Jump to content

nikost

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikost

  1. solitary : κουκλί το ktm. Καλοτάξιδο. grigoriso : νομίζω ότι για να ισχύει η εγγύηση πρέπει τα σέρβις να έχουν γίνει σε εξουσιοδοτημένο όχι απαραίτητα στην αντιπροσωπεία. Αυτός που έκανες το σέρβις ήταν εξουσιοδοτημένος από την Kymco ?
  2. Λοιπόν το εγχείρημα έγινε. Και η επιτυχία ήταν απόλυτη. Βέβαια για να γίνει η απόπειρα της ηλεκτροκόλλησης το μηχανάκι λύθηκε ολόκληρο. Έφυγαν πρώτα όλες οι ποδιές, η σέλα μαζί με το ντουλαπάκι της, και τέλος το ντεπόζιτο της βενζίνης καθώς το όλο εγχείρημα θεωρήθηκε πολύ επικίνδυνο να γίνει με το ρεζερβουάρ στη θέση του. Μετά όλο το πλαίσιο ντύθηκε με βρεγμένα πανιά για να αποφευχθούν ζημιές σε καλώδια και ντίζες. Κατά την διαδικασία διαπιστώθηκε ότι το κόψιμο της λάμας δεν ήταν μόνο στα δύο σημεία που σας είχα αναφέρει αλλά σε πολύ περισσότερα. Τέλος πάντων ευτυχώς ο ηλεκτροσυγκολλητής ήταν επαγγελματίας και η δουλειά που έκανε απίστευτη. Δεν φαίνεται ούτε τρίχα.Τοποθετήθηκαν και δύο επιπλέον λαμάκια που στερέωσαν την υπάρχουσα λάμα πάνω στο σασί και τώρα δείχνει ιδανικό. Να μην ξεχάσω να πω ότι πριν τη διαδικασία αποσυνδέθηκε και η μπαταρία για λόγους ασφαλείας. Τέλος καλό. Σε οτι αφορά τα λάστιχα και τα δικά μου έχουν ψιλογλιστρήσει σε συνθήκες όχι ιδιαίτερα δύσκολες. Αν η κατασκευή είναι πρόχειρη ποσω μάλλον τα εξαρτήματα. Πάω για λάστιχα. Σε βροχή δεν το χρησιμοποιώ.Για στεγνό ποια προτείνετε ?
  3. Φίλε grigoriso σ΄ευχαριστώ. Αυτό που είπες θα κάνω. Το ίδιο μου είπε και ένας συγγενής μου που είναι ηλεκτροσυγκολλητής στο επάγγελμα. Θα του το πάω και θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Το δικό μου nexxon είναι σε χρώμα night black - platinum. Ουσιαστικά πρόκειται για ανοικτο μαύρο με σκούρο γκρί. Αρκετά όμορφο.
  4. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Πράγματι η λαμα που μου κόπηκε είναι αυτή η μαύρη κάτω από τη σέλα με τις 4 βίδες. Κόπηκε σε 2 από τα 4 σημεία που ήταν κολλημένη με ηλεκτροκόλληση πάνω στο σασί. Ομως προβληματίζομαι να την κολλήσω πάλι με ηλεκτροκόλληση επειδή είναι πολύ κοντά η τάπα της βενζίνης και φοβάμαι για τις αναθυμιάσεις της βενζίνης (μπορεί να λέω και βλακεία). Καμμιά ιδέα ? Οσο για τελική εγώ έχω κάνει 1800χλμ και έχει δείξει στο κοντέρ 100 χλμ. σε δρόμο χωρίς σημαντική κλίση (παραλλιακή στο φάληρο) όμως μόλις το έπιασα έκοψα. Πάντως το γκάζι δεν είχε τερματίσει. Ενα τελευταίο που θέλω να ρωτήσω είναι η κατανάλωση. Εγώ με γεμάτο ρεζερβουάρ (περίπου 2,5 lt) κάνω maximum 100-110 χλμ εφόσον η διαδρομή είναι συνεχής και χωρίς πολλές στάσεις. Αν είναι μικροδιαδρομές δεν ξεπερνάει τα 75-80 χλμ. Είναι καλά ? Ρωτάω γιατί δεν είχα εμπειρία με μηχανές πριν από αυτό.
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ ΝΕΧΧΟΝ125 ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2007. ΣΤΑ 1800 ΧΛΜ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ (ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡ/ΠΟΣ) ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΕΦΥΓΕ ΜΙΑ ΒΙΔΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟ (ΤΥΧΑΙΟ). ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΤΑΙ, Η ΛΑΜΑ ΤΟΥ ΣΑΣΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΙΔΩΝΕΤΑΙ Η ΣΧΑΡΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ Η Kappa-28 lt KAI ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΒΑΡΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5-6 ΚΙΛΑ (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ). ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΒΕΛΑ. Η ΜΙΖΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΑ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΩ.
×
×
  • Create New...