Jump to content

jimgeo1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jimgeo1

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

jimgeo1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μαλλον δεν κατάλαβα τι εννοούσες. Σορρυ. Widget δεν μπορείς να βάλεις εκεί. Μόνο κάποια συντόμευση. Τώρα δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις να δείχνει τον αριθμό των εισερχομένων.
  2. Από την μπάρα συντομέυσεων δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε κάτι όπως το bluetooth ή τη λειτουργία οδήγησης, σωστά?
  3. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1682369&page=5 Εδώ το είδα βασικά και φαίνεται ότι ταιριάζει. Απλά θέλω να δω αν κάθεται καλά ο κονέκτορας μήπως πιέζεται.
  4. Πήρα αυτό το καπάκι πριν λίγο http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemNext&item=180912725475&pt=PDA_Accessories&autorefresh=true#ht_810wt_170 σκέφτομαι και για αυτή τη βάση http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-S2-4G-LTE-SKYROCKET-I727-AT-T-ZENIS-DESKTOP-DOCK-CRADLE-CHARGER-/130680016123?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1e6d22ccfb#ht_10310wt_904. Μήπως την έχει κανείς να μου πει πως κάθεται και αν πιέζει τον κόνεκτορα? Edit: Το διόρθωσα. Σόρρυ.
  5. Από kaizer το πήρα εγώ φίλε. Είναι Βουλγάρικο και έχει Ευρωπαϊκή εγγύηση κανονικά. Πήρα στην Samsung και ρώτησα με βάση το IMEI.
  6. Τα δεδομένα, εφαρμογές κτλ έμειναν όπως ήταν μετά την αναβάθμιση?
  7. Αυτό αν δεν κάνω λάθος δεν δουλεύει σε ics. Σε' μενα τουλάχιστον δεν βγάζει τπτ.
  8. Γράψε στο τηλέφωνο σου εκεί που πατάς για να πάρεις έναν αριθμό *#1234# και πες τι λέει στο csc. Εμένα πάντως που πήρα από το ίδιο μαγαζί το τηλέφωνο αλλά από την 3ης Σεπτεμβρίου είναι από Βουλγαρία. Μου το είπαν από την Samsung αφού τους έδωσα το IMEI.
  9. Βασικά δεν με νοιάζει τόσο πολύ αυτό. Αυτό που με νοιάζει πιο πολύ είναι μη σκάσουν και καταστρέψω το τηλέφωνο ή τραυματιστώ. Είχα κι εγώ για το S και ενοείται ότι δεν είχαν την αναμενόμενη αυτονομία αλλά τις φοβόμουν λίγο γιατί η μία είχε φουσκώσει λίγο.
  10. Ήθελα κι εγώ να ρωτήσω αν αξίζει κάποια μπαταρία από το ebay σε καλή τιμή. Θέλω δύο αλλά δεν τις θέλω για καθημερινή χρήση. Κυρίως για έκτακτες περιπτώσεις όπως camping κτλ. Αν ξέρει κάποιος ας προτείνει κάποια.
  11. Κρατάς πατημένο το home button και σου βγαζει τις εφαρμογές που τρέχουν.
  12. Τρεις ερωτησούλες: 1)Τα widget δεν παραμετροποιούνται σε μέγεθος? 2)Στην αρχική οθόνη δεν μπορώ να βάλω 5x5 γραμμές εικνιδίων όπως μπορώ σε άλλα launcher? 3)Για τις ειδήσεις που μπορείς να βάλεις να εμφανίζοντε στο live wallpaper ή στη lock screen δεν έχει επιλογή για Ελλάδα. Υπάρχει κάποια λύση για να εμφανίζονται ελληνικές ειδήσεις?
  13. Το πόσο καλό σήμα έχει εκεί που είσαι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για την μπαταρία, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
  14. Άμα είσαι root έχει μια επιλογή που λέει "εξερευνητής root" στα settings του es explorer. Εγώ αυτό επέλεξα και την βλέπω αν και γίνεται και αλλιώς νομίζω.
  15. Λίγο άσχετο από τη μνήμη που συζητάτε αλλά αν ξέρει κάποιος ας μου πει. Έχω συγχρονίσει τις επαφές με gmail στο οποίο είχα φτιάξει ομάδες. Σε κάθε επαφή μου λέει όταν την ανοίγω "προσθήκη στις επαφές μου" και άμα το πατήσω μετά μου δείχνει ότι η επαφή είναι στην ομάδα που την είχα πριν και στην ομάδα "οι επαφες μου". Δεν γίνεται να μην το βγάζει αυτό και η κάθε επαφή να είναι μόνο στην ομάδα που την έχω βάλει?
×
×
  • Create New...