πριν, minast said:

    Ποτέ μη λες ποτέ 😉
    Ολόκληρες εταιρείες αλλάζουν παρόχους και προγράμματα, παρ' όλο που έχουν στηρίξει όλη τους την επιχειρησιακή διαδικασία πάνω στις ιδιαιτερότητες των τηλεπικοινωνιακών τους παροχών.

    Αλλα παλι οι εταιρείες προγράμματα κανουν, οχι καρτοκινητα.

    Ο καθενας ας κανει οτι επιθυμεί και να το χαιρεται. Επιλογες υπαρχουν. Απλα ας σεβεστε και τις εταιρείες . Προσφερουν λυσεις. Πληρωστε ως εκει που θελετε.

    • Like 1
  8. On 6/6/2022 at 8:09 ΜΜ, Pppe said:

    Unlimited data για 2 μήνες με 25Ε. Ενενργοποίηση έως 31/8/2022.

    Αχρηστο, υπαρχει ξανα το απεριοριστο με 9,90/μηνα

  9. 11 ώρες πριν, tsiftsism said:

    Τα 5G, VoLTE και VoWiFi τα ενεργοποίησες από την ίδια την συσκευή, ή έβαλες την Cosmote SIM σε άλλη υποστηριζόμενη συσκευή για να στείλεις τα SMS και μετά αφου6 την έβαλες πίσω στο A53 είδες τις ρυθμίσεις ενεργοποιημένες;

    Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro
     

    Εβαλα τη σιμ καρτα στη συσκευή και επαιξε αμέσως χωρίς να χρειάζεται να κανω κατι περισσότερο. Αγορασμενο απο παραεισαγωγη, οχι απο επισημο αντιπρόσωπο. Αυτες οι τεχνολογιες παρεχονται απο την κοσμοτε, τις ειχα ενεργες απο τη χρηση της προηγουμενης συσκευης. Αφού τις υποστηριζει και η νεα συσκευή , λειτουργησαν αμεσως.

    • Like 1
  10. Για να κλείσει το επαρκές 3g, πρεπει να εχει επαρκές 4g. Δε μιλάμε καν για 5g...

    Γιατί να βιαστεί να το καταργησει;

    • Like 2
  11. Δουλεύει κανονικά και 5G, Volte, ολες τις τεχνολογιες. 

    Το 1280 τσιπ, παει σφαιρα. Παιχνίδια δεν παιζω. Ολα τα κανει πολυ πολυ καλά !

    Το συγκρινα με το 21FE, επειδη ανοιξα και στα δυο ολες τις εφαρμογες ταυτόχρονα για να δω ταχύτητα , ομολογω πως δεν ειδα να υστερει καπου το Α53. 

    Οποτε το αγορασα. Ευχαριστημένος . Παλιοτερα ειχα πληρωσει τα διπλα για το S9 plus ...

  12. 7 ώρες πριν, Mobileras said:

    Ναι, αλλά πριν σε κάποια αλλαγή πακετου μπορούσες να φυγεις αζημιως. Με αυτό το 1,5€ που σου λέει από την αρχή, δεν μπορείς να φύγεις. Με άλλα λόγια σου λέει "θα σου ανεβάσω το παγιο και θα σου αρέσει". Καλά κάνει, αφου ο κόσμος το δέχεται. Εγώ στη θέση της βονταφον θα έβαζα 5€ κάθε χρόνο και παλι θα το δεχόταν ο κόσμος. 

    Εχουν αποθρασυνθεί πλέον εκει στη βόνταφον!

    Γελοία δικαιολογια για να κανουν αυξηση...

    Μαυριστε τους, με κατι τετοια δημιουργειται ασχημο προηγουμενο.

    • Like 1
  13. Μέχρι τώρα, αν κάποιος είχε δικο του ρούτερ, μπορούσε να μείνει με αυτό, δεν τον υποβάλει κάποιος να αλλάξει. Νομίζω μόνο η Vodafone σε υποχρεώνει διότι έχει κλειδωμένες τις παραμέτρους και δεν τις δίνει στον χρήστη. Οι άλλες δύο εταιρίες, αν θέλεις σου δίνουν νέο ρούτερ. 

  14. On 14/4/2022 at 9:39 ΠΜ, nikosp88 said:

     

    Μη ξεχνάμε επίσης ότι η vf για χρόνια είχε το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, γτ πολύ απλά επένδυε, όπως επενδύει και τώρα με τεράστια έργα όπως το υποθαλάσσιο καλώδιο σε Αιγαίο και Ιόνιο 

    Ψέμμα. Η σταθερή της βονταφον είναι η παλιά HOL, του Κόκκαλη. Συν τη CYTA, που εξαγόρασε και η οποία είχε ήδη κάποια χιλιόμετρα οπτικής ίνας. Ποτέ δεν είχε δικο της δίκτυο στήσει, παρά μόνον όταν έγινε ο διαγωνισμός με τις μεγάλες εταιρείες...

    Τα αγόρασε έτοιμα τα σταθερά τηλέφωνα, είχε μόνο κινητή...

    • Like 2
    • Thanks 1
  15. Ότι κ να γράψει ο κάθε τυχαίος για να υπερασπιστεί αυτή την κατάσταση, δεν κάνει τίποτε περισσότερο από το να πείθει για την δυσαρέσκεια προς τη βονταφον. Τα γεγονότα μιλάνε νικο, δε χρειάζεται να κουράζεσαι. Φαίνεσαι φαιδρος. 

    • Like 2
    • Thanks 1
  16. On 5/4/2022 at 12:58 ΜΜ, user0603 said:

    Έχω το καρτοσυμβόλαιο στα 17,90ευρώ (200mb + 900' Κινητά COSMOTE + 200' προς όλους + bonus) βλέπω ότι πλέον έχουν υποβαθμίσει τα καρτοσυμβόλαια με το cosmote neo και με τα νέα πακέτα του whats up (απεριόριστη ομιλία και οικονομικά πακέτα data now). Mέχρι πριν την αλλαγή των πακέτων σύμφερε το Καρτοσυμβόλαιο καθώς με τα ίδια σχεδόν λεφτά είχες την ίδιες παρόχες με ένα whats up και παράλληλα τα επιπρόσθετα πακέτα data now ήταν πολύ οικονομικά 5GB για μια ημέρα με 1.90ευρώ ενώ στο whats up ηταν 2GB και τα μηνιαία επίσης οικονομικά. Πλέον έχουν κάνει το καρτοσυμβόλαιο τελείως ασύμφορο και προσωπικά αισθάνομαι μ@λ@κς που το έχω. Ευτυχώς που σε 5 μήνες τελειώνει η δέσμευση οπότε θα το κάνω neo 

    αν κοψεις σημερα, πληρώνεις 22 ευρω ρητρα. Μετα περιμενεις 3 μηνες να κανεις συμβολαιο ομως...

×
×
  • Create New...