Jump to content

leontaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by leontaras

  1. Λοιπόν σχετικά για την κλήση με τον Nokia tune ήχο... Δοκίμασα τα πάντα ανεπιτυχώς... Μέσα στην απελπισία μου διαπίστωσα μετά απο πολλές αναζητήσεις ότι όταν είναι ενεργή η οθόνη δηλαδή δεν ασφαλίζει σε αδράνεια οι ήχοι λειτουργούν κανονικά... οπότε...έψαξα και βρήκα μια πατέντα αΛα Ελληνική... εγκατέστησα ότι είχα, βρήκα και δεν βρήκα... To Keylockclock, το My Keylock, Lightcontrol , Timescreesaver... Δοκίμασα διάφορους συνδυασμούς για να μην αδρανοποιείται, και ως δια μαγείας, τύχης ή ότι άλλο.... Απο χθές το βράδυ μέχρι σήμερα κάνοντας κλήσεις απο σταθερό και άλλο κινητό λειτουργεί κανονικά με τους ήχους που έχω επιλέξει, με εκφώνηση και φωτογραφία...:rolleyes: Δεν ξέρω τι να υποθέσω πάντως φένετε ότι πέτυχε...:worry: ...και μάλιστα τώρα όταν έχω αναπάντητη κλήση ανοίγει η οθόνη η οποία παραμένει ανοιχτή και μου δείχνει τις αναπάντητες κλήσεις...ακόμα καλύτερα απο το φωτάκι που είναι δύσκολο να το διακρίνεις πόσο γρήγορα αναβοσβύνει για να καταλάβεις ότι έχεις αναπάντητες... Λέω προς το παρών να το κρατήσω γιατί όντως μου αρέσει σαν κινητό...και να μην πάω στο Xperia....:cool: Αυτά σας ευχαριστώ όλλους θερμά για την ανταπόκριση σας :happy:;)
  2. Χαιρετίσματα στην Μαδαγασκάρη...:angry::devil::chair::chair::chair: Τζίφος με όλες τις προσπάθειες ΔΕΙΤΕ και άλλους αγανακτησμένους που πουλάνε γι΄αυτό τον λόγο το κινητό τους.... http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=smartphones&thread.id=143675&view=by_date_ascending&page=1 ΟΧΙ είναι λόγια δηλ, μουσική και δεν εντοπίζετε εκεί το πρόβλημα έχω δοκιμάσει τα πάντα...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ κάτοχος έχει το εν λόγο κινητό Ν97 ας μας πει οι ήχοι και οι φωτογραφίες σε επιλεγμένες επαφές παίζουν κανονικά ????
  3. Καλοί μου άνθρωποι, σας ευχαριστώ για το αμέριστο ενδιαφέρον, μα λύση δεν βρίσκω... Το πρόβλημα παραμένει με ή χωρίς φωτογραφία μόλς αδρανοποιηθεί το κινητό. Τα έβαλα και στο E τα ίδια προβλήματα... Αφέρεσα και την εκφώνηση του καλούντος και αναμένω τα αποτελέσματα ? Δεν καταλαβένω μάλλον οδεύω προς πώληση του... Υ.Σ. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σβύσω τουλάχιστον το Nokia tune ή έστω να βάλω στην θέση του άλλο ήχο με την ίδια ονομασία ?????
  4. Καλέ μου φίλε terrestial, δοκίμασα με ενεργή οθόνη όλα οκ δοκίμασα με ανενεργή οθόνη πάλι ο Nokia tune ήχος χτύπησε. 2. δοκιμή δοκίμασα με ενεργή οθόνη χωρίς φωτογραφία κλήσης ολα οκ δοκίμασα με ανενεργή οθόνη χωρίς φωτογραφία ολα οκ. Πιθανολογώ ΧΩΡΙΣ να θριαμβολογώ ότι πρέπει να οφείλετε στην διάσταση των εικόνων. Θα κάνω και άλλες δοκιμές. Το μόνο που θα ήθελα να ξέρω ποιά είναι η σωστή και ακριβή διάσταση φωτογραφιών κλήσεων ? Φιλικά Ευχαριστώ ;) Λοιπόν διαπιστώνω ενώ μου πέσανε μια τούφα μαλιά, με δεκάδες Hard reset, με τροποποιήσεις συνδυασμούς και ότι άλλο βάλει ο νού σας ότι το πρόβλημα προέρχετε απο τις διαστάσεις της εικόνας που χρησιμοποιούντε για κλήση και βασικότερα με το μέγεθος του φωτογραφικού αρχείου. Τα σωστά προς το παρών μεγέθη για φωτογραφία κλήσης είναι: - Αρχείο: JPG - With: 360 pixels - Height: 360 pixels - Y dpi: 72 dpi - X dpi: 72 dpi - Size in memory: 595 KB - Type: 24 - Bit RGB ΠΙΘΑΝΗ ΛΥΣΗ υποψιάζομε μέχρι νεοτέρας....:cool: Αυτά προς το παρών για να μην χτυπάει ο Nokia tune ήχος κλήσης [προφανώς όταν είναι βαριά δηλ. μεγάλη σε χωριτικότητα η φωτογραφία δεν μπορεί να την διαχειριστεί άμεσα και έτσι πιθανόν επιλέγει τον πιο σύντομο ήχο κλήσης που είναι ο προεπιλεγμένος Nokia tune] Αυτά τα ολίγα μέχρι νεοτέρας...
  5. Καλε μου φίλε terrestial, σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.;) Σου παραθέτω τα στοιχεία: 1. Δεν τρέχει καμία background εφαρμογή όταν κάνω κλήση στο κινητό μου το έχω ελέξει επανειλημένα απο το menu το μόνο που υπάρχει είναι το Menu και η Αρχική οθόνη. 2. Τον ήχο [ήχους] τους έχω εγκαταστήσει μέσα στον C: δηλαδή στον κάρτα μνήμης του κινητού και πολύ συγκεκρκιμένα στο C/Data/Sounds/Digital 3. Τους έχω και στις 2 μορφές δηλαδή aac & mp3 [τον είχα και σε wav] 4. O συγκεκριμένος που δοκιμάζω είναι ο Εθνικός μας ύμνος. Ανάλυση: - Format : libfaad - Channels : 2 (Stereo) - Bit Rate: 67.53 kbps - Sample Rate: 44100 Hz - File Size: 0.35MB - Duration: 00:00:46 5. Χρησιμοποίησα και αντίστοιχους ήχους για ήχο επαφής απο την ROM δηλαδή τους μόνιμα εκγατεστημένους ήχους της Nokia αλλά και πάλι χτυπούσε ορισμένες φορές όταν ήταν σε αδράνεια ο Nokia tune δηλαδή ο default. 6. Μέσα στην τρέλα και τον θυμό μου προσπάθησα απεγνωσμένα μπας και βρώ οποιοδήποτε τρόπο να καταστρέψω τον Nokia tune ακόμα και απο την ROM :mad: Ξέρω ίσως να μην γίνετε αλλά η τρέλα είναι τρέλα...σχιζοφρένεια...:mad::angry::rocket: 7. Ότι και αν δοκίμασα το πρόβλημα μου παραμένει ίσως να οφείλετε στην διάσταση των φωτογραφιών που έχω βάλει όταν γίνετε η κλήση, ίσως στο ότι έχω ενεργοποιημένη την ομιλία ποιός με καλεί....δεν ξέρω ίσως διάφοροι συνδυασμοί αυτών.. 8. Είναι πάντως απαράδεκτο γιατί με το παλιό καλό μου P910i έκανα παπάδες σε αυτό το ζήτημα διαχείρισης ήχων κλήσης σε επαφές και ομάδες...σε όποια επέκταση γουστάριζα χωρίς καμία ιδιαίτερη γνώση.... Τέλος πάντων έχω διαπιστώσει ότι γενικά πολλοί ξένοι έχουν παρόμοιο πρόβλημα, αλλά κανείς σε αυτό το Thread δεν αναφέρει αν υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα, δηλαδή αν λειτουργούν κανονικά οι ήχοι κλήσης επαφών που έχετε ορίσει σε οποιαδήποτε μορφή ήχου και συνήθως είναι η διαδεδομένη mp3. Πλην εσού terrestial που ανέφερες ότι κάποιες φορές στο έκανε...;) Πάντως αν είναι κάποιος έμπειρος ας μας δώσει τα φώτα του...θα είμουν ιδιαίτερα ευγνώμων...:shifty:
  6. Καταρχάς ευχαριστώ θερμά καλοί μου άνθρωποι, για το ενδιαδέρον σας....για το πρόβλημα μου Οχι δεν είναι θέμα MP3 ότι ήχο κλήσης και ανα χρησιμοποιήσω το ίδο κάνει [aac]....χωρίς κενά κ.λ.π το ίδο κάνει χρησιμοποιεί τον Nokia tune όταν είναι σε αδράνεια, αν δεν είναι σε αδράνεια δουλεύει κανονικότατα.... ΕΡΩΤΗΣΗ στα δικά σας Ν97 έχετε ρυθμίσει στις επαφές να χτυπάει με άλλους ήχους και πάντα ακούγετε αυτός που επιλέξατε ή ακούγετε ο κλασικός default Nokia Tune... όταν είναι σε αδράνεια [μαύρη οθόνη - screen saving] Υ.Σ. Μόλις πήγα και στο Nokia Center και μου είπανε ότι δεν έχουν κάποια τεχνική οδηγία για τέτοια βλάβη bug, όμως έχω βρεί πάρα πολλά threads που αναφέρουν το πρόβλημα... Σας παρακαλώ βοηθήστε τον πτωχό....κάποια άλλη ιδέα, λύση, άποψη... Ευχαριστώ θερμά
  7. Καλοί μου άνθρωποι, έχω και εγω το Nokia N97 εδω και 3 μήνες έκανα αναβάθμιση το Firmware 20 και ένα πρόβλημα ΣΟΒΑΡΟ που συνεχίζω να έχω και δεν μπόρεσα μέχρι τώρα με κανένα τρόπο να λύσω....είναι ότι ενω ρυθμίζω να έχω προσωπικούς ήχους σε επαφές μου όταν το κινητό σβύνει σε αδράνεια όποιος με καλέσει καλεί με τον default ήχο Nokia Tune...:mad: έχουν σπάσει τα νεύρα μου ακόμα και στο Γενικό profile όταν ρυθμίθζω δικό μου ήχο κλήσης πάλι καλεί όταν αδρανοποιείται με τον ήχο Nokia tune. Προσπάθησα να τον διαγράψω απο το Z και τον φάκελοα Digital ήχοι αλλά μάταια γιατί είναι ασφαλισμένει στην μνήμη rom προφανώς και δεν μπορώ να κάνω τίποτα...:cry: Παρά τις αναβαθμήσεις, παρά τις ατελείωτες ώρες που ασχολήθηκα να το διορθώσω ΜΑΤΑΙΑ....:mad: :mad::mad::mad: Γνωρίζει κάποιος κάποια ΛΥΣΗ....πως γίνετε να καλεί σωστά με τον ήχο κλήσης που επιλέγω σε όπια κατάσταση και αν βρίσκετε το κινητό μου και να μην γυρνάει στο Nokia Tune δηλαδή τον προεπιλεγμένο καλασικό ήχο κλήσης της Nokia. Υ.Σ. έχω κάνει αρκετά Hard Reset μάταια όλα, ότι και αν δοκίμασα, ότι συνδυασμό και αν έκανα με οτι και αν διάβασα, και ότι και αν έκανα...μνήμη με το νέο firmware έχω αρκετή γύρω στα 45mb στο C Σας παρακαλώ θερμά υπάρχει κάποια λύση ή να πάω να το πουλήσω και να πάρω το Xperia.....Sony Ericcson.... Αναμένω εναγωνίος κάποια ιδέα, λύση, απάντηση, προσανατολισμό, γνώμη Σας Ευχαστιστώ.......ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ....;)
  8. Είπα σήμερα να αφιερώσω λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μου για το κινητό μου το Nokia 5800 και να το αφιερώσω επίσης σε όλους αυτούς που γράφουν στα Forum και βοηθάνε με τις γνώμες, εμπειρίες και απόψεις τους εμάς τους υπόλοιπους. Ας βάλω λοιπόν και εγώ πλέον το λιθαράκι μου… :happy: Διάβασα και διαβάζω πάρα πολλά… Είμαι εδώ και πολλά χρόνια κάτοχος των smarphone δηλαδή των έξυπνων κινητών… Διάβασα και διαβάζω ότι το Nokia 5800 είναι ένα απλό κινητάκι, ένα κινέζικο πραγματάκι, μια πλαστικούρα και ότι λογής άλλη ας μου επιτραπεί ο όρος «ασυναρτησίες»…Ότι έχει αυτό το πρόβλημα, έχει το άλλο το πρόβλημα…κ.ο.κ. Λοιπόν κοντολογίς… :shifty: Το Nokia 5800 είναι το απόλυτο εργαλείο για επαγγελματίες και μη… με όποιες μικρές και ασήμαντες αδυναμίες…ένα κινητό είναι στο κάτω – κάτω... ΑΛΛΑ τι κινητό !!! το καλύτερο της αγοράς κατ’ εμέ…;) Έτσι εμπειρικά…:shifty: Έχει μεγάλη οθόνη, συνδέετε με τηλεόραση, εξωτερικά ηχεία, άμεση και ταχεία πρόσβαση στο Internet και σε βαριές σελίδες και σε απλές και με flash και με php και με asp και με ότι θές… Έχει σωρεία προγραμμάτων, κάνει κλήσεις με ανοιχτή ακρόαση, με αναπαραγωγή το όνομα του καλούντα, με ringtones, mp3, mpeg4, προσωπικούς ήχους, ήχους ομάδας καλούντων, αποκλεισμοί, επαναλήψεις, ανακλήσεις, μεταφορές, βιντεοκλήσεις…:wacko: Συνδέεται εύκολα με Bluetooth με όλες τις συσκευές, με τον Η/Υ ταχεία μεταφορά δεδομένων, με ένα καλωδιάκη USB σε όποιον Η/Υ επιθυμείς, με την κάρτα να την αλλάζεις και να την επεκτείνεις στα 16Gb και ακόμα περισσότερο… Να το φορτώσεις με ένα κάρο παιχνίδια, προγράμματα, ολόκληρες ταινίες Ελληνικές και Ξένες και πανέμορφη οπτική απόδοση στα 30fbs χωρίς pixeliasmata, ραδιόφωνο με κρυστάλινο ήχο, τηλεόραση streaming, ενσωματωμένο GPS, χάρτες, ένδειξη θέσης, πλοηγό, πυξίδα, δορυφόροι... Έυκολη και γρήγορη παραμετροποίηση wallpaper, themes, animation, χρώματα, διαχείριση των κλήσεων με την κίνηση του χεριού και μόνο, των φωτογραφιών, άμεση πρόσβαση στην φωτογραφική μηχανή με καλή απόδοση και καταπληκτικό video…άψογο ήχο…:p Γραφίδα για να γράφεις όπως θές ότι θές γρήγορα ευέλικτα, μετακινούμενο keyboard, virtual keyboard, ebook reader, acrobat reader….. Γίνετε φακός, υποδεκάμετρο, αλφάδι, αριθμομηχανή, μεγεθυντικός φακός, πυξίδα, scanner, fax, τηλεφωνητής... Μικρό, δυνατό, χαριτωμένο, λεπτό, όμορφο σε χρώμα και με πολλές ακόμα δυνατότητες…. Τι άλλο να θέλουμε από ένα κινητό…ακόμα και virtual καφέ ή και μπύρα μπορεί να σου προσφέρει και όλα αυτά σε μια λογικότατη τιμή… Όταν πριν κάποια χρόνια αγόρασα το πρώτο μου Sony Ericcson P800 πλήρωσα 850 ευρώπουλα άλλα τόσα το P910i…. Και μέχρι χθες πριν το χάσω το θεωρούσα αξεπέραστο Ήρθε όμως το Nokia 5800 και μου απέδειξε ότι σήμερα με πολύ λίγα λεφτά έχεις ένα κινητό των τετραπλάσιων δυνατοτήτων…. Ας πάψουμε να γκρινιάζουμε το Nokia 5800 είναι το απόλυτο εργαλείο για απαιτητικούς και μη… Κάνει τα πάντα εύκολα και γρήγορα…και ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα κινητό… Αν θέλουμε να φωτογραφίζει τέλεια χωρίς θόρυβο ας πάρουμε μια Canon ή μια Nikon… Αν θέλουμε να τραβάει το τέλειο video ας πάρουμε μια Sony Aν θέλουμε να σερφάρουμε σε όλο το φάσμα το Internet χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ας πάρουμε ένα Laptop Αν θέλουμε να γράφουμε βιβλία και να παίζουμε 3d παιχνίδια σε άψογη απόδοση ας πάρουμε ένα Η/Υ ή ένα Play station Το Nokia 5800 τα προσφέρει όλα αυτά με τις καλύτερες αντικειμενικές δυνατότητες… Και αν το αποκτήσετε φορτώστε το με τα εξής κατά την προσωπική μου άποψη και θα είστε άρχοντες… Κινήσεις (Όλες δοκιμασμένες) Ξεπακετάρισμα Επεξεργασία δυνατοτήτων του http://www.youtube.com/watch?v=XMBZFLmuzHo&NR=1 Φόρτωμα προγραμμάτων στο pc (ovi, κ.λ.π.) http://www.youtube.com/watch?v=X9SFDUeFZRQ Τοποθέτηση μεμβράνης προστασίας E-shop η καλύτερη από κάθε άποψη http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006089 Γνώρισε το κινητό, διάβασε και μάθε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=219787 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228419 Αγορά – τοποθέτηση – διαμόρφωση κάρτας μνήμης 16Gb Sandisk θεωρώ καλύτερη όμως την Kingston [Λόγο παθήματος] https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553989 Hack http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651202#post2651202 Το καλύτερο κα΄εμέ Θέμα απεικόνισης Nokia 5800 and N97 Theme #668 - iPhone by Dsma Τα καλύτερα κατ΄εμέ Προγράμματα ZXR Reader Quickoffice Adobe PDF Paint Pad Photo Browser Nokia Photo Flow AccuWeather YouTube Google Χάρτες Google Handwriting Power MP3 AnsMachine TimeScreen Garmin GPS WifiRadar HandyWi Virutal Keyboard eyeCall PhoneTorch Compass Mf Nivel EyeZoom Stach Pad Y-Browser Τα καλύτερα κατ΄εμέ Παιχνίδια (Έχει και άλλα πολλά δεν είμαι παιχνιδάς) MicroPool Chees Θήκη προστασίας Βρήκα μια απλή Sitel σπέσιαλ με 15ευρόπoυλα στο Public Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΤΕ BACKUP Και αν βρεθούν άλλοι να σας πουν ότι υπάρχουν καλύτερα κινητά στην αγορά εγώ τα ακούω βερεσέ….είναι τι θέλει ο καθένας να έχει….!!!! Υ.Σ. Και μην το πειράζετε άλλο αφήστε το στην ησυχία του και απολαύστε το να κάνει την δουλειά του…όπως ξέρει και όπου το χρειαστείτε… Φιλικά :wink: GLart
  9. Καλοί μου άνθρωποι, ήταν πράγματι μια υπέροχη νύχτα του γάμου με την Κα Nokia 5800...:lol: To ξενυχτήσαμε για 2 ολόκληρα βράδια, δοκιμάσαμε όλες τις στάσεις, τους τρόπους που μας περιγράψατε και καταλήξαμε στα εξής συμπεράσματα....:p 1. Όταν καλούμε απο σταθερό τηλέφωνο δεν ενεργοποιείται ο προσωπικός ήχος κλήσης που έχω επιλέξει για τον αριθμό τηλεφώνου που με καλεί και ακούγετε ο ήχος του κινητού [Γενικό προφίλ]. Λύση : Δεν ξέρω τι έφταιξε αλλά επανήλθε με ένα συνολικό Hard Reset (Σκληρή στάση αλλά υπέροχη αίσθηση στο αποτέλεσμα)...δουλεύει κανονικά προσωπικός ήχος απο σταθερό, εικόνα επιλογής μου και το πιο σπουδαίο η Κα Nokia μου προφέρει συνεχώς το όνομα του καλούντος...χε..χε...χε...:yahoo: 2. Χειρόγραφο σημειωματάριο μεγάλο δεν υπάρχει γιατί το Notes που έχει είναι μικρό και δεν κρατάει χειρόγραφα notes ή άλλα χειρόγραφα σχέδια που θέλω... Λύση : Εις υγείαν του Leftezi το XpressNote αλλά και το PaintPad μου είναι μια χαρά...χε...χε...χε... 3. To GPS που είναι ενσωματωμένο δεν με δουλεύει κανονικά δηλαδή μου δείχνει αρχικά την υδρόγειο και μετά απο ζουμ πολύ αχνά και με πολύ pixel την Ελλάδα, μετά τίποτα... Λύση: Ναι χρειάζετε χάρτη και εφαρμογή πλόηγησης (είναι κάτι που δεν με καίει προς το παρόν ιδιαίτερα μιας και έχω το Destinator MLS με δορυφορική απεικόνιση και απόλυτη ακρίβεια....χε...χε...χε.... 4. Στα υπόλοιπα νομίζω ότι έχει ότι μου πρόσφερε και το πολύ καλό και δυνατό μου [κρίμα που το έχασα !!! P910i]...... ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Όσοι δεν έχετε την Κα Nokia 5800 XpressMusic τρέξτε να την πάρετε γιατί το ΑΞΙΖΕΙ είναι η καλύτερη και με διαφορά....σε όλα τα σημεία, στάσεις, προτάσεις....κ.λ.π. σας μιλάει ένας φανατικός πρώην σύζυγος της Κας Sony Ericcson P910i χωμένος και ταλαιπωρημένος μαζί της για πολλά χρόνια (όχι όμως και δυσαρεστημένος απλά επέλεξα (λόγο γηρατειών) μια πιο όμορφη, νεαρά και πολλά υποσχόμενη σύζυγο την Κα Nokia 5800. :love: Η πρώτη νύχτα(ες) του γάμου μας ήταν υπέροχες !!! και πιστεύω για αρκετό καιρό θα περάσουμε ακόμα πιο υπέροχα.... :) Υ.Σ. Οφείλω Βέβαια και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :up: σε όλα τα υπέροχα μπρατίμια για την γρήγορη προσφορά ιδεών και απαντήσεων leftezi, stendor και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους υποστηρικτές αυτής της γαμήλιας τελετής που μοιράστηκα μαζί σας... ξέρετε εσείς..ο νοών νοήτο....:cool: Φιλικά :wink: ο Γαμπρός GL
  10. Χαιρετώ όλη την Καλή παρέα του Nokia 5800. ;) Χθές τελέστηκε ο Γάμος μου :innocent: με την Κα Nokia 5800, πήρα αρχικά διαζύγιο [δυστηχώς όχι συναινετικό] απο την Κα Sony Ericcson P910i και νάμαστε [φτού και απο την αρχή] :ooch: με την δημοφιλής, όμορφη, δυνατή, έξυπνη, ταλαντούχα Κα Nokia 5800 XpressMusic, όμως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα στην πρώτη νύχτα του γάμου όπου η Κα Nokia είναι παρθένα :Xκαι ο Κος κάτοχος αδαής προς τον χηρισμό της. Γι΄αυτό ζητάω την βοήθεια έμπειρων πανδρεμένων με άλλες Κες Nokia που γνωρίζουν τα τερτίπια της. :wink: Χρόνια χρήστης της Sony Ericcson P910i αλλά να που η κακή ίσως καλή μου τύχη το έχασα. Έψαξα αρκετά και κατέληξα και εγώ στο Nokia 5800 (προδοσία θα μου πείτε γιατί δεν πήγα στο Xperia) είδα όμως ότι η δυνατότητες του 5800 είναι ίδιες η τιμή πολύ λογική και έχει πάνω απο όλα Symbian γρήγορο και δυνατό χωρίς κολλήματα. Οι απορίες μου όμως εν συγκρίση μετά τις πρώτες μου ανιχνεύσεις είναι... 1. Όταν καλούμε απο σταθερό τηλέφωνο δεν ενεργοποιείται ο προσωπικός ήχος κλήσης που έχω επιλέξει για τον αριθμό τηλεφώνου που με καλεί και ακούγετε ο ήχος του κινητού [Γενικό προφίλ]. Ενω λειτουργεί για οποιοδήποτε αριθμό κινητού που με καλεί δεν γίνετε το αντίστοιχο με τα σταθερά > Υπάρχει πρόβλημα ή δεν γίνετε ? [Στο P910i γινόταν δηλ. είχα διαφορετικούς ήχους για κάθε σταθερό που με καλούσε και ήταν καταχωρημένο στο κινητό μου] 2. Χειρόγραφο σημειωματάριο μεγάλο δεν υπάρχει γιατί το Notes που έχει είναι μικρό και δεν κρατάει χειρόγραφα notes ή άλλα χειρόγραφα σχέδια που θέλω να κάνω [π.χ. θέλω να σχεδιάσω μια διαδρομή δρόμου για να την δείξω] [Το P910i δίπλα στα Notes σου παρείχε και λευκό χαρτί για χειρόγραφες σημιεώσεις ] Χρειάζετε άλλο πρόγραμμα ? 3. To GPS που είναι ενσωματωμένο δεν με δουλεύει κανονικά δηλαδή μου δείχνει αρχικά την υδρόγειο και μετά απο ζουμ πολύ αχνά και με πολύ pixel την Ελλάδα, μετά τίποτα. Χρειάζετε άλλη εφαρμογή για πλοήγηση, χριεάζοντε χάρτες, τι ακριβώς μπορεί να συμβένει ? 4. Στα υπόλοιπα νομίζω ότι έχει ότι μου πρόσφερε και το πολύ καλό και δυνατό μου [κρίμα που το έχασα !!! P910i] αιωνία του η μνήμη και τυχερός :D όποιος το βρήκε [αν μπορέσει βέβαια να το ενεργοποιήση]. Τέλος αν ξέρει κάποιος Link που μπορώ να βρώ και άλλες εφαρμογές App [ξέρετε '-) απο εκείνες της special ] για το Nokia 5800 θα ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων Αυτά καλοί μου φίλοι... Όποιος καλός άνθρωπος έχει την ευγενη καλοσύνη να μου απαντήσει και να με διαφωτίσει...να είναι πλούσια τα ελέη στο διάβα της ζωής του... Φιλικά ;) GL
  11. http://www.mapmart.com/Software/MapInfo/MapInfoSoftware7.htm
  12. βασικά τί το θες; Για να μην ανατρέχω στο Internet αλλά να είναι σαν εφαρμογή στο κινητό μου. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο...απλά το αναφέρω πας και γνώριζε κάποιος κάτι... Σ' ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου καλέ μου φίλε papathvas
  13. Δυστηχώς πάνω στα νεύρα μου, το έσβησα αμέσως ήταν κάπως έτσι newschinese, και αφορούσε να δείς τηλεόραση στο P910i. Το έφτιαξα τελικά πηγαίνοτας το στο Service, ευτυχώς έγινε αναβάθμιση και ολα ΟΚ. Και μια έκπληξη τώρα, μιας και έχουμε πάλι χαρούλες (Πήγα στην ΤΙΜ και τους είπα ότι έχω καρτοκινητό και θέλω να βάλω mobil TV και μου απάντηξσαν ότι δεν γίνετε, εγώ τους είπα ότι γίνετε σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας τους στο επίσημο τους Site, απάντηση τους= θα είσαι ο μοναδικός αν το καταφέρεις...ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ....χα..χα...χι...χι... πλάκα που έχουν τα εξιδικιευμένα Shops)..... Και κάτι άλλο καλοί μου φίλοι μην τυχών μπορείς να μου πεί κανείς πως μπορώ να κατεβάσω το ΤΙΜ Imagine στο κινητό μου ως εφαρμογή για το P910i.....???? γιατί όταν μου το στέλνουν ακούγετε ένας ήχος ότι παρέλαβα κάτι μα δεν βλέπω τίποτα... Αυτά
  14. Ένα πληκτρολόγιο για το p800 που στη θέση των "άχρηστων διεθνών χαρακτήρων" τοποθετεί ένα πλήρες Αγγλικό πληκτολόγιο έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να γράφουμε στο P800 και Αγγλικά και Ελληνικά+τόνους ταυτόχρονα Οδηγίες εγκατάστασης -------------------- Με ένα file manager αντιγράψτε το αρχείο QIKKEYBOARD.r54 στον φάκελλο c:\system\data Παρατήρηση ---------- Πρίν την αντιγραφή το original πληκτρολόγιο μπορείτε να το μετονομάσετε σε QIKKEYBOARD.r54.orig
  15. Καλοί μου φίλοι, βρέθηκα σε απελπιστική κατάσταση,,,χρόνια χρήστης του P800 και πριν μερικούς μήνες του P910i. Φόρτωσα ένα πρόγραμμα και μόλις έκανα ενα Restart αυτό μόλις ζητήση το PIN κολλάει στην έναρξη με το Logo της Sony και τον χαιρετισμό που είχα βάλει. Προσπάθησα τα πάντα δεν συνδέετε με την βάση ούτε με την USB ούτε με τους τρόπους που διάβασα στην αρχή για Hard reset.... Μην τυχών κάνω κάτι λάθος, υπάρχει κάποια λύση για HARD RESET πριν οδηγηθώ στο Service.....???? Σας ευχαριστώ για την ΒΟΗΘΕΙΑ ένας πλέον απελπισμένος χρήστης του P910i.... leontaras@hol.gr
  16. Αγαπητοί φίλοι και εναπομείναντες Funs του ΥΠΕΡΟΧΟΥ πρωτεργάτη P800, διάβασα πολλά απο τα Thread και πάντα κάτι έχεις να μαθαίνεις.... Αν υπάρχει κάποιος καλός φίλος, ευγενής και γνώστης να μου λύσει ένα αξιοπερίεργο πρόβλημα... Πρόσφατα μου κόπηκε το καλώδιο του Handfree που είχα για το P800 μου, και αποφάσια να πάρω ένα Handsfree Bluetoth, γύρισα όλα τα μαγαζιά του Βόλου και κατέληξα στο Sony Ericsson Akono Bluetooth Headset HBH-660, γιατί είπα δύο βλακείες μέσα μου...τέρμα τα καλώδια, και ας μπούμε στην τεχνολογία εφόσον έχει και ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΗΣΕΩΣ.... Το αόρασα 99,00 απο τον Γερμανό (έτσουξε όταν έδωσα την κατοστάρα) αλλά είπα χαλάλι αν έχει αναγνώριση κλήσεως...και απο ΕΚΕΙ ξεκινάνε τα προβλήματα.... Το σύζευξα στο Ρ800 μου το αναγνώρισε το Bluetoth, και όλες οι λειτουργίες εντάξει, ΕΚΤΟΣ της ανγνώρισης κλήσεως...ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ούτε ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΛΗΣΗ όπως αναγράφει στο εγχιρείδιο.... Δοκίμασα τα πάντα, μέχρι και στο αραχνιασμένο manual του P800 ανέτρεξα, ΜΑΤΑΙΑ όμως, τότε λέω φτού και απο την αρχή...πάω πίσω στο Γερμανό δοκιμάζουμε άλλο τα ίδια, δοκιμάζουμε σε άλλο κινητό Νοkia και τότε εντάξει.....δούλευε η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΗΣΕΩΣ.... Αρα κάτι γίνετε με την συσκευή, τότε πάω στο Service της Sony Ericsson και εκεί μου λέει ότι δεν είναι συμβατό το ΗΒΗ-660 με το P800....τότε λέω και εγώ ΩΡΑΙΑ ΤΗΝ ΦΑΓΑΜΕ.....!!!...βαρέθηκα να δώσω συνέχεια με τα μαγαζιά....και λέω ας ψάξω στο Internet να διαπιστώσω αν όντως δεν είναι συμβατό....ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ότι είναι συμβατό σε διάφορες σελίδες τεχνικών χαρακτηριστικών του HBH-660 και P800.... http://www.telefon.de/produkt.asp?gruppe=110_105040_1000199&products_id=30920 Handyzubehör -> Sony Ericsson -> P800 Sony Ericsson Akono Bluetooth Headset HBH-660 passend für: R520m, T39m, T68i, T68, P800, T610, Z600, P900, T630, K700i, S700i, Z1010, P910, V800, K750i, D750i ΕΕΕΕ.....ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ.... Ο τεχνικός του Γερμανού μου είπε ότι είναι εσωτερική ρύθμιση του P800 και ότι πρέπει να πρέπει να χτυπάει το τηλέφωνο συνέχεια και να μην ανοίγει αμέσως μέχρι το Bluetoth να αναφέρει τον αριθμό κλήσεως..... Είναι έτσι....ποιά ρύθμιση είναι αυτή....ξέρετε κάτι περισσότερο....ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ...ΛΥΣΗ..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ...... email> leontaras@hol.gr
×
×
  • Create New...