Jump to content

steve03

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by steve03

  1. Δυστυχώς για όλες τις υπόλοιπες εταιρίες...μόνο με το iphone 5 !!
  2. Καλημέρα!Και εγώ είχα αγοράσει το κινητό (N86), αλλά το έδωσα μέσα σε μια εβδομάδα.Πολλύ καλό, αλλά ο ήχος του δεν έχει καμία σχέση με Ν95 8gb το οποίο και ευτυχώς δεν είχα πουλήσει και το χρησιμοποιώ ακόμη..περιμένοντας να βγεί κάτι εξίσου καλό για να το αλλάξω!Επίσης θα ήθελα μια οθόνη 2,8 ιντσών!!Άντε Νokia τι κάνεις,μόνο αφής θα βγάζεις????
  3. Γιατί το κινητό που έχει το Πλαίσιο Καλαμαριάς ,δεν παίζει κάποιες φορές τα video,που μόλις έχεις τραβήξει?Αναβάθμιση?
  4. Είναι απλό το πράγμα!Εάν είσαι κάτοχος ενός τηλεφώνου με οθόνη 2,8" και περιμένεις να πάρεις κάτι νέο ,φρέσκο,με τις σημερινές επιταγές της τεχνολογίας στα τηλέφωνα,είναι δύσκολο εώς και ανιαρό να πάς σε μια 2,6".Δεν το χαίρεσαι,δεν γουστάρεις...έστω και αν είναι oled.Βέβαια όλα αυτά σε περίπτωση που έχεις αποφασίσει,οτι δεν βολέυεσαι με τα αφής...γιατί εκεί λύσεις υπάρχουν πολλές!Τι να κάνουν όμως όλοι αυτοί που εκτίμησαν το n95 8gb η το n96 και θέλουν να κινηθούν,σε κάτι νέο,στο ίδιο ύφος(slide), με καλύτερη κάμερα ή ήχο ή ποιότητα ή διαστάσεις?Εάν κατά την γνώμη μου το Ν86 είχε μια 2,8" οθόνη...όλοι αυτοί οι κάτοχοι θα έκαναν χωρίς δευτερη σκέψη το upgrade!Πολλύ καλό τηλέφωνο το Ν86 αλλά ίσως θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει λίγο πιο παλιά...τώρα εν έτη 2009 περιμένουμε κάτι άλλο!!Γιατί όχι ένα slide σε συνδυασμό με οθόνη αφής 2.8" τουλάχιστον,με 8mp κάμερα,ήχο αλλά Nokia 5800,βολικό πληκτρολόγιο,μικρό πάχος,τζάμι μπροστά και γενικώς ποιότητα n86!!
  5. Καλημέρα παιδιά.Και εγώ το είχα το κινητό και σε σύνδεση με bluetooth σε kit αυτοκινήτου ανοιχτής ακρόασης,έχανε την σύνδεση συχνά..πράγμα που δεν συμβαίνει ποτέ με το παλιό πλέον nokia n95 8gb.Επίσης έχω να παραθέσω την μέτρια ποιότητα ήχου απο τα ηχεία του(τενεκεδένιος ήχος).Η οθόνη του πολλύ καλή,αλλά θα έπρεπε να έβαζαν μια τουλάχιστον 2.8 ιντσών!
×
×
  • Create New...