Jump to content

bykou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bykou

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

bykou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ tsoump για την απαντηση αλλά δεν εννοώ αυτό. το bt το έχει αναγνωρίσει απλα κάθε φορα που το ανοιγω πρεπει να παω να ενεργοποιήσω το bt του κινητού για να το δει, δεν γίνεται δηλαδη αυτόματα. Στο προηγούμρνο κινητό μου το Κ1 με το που άνοιγα το bt handsfree το κινητο το έβλεπε χωρις να χρειάζεται να μπω στο κινητο και να ανοίξω το bt, γινόταν αυτόματα η αποδοχή. Και να ξαναθέσω την 2η ερώτηση μου μήπωε ξέρετε 2. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε φωνητική κλήση από το bt handsfree?
  2. Να κάνω δύο ερωτήσεις 1. Το τηλέφωνο δεν αναγνωρίζει το Bluetooth handsfree με το που το ανοίγω ενώ το έχω κάνει αυτόματη ενργοποίηση πρέπει να πάω να ενεργοποιήσω το bluetooth του τηλεφώνου και μετά να το δει. Και στις ρυθμίσεις το έχω ενργοποιήσει αλλά μετα από λίγο κλείνει. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνων να αναγνωρίζει απ εθυείας το handsfree το bluetooth? 2. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε φωνητική κλήση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
  3. thanks θα το ψαξω................. το έψαξα και δε γίνεται τίποτα.
  4. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο post του macnick λίγο πιο πάνω και στο link που βρίσκεται κάτω ακριβώς από αυτά που γράφει στο μύνημα (http://www.myphone.gr/forum/showthre...44#post2209344) ακολουθείς τις οδηγίες πιστά και βάζεις το αρχείο 1 μια και είναι καινούργιο το τηλέφωνό σου. Όλα είναι επεξηγημένα και απλά. Από εκέι και πέρα μπορείς να βάλεις ένα σωρο προγράμματα και παιχνίδια, ψάξε από την 60 σελίδα αυτού του forum που έχει και όλο το ζουμί.
  5. Όντως δουλεύει το VR στα αγγλικά. Το θέμα έιναι ότι σεν μπορείς στα ελληνικά να βάλεις σε μια επαφή φωνητική ονομασία. Επίσης θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να ένεργοποιείται αυτόματα το bluetooth μόλις ανοίγεις το bluetooth σου. Τώρα πρέπει πρώτα να κάνω ενεργοποίηση και μετα να το δει
  6. ευχαριστώ θα το δω.
  7. Μούφα δηλαδή η moda της motorola, και στους υπόλοιπους το ίδιο ισχύει? Και πως στο καλό θα κάνουμε φωνητικές κλήσεις (πχ. στο αυτοκίνητο)? να μας σκοτώσουν θέλουν? Δεν βρήκα και τίποτα σχετικό σαν application.
  8. Καταρχάς ευχαριστώ όλους για όλα !! Βρίσκεις τα πάντα εδώ. Έχει λίγες μέρες που το πήρα, μετά το Κ1 που είχα μου φένεται πύραυλος!! Μία ερώτηση το κουμπί VR (voice recognition) σε εμένα δεν δουλεύει, δηλ. δεν ενεργοποιειται τίποτα και δεν ακούγεται τίποτα, μόνο αν το πατήσω για πολύ ώρα μπαινει στην ηχογράφηση και τίποτα άλλο. Στις ρυθμίσεις τα έχω όπως πρέπει όλα (βάση του manual) Να σημειώσω ότι δεν ξέρω αν δούλευε το vr πριν το flasharisma του Manich γιατί το έκανα κατευθείαν. (Όλα τα άλλα δουλεύουν όπως πρέπει).
×
×
  • Create New...