Jump to content

versaris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About versaris

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

versaris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση σου!!! Το εκανα και επελεξα την επιλογη neither Που εχει και ολα ειναι ενταξει!!! Και παλι σε ευχαριστω πολυ!!!
  2. Καλησπερα σε ολους!!! Εχθες παρελαβα το καινουργιο μου i phone 3gs 16gb ολα καλα μεχρι σημερα το μεσημερι!! Καθως βρηκα λιγο χρονο να το ψαξω πηγα στην επιλογη voice control η οποια βρισκεται μεσα στα settings και συσγκεκριμενα στο accesibility.. Εκανα On το voice control και απο τοτε το κινιτο οτι κανω μου το λεει πρεπει να κανω διπλο κλικ για να παρει την εντολη για να ανοιξει κατι και το πιο τρελλο ειναι οτι παω να το κανω Off αλλα δεν κατεβενει το menu για να μπορεσω να φτασω σε αυτη την επιλογη!!! Πειτε μου τι μπορω να κανω για να βγαλω αυτη την εφαρμογη!!! Το κινιτο με αυτη την λειτουργεια ειναι εντελως σπαστικο!!! Ευχαριστω πολυ για της απαντησεις σας!!!
  3. φιλε παντως αν αποφασισεις να πουλησεις τΕ71 ενδιαφερομαι.
  4. Αυτη ειναι η πρωτη μου σκεψη !! Απλως για να μην τραβηξω την ταλαιπωρια πηγαινε εκει και ολα τα σχετικα γιατι δεν μπορω να λειπω και απο την δουλεια μου ελεγα μηπως υπηρχει κανας τροπος να κανω κανα restart αμα ειχε κανα κολπο!!!
  5. Καλησπερα θελω την βοηθεια σας!!! Η γυναικα μου εχει το εν λογω κινητο!!! Εσβησε απο μπαταρια μια μερα και πηγαμε να το ανοιξουμε παλι!! Αλλα ειχε βαλει καποτε κωδικο για να κλειδωνει και το τηλεφωνο!! Δηλαδη κωδικος gia sim και κωδικος για Κλειδωμα τηλεφωνου!! Το θεμα ειναι οτι τον ξεχασαμ αυτο τον κωδικο και ετσι ειναι κλειδομενο!! Υπαρχει καποιοσ τροπος να το ξεκλειδωσουμε??
  6. Δεν νομιζω να γινεται φακος συνηθως τα νοκια δεν το εχουνε αυτο!! Για σιγουρα δεν σου λεω δεν το εχω ψαξει!!
  7. Εγω πρωσωπικα ειμαι πολυ ευχαρηστημενος απο το κινητο ειναι οτι καλυτερο απο wi-fi ειναι μια χαρα βρισκει κατευτευθειαν τα δικτυα και το gps την πρωτη φορα παιρνει λιγη ωρα (10λεπτα περιπου) και εμτα το βρισκει πολυ γρηγορα. Αν το σκεφτεσε να το παρεις εγω σου λεω παρτο ειναι παρα πολυ καλο κινητο! (Παντα η γνωμη ειναι πρωσωπικη)
  8. Εμενα ειχε καρτα μνημης 2GB!! Λογικα ολα θα εχουν δεν γινεται μερικα να εχουν και μερικα να μην εχουν!!
  9. Αν δεν κανω λαθος απο cosmote το παραγγελνεις και σου το φερνου στο σπιτι τα καταστηματα δεν το εχουν και αν παρεις να στο φερουν σπιτι δεν ξερω ποσο θα σου παρει!!
  10. Και πως γινεται αυτο?
  11. Για δωστε μου τα φωτα σας!! Θελω να βαλω μια photo wallpaper και να μην αλλαξει το θεμα στο μενου ενα απλo wallpaper αλλα οταν το βαζω δεν πιανει ολη την οθονη και φενεται απο πισω πανω και κατω 2 γραμμες απο το θεμα .. Πως λοιπον μπορω να το κανω να πιανει ολη την οθονη η photo μου!! ΑΑΑ και να πω οτι η photo ειναι για το κινητο σγκκριμενα και δεν ειναι πιο μικρη η κατι αλλο την εχω κατεβασει απο internet! Eyxaristv
  12. Ευχαριστω πολυ το ειχα βρει αλλα με προβληματισε το ''παιζονται τωρα'' και δεν το εβαλα γιατι φανταστηκα οτι τη ειναι ασχετο με ωρα και ημερομηνια..και ετσι μπερδευτικα
  13. Καλησπερα και καλως σας βρηκα!! Ειμαι και εγω ενας ευτηχεις κατοχοσ ε71 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το κινητο Μια απορια εχω μονο για να βαλω screensaver την ωρα και την ημερομηνια απο που την βαζω?εχω φαει το κινητο αλλαδ εν το βρισκω!!
×
×
  • Create New...